A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Itt pörögnek az események, látom. :-)
Sajnos én is megmenteném az összes cicát az egész világon! Ha milliárdos leszek, meg is teszem!
Elég baj, hogy aki tehetné az nem nagyon tesz ellene. De ez a többi állatkára is érvényes.
Szeretnék egy olyan bolygón élni, ahol a macska a fő ragadozó! :-) Lehet agyonkarmolnának.... o_O
Hát azért én ledobtam a láncot :((((
Kép nincs valóban, de a szöveget olvasván elbőgtem magam. :(
A melóhelyem mellett lévő épületben dolgozó nők és férfiak befogadtak egy kóbor cicát kb. 2 éve.
Összedobják a pénzt, és vesznek neki kaját, játékot, jutalomfalatot, már ivartalaníttatták. A cicának bejárása van mindenhová, napközben a kolleginák ölében alszik. :)
Igaz, hogy ott sem nézi jó szemmel az igazgató a cicát, de 2 év alatt még nem sikerült elüldöznie onnan, és szerintem ez után sem fogja tudni.
Szia Cilu :)
Mi is :)
Kérlek benneteket, hogy írjátok alá ezt a peticiót, hogy ezek a rohadt köcsögök megkapják a méltó büntetésüket. Bár a méltó alatt én nem azt értem, hogy bezárják őket pár hónapra egy cellába, hanem minimum olyan kegyetlenségeket alkalmaznék rajtuk, mint ők azokkal a szerencsétlen kiscicákkal. :SSS :'(
nem hiszem, h egy munkahelyen (nem tudom, mi az, mármint milyen munkahely) jó helye lenne a macskáknak. megértem az igazgatót.
én simán hazahoznék párat, ahogy magamat ismerem. szerencsére nem tudok...
Angliában helyre tennék ezt a madarat! :-)
Még fel is lehetne jelenteni és a macsekokat is elhelyeznék. Tudom ez sovány vígasz! :-(
A magyarok toppon vannak az állatkínzás terén... Ugye nem kell írnom, hogy a cicák az első helyen vannak. :-((
Az IGAZGATÓT kellene eltünteni és nem a cicákat!
Angliában kissé jobban működik a dolog. Rendesen büntetik az állat ellenes emberkéket. USA is jobb helyen van, mint szerény országunk. Itt mindent lehet, ami macskaellenes.
Németországban sok helyen láttam hírdetve városokban, hogy ivartalanítsa a macskáját! Megelőzve így ezt a problémát. Nálunk, soha nem lesz ilyen hírdetés és támogatás.
Én meglehetősen mániákusan IMÁDOM a macskákat! Ha véletlenül meglátok valakit az utcán, aki zargatja őket, az jobb ha menekül. Volt rá példa. :-)
Miért kellene szégyelni, ha egy pasi imádja őket.... De sajnos ez igaz, mert sokan nem szeretik. Nem tudom miért?! Minden állatkát szeretek, de az "emberállat" nemjön be! A macska az egyik legtisztább háziállat. A kutya több betegséget terjeszt. A galamb a legtöbbet.
Köszike, ha írhatok ide...is. :-)
sziasztok!
Este a macskám toporzákolni kezdett, hogy engedjem ki, amikr kint volt akkor pedig be akart jönni....így ment ez 2x-3x, utána meguntam és kiraktam éjszakára....
Nagyon örülök, hogy végre egy pasi is közénk "tévedt".
Ritka az olyan férfi, aki ennyire szereti a cicákat, pláne, hogy be is vallja. Valahogy nekik "ciki" kimutatni, hogy szeretik a macsikat. Az én párom is pont ilyen, mint te. Macskamániás!!!
Szóval üdvözlünk a köreinkben Robi gyere máskor is! :)
Sok pasit, NEM kell siratni! Nyugodtan írhatom, hogy nem érdemlik meg. Főleg aki ilyen...én megvetem az ilyen madarakat! Nem becsülik meg, akit kellene!
A cicák meg fontosabbak ez tény. :-)