A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Kormika minden nap sírdogál,kéri a húsit:DD
Amióta májat,csirkecombot,és csirkemellet adtam neki,már a felvágottat sem eszi meg:((megszagolja,aztán sértetten továbbáll.:OO
Jövő héten veszek neki nyakat,remélem azt ízleni fog neki :))
Jaj szegény...:(
Mi van vele? Nem lett baj?
Még tegnap sem nyitott meg a Fressnapf, de már a vásárló kosarak is kint vannak... :)
Aki jár arra, jelentsen majd!
A szóközt ki kell venni.Az utolsót le lehet hagyni,ami pirossal van kiemelve.
Nekem bejött most.
Szegény kutyusok így jártak:DD
Kiszorultak:D
Gazdájuk nem tudta, hogy fordulhat elő, hogy becsukja az ajtót, és miután hazajön, nyitva van. Rejtett kamera kellett, hogy kiderüljön a mi is történik a házban, amíg nincs otthon.
Dexter és Gizmo kapcsolata - gazdájuk szerint - mindig is csodálatos volt, a macska például sokáig azt hitte, a kutya valójában az anyja - írja a Daily Mail. Matt Hirst azonban arra sosem gondolt, hogy a két állat összefog egy közös cél érdekében.
A férfi minden nap bezárta a konyhaajtót, hogy az állatok ne rosszalkodjanak abban a helyiségben, amíg niincs otthon, de egyszer mikor hazaért, azzal szembesült, nyitva van. Először azt hitte, úgy hagyta, de miután másnap is nyitott ajtó fogadta, betörőre tippelt.
Harmadik alkalomnál már a macska volt a főgyanúsított, de mivel tovább nem akart a saját idegeivel játszani, rejtett kamerát helyezett el. Így derült, hogy Dexter a kaparófára ugrik, majd macskával addig próbálkozik, amíg nem nyílik ki az ajtó. Akkor a kutya beront a tiltott területre kis barátja pedig nyomban követi őt.
Megjöttem-semmi változás:(
Az van kiírva az ajtóra,hogy hamarosan nyitunk.
Semmi konkrét dátum nincs feltüntetve,pedig úgy néz ki,hogy fel van töltve árúval.
Én is kíváncsi vagyok, mert nekünk is ez lenne a legközelebb.
Várjuk a híreket :)
Én is. Már fel van töltve teljesen a bolt, csodálkozom, hogy még nincs nyitva. Vagyis péntek este óta már lehet, hogy igen, csak nem reklámozzák. De miért?
Remélem lesz valami jó kis nyitási akció! :)
Húha,olyan messze van??
Nemsokára megyek a piacra,és visszafelé megnézem.
Nagyon kíváncsi vagyok.
Jaja, láttam, hogy nagy renoválás van arra.
Kíváncsi vagyok, mikor nyit, mert a honlapjukon sem találtam semmit. Én örülnék neki, mert a legközelebbi a Gyömrőin van...vagy kint az M5-nél...
Egyébként a szeretet gyógyít, ebben biztos vagyok, tapasztalom.
A bőrproplámák biztosan allergia miatt vannak, elképzelhető, hogy növény és, ha lecseng a virágzása alábhagynak, megszünnek a tünetek is.
A daganat visszahúzódása már fogós, de nem is biztos, hogy meg kell magyarázni, csak örülni kell.
igen, magától rendbe jött. tökéletes most már.
nem értem ezeket a dolgokat. akkoriban nem volt pénzem elvinni dokihoz annyiszor, amennyiszer kellett volna, és ő fogta magát és meggyógyult magától. mint ahogy Feri daganata is visszahúzódott és azóta se jött elő. meg Kisfiú bőrproblémái is elmúltak. nem tudom ezt hogy magyarázni--nyilván van rá racionális magyarázat, de szeretem azt gondolni, hogy miattam gyógyulnak meg...persze ez nyilván nem igaz, de jó érzés ezt gondolni...
Azt csak szeretetből csinálják, hogy a vérkeringésed jobb legyen:D
Szürinek rendbe jött a szőre-bőre? Jól emlékszem, hogy Ő vakarta magát?
lgaga hol vagy? Minden oké Nálatok?
Ritkán jössz!