A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Dorombolásban gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!!!
Boldog Új Évet Kívánok Cicáknak és Gazdijuknak!!! :)
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves Gazdinak és Cicuskáinak! :)
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek :D
Mindenkinek Békés, Boldog, Egészségben és Pénzben bővelkedő, Cicás Újévet Kívánok!
köszönöm drága Csiguszkám!
Az állatvédő szervezetek közül van egy (az biztosan), aki olyan embernek ad ingyen kutya és cicakaját, akiknek a havi fizetése legalább a 4-szerese az átlagosnál. El sem mertem hinni, hogy ők abból adakoznak néhanapján nekem, amit ők ingyen kapnak! :(
köszönöm .....jó lenne egy céget találni vagy tehetősebb állatvédőszervezetet
Az apródon kerestél?
Ott láttam olcsóbb kaparófákat is, más sajnos most nem jut eszembe, de gondolkozom...
lányok nem ismertek olyan cégeket ahová segitségért fordulhatnék utálok kérni de jó lenne ha kaphatnék macskakaját féregtelenitőt,a cicám is félévente röntgezni kellene plusz próbálnék természetes gyógynövényekkel erősiteni rajta ,nagyon vágyok egy kaparó fás macska ülőkére csak 5 ezer ft de nem engedhetem meg magamnak ,a wishkasnál már próbálkoztam és néhány állatvédőnél ,de válaszra sem méltattak.....annyit már kaptam minek annyi macska ha nem birom ellátni őket nos ez igaz de helyem és szeretet van a kóbor macsok száma meg folyton nő...az epilepsziás kutya befogadásáról nem is beszélve
én is utálom és félek is tőle
Lehet, hogy bennem van a baj, de világ életemben utáltam a tűzijátékot, a petárdázást, a hatalmas durrogtatást. Mi jó abban, nem is értem. Lehet, hogy cica v. kutya voltam előző életemben?
Bár apukám szerint inkább őzike, mert olyan vékony és szőrös volt a lábam kiskoromban. :)
Szép napot a cicáknak, kutyáknak és gazdijuknak!
Sziasztok gazdik!
Közeleg a Szilveszter, amitől a frász kitör:-(
A legutóbbi szülinapos tüzijátéknál (egyik szomszédunk művelte) szegény Peti cicusom bebújt az ágy alá:-((((
Azt sem tudom a pici lányom hogyan viseli majd a petárdázást:-(
Pár hete egyik szomszédunk háza felgyulladt....kiderült, hogy temérdek petárdát halmozott fel, az gyulladt be valahogy. Gondolom árulni akarta.
Felnőtt emberek, néha úgy viselkednek, mint egy idióta:-(
Szerintem is jót fog neki tenni egy másik cica.
Ők jobban elfogadnak egy idegent, mint mi emberek. Főleg, hogy egész életében volt mellette másik cica - gondolom alig várja, hogy legyen egy társa ismét.
Nem tudom elfogadna-e egy másik cicát Gréta :-(
Boldog karácsonyt kívánok!
Boldog Karácsonyt Cicások!! :)
Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves gazdinak és cicuskáinak :)
Kellemes Ünnepeket Minden Cicának és gazdijának!
Kellemes karácsonyt mindenkinek :)
Békés nyugodt karácsonyt minden ciccnek és mamiknak papáknak!
Köszönöm. Már lassan két hete történt, de Gréta cicám azóta is keresi. Már komolyan elgondolkodtam, hogy egy cicát kell befogadnom, hogy ne legyen egyedül. A kutyákkal is kergetődznek, de az mégsem cica. :(
Nagyon sajnálom és együtt érzek veled :-(((((((
Köszönöm mindenkinek!
Ráéreztél? MIcu volt MUcukám anyuja. Azért lett ő MUCU, mert egy kandúrnak inkább a mély magánhangzók illenek. :)
További ajánlott fórumok: