A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Igen igazad van, nem tudom hol hallottam, de ezek szerint félre értettem.
Az ALDI volt testvérpáré.
Az én cicáim nem így gondolják, a Lidl kajákat egyáltalán nem eszik.
Nem testvérek a két áruház tulajai:
"A leggazdagabb németek továbbra is élelmiszerdiszkontlánc-tulajdonosok. Az első helyen Karl Albrecht áll 17,8 milliárd euróval. Az Aldi 93 éves társalapítója a leghosszabb ideje "hivatalban lévő" leggazdagabb ember a világ összes országát tekintve - emelte ki a német magazin. A második helyen Karl Albrecht 2010-ben elhunyt testvére, Theo Albrecht családja áll 16 milliárd euróval, a harmadik pedig Dieter Schwarz, a Lidl diszkontlánc 13 milliárd eurós vagyonnal rendelkező tulajdonosa." mfor.hu
Igen?Nem is láttam,hogy nyílik egy Fressnapf.
Holnap arra megyek,megnézem.
Nagyon nehéz az Ady-ról bemenni,minden utcát lezártak:oo
Az Euro Park mögött az Obi helyén lett most egy ALDI meg mellette egy Fressnapf, az van kiírva, hogy hamarosan nyitás. Nem tudja valaki, mikor?
Mi a LIDL almot használjuk, 10 kg 750 Ft. Nagyon szeretjük mi is és a ciccek is.
Köszi a tippet:) Most nyílt egy Aldi itt a közelben.
akkor kipróbálom.
Mi is azt használjuk.
A legjobb alom, amit valaha kipróbáltunk, ráadásul az ára is megfelel. 750 Ft 10 kg, csomósodik, és nem büdös.
Szóval csak ajánlani tudom.
A szilikonos almokról én sem hallottam sok pozitívumot, pláne, hogy milyen drága.
Nekünk is volt szilikonos, tényleg 3 hétig is elég volt és szag sem volt,de nem szerettük, mert magába szívta a pisit és az alján a megsárgult pisis szilikon állt.
Nem volt valami gusztusos. :/
Én ezt úgy bírom! :D
Mi a jó benne, hogy bent ülnek? :D
Mici is minden dobozba ,minden fiókba, minden nyitva felejtett szekrényben bent van. :D
Nem tudjuk lemérni, mert mielőtt ráraknánk a mérlegre a lavórt ő már benne van. Így meg nem lehet nullázni. Ha meg ki akarjuk tessékelni a hölgyet, kapaszkodik a lavórba. :D
Ha pakolok bemászik a neylon zacskóba és azon keresztül figyel. :DD
Én olyan jókat mulatok rajta! :D
:DD
Ma is rendes mami voltál...
Igen, ivartalanítottnak valót kapnak. A lányok egyáltalán nem híznak, kandúrka nagyobb forma, de őt sem mondanám kövérnek.
A száraz nálunk is mindig kint van, többször esznek keveset.
Bella hízott,amióta kipakolták.-Nem olyan nagy baj,mert elég vékonyka volt.
Most pont jól néz ki,elég gyakran eszik.
Mi úgy csináljuk,hogy állandóan kint van a száraz.
Ha elfogy,akkor jön kérni:))
Egyelőre nem kap Bella ivartalanított macskáknak való tápot.Továbbra is az érzékeny gyomrúaknak valót adjuk.
Kormikát még nem ivartalaníttattuk-de utána mindenképpen speciális táp kell,mert fiú.
Úgy szeretném ,hogy kevés táp,meg egy kis húsi,felvágott,stb.
Megkérdezem a klinikán.Nemsokára visszük,már 7 hónapos lesz.Még egy kicsit várunk-olyan kis kölyök még:))
Kérdésem van megint.:P Ivartalanított cicáknak olyan tápot is adtok, amit ivartalanított cicáknak fejlesztettek ki?
Vagy a simától nem fog elhízni?
6 hónapos kortól hányszor kell enni kapnia?
Eddig 3* evett.
A másik kérdésem pedig.... Nyúlunk Mici felé ,hogy megsimizzük és elkezdi nyalni a kezünket. Nem tudjuk értelmezni, hogy ezt miért csinálja.
Ti tudjátok? :)
Megpróbálhatom-de ezentúl csak műanyag tálkában.
Nem szeretném,hogy megsérüljön,ha véletlenül leverné:DDD
Ha nem muszáj még elhozni, akkor kezdjék el hirdetni különböző oldalakon gazditkeresek.hu, kiscica.hu.
Legrosszabb esetben pedig valamelyik alapítvány.
Cicatappancs FC, Cicamentő Angyalok, Macskamentők Alapítvány.
De jobb lenne rögtön másik gazihoz, mert meg szokta őket viselni az ide-oda dobálás.... :(
Mindenképpen meg kell hirdetni. Első körben egy albumot csinálni neki, és feltenni FB-ra. Kitenni cicamentők, gazdit kereső cicák, állatmentők stb...oldalaira.
Ezen kívül lehet hirdetni még apród, expressz, jófogás, kiscica.hu oldalakon.
A leendő gazdit letesztelni, és nem árt egy örökbefogadási szerződést aláíratni vele.
Sajnos nem lesz egyszerű :( Rengeteg a gazdira váró cica :(
Segítséget szeretnék kérni. Egyik ismerősöm apukája kórházba került és már úgy néz ki nem fog kijönni. Van egy 9 éves cicája. Eléggé félős és bátortalan, pedig lakásban volt mindig egyedül az apukával. Azt mondják szép nagy cica. Fiú, de ivartalanítva van. Oltásai megvannak.
Az illető lánya nem tudja befogadni, mert a gyerek allergiás rá. Nem tudtok nekem segíteni, merre mozduljunk? Szeretnénk lakásba ,jó helyre adni, ahol szeretik és nem bántják.
Ugye egy ennyi idős cica már nem tudná megszokni a kijárást? Azt olvastam, hogy ilyenkor már eltelt az a fogékony időszak amikor megtudja tanulni mi az ami veszélyt jelent rá. Így el ütheti autó vagy akár egy kutya is szét tépheti.
Egyik hajnalban kitettem a maradék konzervet az asztalra, hogy reggelre szoba hőmérsékletű legyen. Csak a konyha ajtót felejtettem el becsukni.
Reggelre már csak az üres tányér fogadott. :D
Igen,én is elpakolok,de a fiam erről gyakran megfeledkezik:OO
Mostanában mindig megkapta Kormika az utolsó combot,-azt gondolhatta,valami finom húsi várja:DDD