A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Morog-de cuki:)) Ismerős-Bella is szokott morogni,de inkább Kormikára,mikor túl közel megy hozzá.
Bella nagyon félős-ha hirtelen megyek ki a konyhába,és a széken fekszik-fúj egyet-félelemből.
Pedig mi mindig szeretgettük-simogattuk-,de tuti,hogy a múltjában történt valami.Nagyon bánthatták szegényt.
Kormi már gyakrabban dörgölődzik hozzánk-hol a férjemhez,hol a fiamhoz,hol hozzám jön-de időnként mindenkihez sorba végig megy hízelegni.Mindannyiunktól elvárja a simogatást.
Ölbe nem szokott feljönni,csak nagyon ritkán-azt nem szereti,ha felveszem-menekül:O
Jajjj-ma voltam száraz tápért,és megkérdeztem a nevét,de elfelejtettem:((
A múltkor a férjem is elfelejtette,mire hazaért:DD
Nagyon fura neve van-azt tudom,hogy van kacsás,lazacos,meg mindenféle belőle-de ezt a kettőt nagyon imádják a cicáim.
Most ugyanabból a német tápból vettem az ivartalanított macskáknak valót-azt mondta az eladó,hogy ez súlycsökkentő-ezt adhatom egész nap.
Marha jó.Egész nap eszik Bella,és 1500/kiló.
Ha így haladunk,egy húszas lesz a havi kajaadagja:OO
Nem keresgélek, elég ez a három is!
Majd ha már ők nem lesznek (úgy 20 év múlva), akkor jó lenne egy ilyen nagyon bújós cicó :)
Ez tényleg így van! Mármint a barátságos és a kevésbé barátságos cica.
Engem még soha nem támadott meg egyetlen egy macskám sem, pláne ok nélkül, kivéve Málnát.
Mignon meg Zserbó sem egy ölbenülősek, de ők legalább nem támadnak.
Mázlika cicám (aki sajnos fél évesen meghalt), na ő volt olyan, hogy állandóan bújt, ölben ült, nyakban aludt, egyszerűen imádta az embereket.
Remélem még egyszer az életben lesz még egy természetű cicám, mint amilyen ő volt.
A macskák öntörvényűek! Csak akkor lehet őket megsimogatni, ha ők is úgy akarják.
Sajnos ez nálunk is így van. Ha én akarom megszeretgetni Málnát, de ő nem akarja, akkor megtámad. Van, hogy még morog is rám a kis dög!!! De ha ő szeretne egy kis simit, akkor le sem száll rólam. Addig tekereg a lábam között, meg úgy bújik, hogy majd fellök, ezért kénytelen vagyok mindent abbahagyni, csak hogy őt simogassam.
A macskamentát IMÁDJÁK a cicák!
Majd elpárolog az illata, de annak már annyi, azt ő mindig fogja érezni ezek után! :)
Hát nálunk is csak ha ő akarja.de amúgy nagyon bújós tud lenni.Úgy bírom mikor doromból olyan kis halkan..csak azt érzem hogy rezeg.:)
Minden cica más természetű.Vannak barátságosabb és vadabb cicák.
Nem igazán. Állandóan dolga van!:D
Na jóóó, akkor ha ő akarja! :D
Mióta van nálatok Mici?Játszik néha Bogyó is elbújik és az ágy alol elkapja a lábamat.:d
Ő sem hagyja hogy mások simizzék.De csak mostanában csinálja ezt?
Na ezt velünk is csinálja Mici.;)
Időnként úgy nézek ki, mint egy háborús sérült. :P
Mostanában megőrjít. Ha látja, hogy közelítek felé és meg akarom simogatni, felugrik és elrohan.:O :(
Nem tudom megsimogatni.:'(
A múltkor ,mint egy horror filmben a zsilipeket zártam az ajtókat, hogy kicsit megfogdoshassam. :D
Hát azért nem járja, hogy hercegnőként él és még simizni sem lehet. ;)
:)))Málna?Az enyém Bogyó!:D
Még fiatalka 1 éves lány.Szeret a szekrény tetejére is felmászni ugrálni..De olyan óvatosan hogy semmit sem ver le..
Nekem is rövid a körmöm általában.
Úgyúgy! Pont ezt csinálja Málna is. A mellső lábaival körülöleli a karomat, a hátsó lábaival rugdos, a fogait meg belemélyeszti a karomba :( Szuper érzés :D :(
Mignonom már 3 és fél éves, és még mindig szeret szopizni. Főleg a férfiak ujját szereti, mivel nekik nincs körmük :) Bekapja, szopizza, ezerrel cuppog, közben folyik a nyála :))) És ezt több percen keresztül :)
Elvileg semmit!
Gyakorlatilag azt tudod csinálni, ha látod, hogy kaparja mondjuk az ülőgarnitúrát, akkor lespricceled vízzel. De ne lássa, hogy "tőled jön" a víz.
Azt kell elérni, hogy mindig érje kellemetlen élmény, amikor kaparja azt, amit nem szabad, de nehogy észrevegye, hogy te vagy a kellemetlen élmény forrása.
Megmondom őszintén, én nem kísérleteztem a macskáim nevelésével, talán már késő is lenne elkezdeni. Úgyhogy nálunk is nagyon sok minden ki van karmolva, meg van cincálva, le van szaggatva.
Málna szokott (van, amikor elég durván), de a másik kettő nem.
Gondolom játszani szeretne, de amikor bedurvul, akkor otthagyom.
Segítsetek!
Mit csináljak Micivel?- mindent karmol.
A kaparófát messzire elkerüli és már mindenhol ott a körme nyoma. :(
Vettem macska mentát, de le se tojja! :(
Először vettem spraybe, gondoltam talán kevés a koncentráció, vagy elpárolgott a hatóanyag. Aztán vettem port, de mintha nem is szórtam volna a kaparófára semmit.:/
Mert birtokba vett a másik mindent. Ő nem veheti birtokba, mert a másik már megjelölte.
Ebből szoktak hatalmi harcok kialakulni.
Most volt egy hasonló eset az Animal Planeten. :P :)
Biztos nincs semmi baja, mert a cicák akkor inkább elvonulnak és magukban vannak, ha fáj nekik valami.
Bár az lenne a biztos, ha elvinnéd a dokihoz.