A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
:(((
Sajnos ezt nem lehet tudni és ha tudnánk azt mondaná Ő nem látta
Nekünk 5 hónapos volt a cica:((Épp, hogy felneveltem:(Azt hitte az udvar is olyan biztonságos mint az utca szegény tévedett:(
Nagyon sírtam jó, hogy nem voltam itt de sajnos a nyomot napokig lehetett látni a földön:(
nem tudom mi történt, nem láttuk ki volt, de mi mindig vigyázunk ha kisállat van az úton :(
picike volt még alig 1 és fél éves :(
Istenem:(((((
Sajnálom:(Hát igen ettől félek de ez ellen nem tudunk semmit tenni sajnos n30 as övezet van de majd 50-60 al mennek.((((((
Sajnos ami cicánkat 3 éve a pont a házunk előtt ütötték el párom hivott, hogy baj van.(
sziasztok én is a cicám siratom tegnap elpusztult :( reggel indultam a gyerekekkel a suliba amikor megláttuk az árokban :(
Tündéri egy cicus volt, csupa hízelkedés, csupa dorombolás.
Egy csöndes kis utcában lakunk a forgalom se nagy, nem értem miért nem lehetett kikerülni vagy lassítani :(
köszönöm kedves szavaid egyébként szerencsés ember vagyok hogy NÉRÓ a mi házunk előtt kóborgott pici cicaként és az enyém lehetett a világ egyik csodája ,gyönyörű hatalmas hihetetlen intteligenciájú gyermekem volt úgy ült a nyakamba hogy nem kellett tartanom mert fogta a fejem,soha meg nem karmolt ...az űr ott van ,de Omikám újabb csoda és nem tudom mi lesz velem ha elveszitem hisz tüdőbeteg lett
Hát ritka az ilyen szerencsés macsek az tény.Bár így lenne az utcánkba senki nem tudja Ők is mindig kérdik na meg vannak a cicák?
Niki, nincs ezzel baj. Amúgy a szomszédokat (távolabbiakat is) azért is érdemes néha faggatni, mert pl. barátom cicája egyszer elkódorgott, és a gyanútlan, három házzal odébb lakó idős bácsi becsukta a sufnijába. Egyszerűen nem vette észre, hogy beosont utána. Csak ahogy keresték, szóba jött, hogy na, itt még nem néztük, hátha... Ott volt. :-D
Én úgy érzem amit tudok megteszek a cicáimért amit egy más lakásnál meglehet azt megteszem de ennyit tudok csak tenni ha lenne lakásom többi dolog nem lenne kérdéses de így ennyivel kell beérnem
Egy embert az minősít legjobban, ahogy az állatokkal bánik... Mert ők védtelenek, nem vevők a hízelgésre, a képmutatásra, a kegyetlenséget tehetetlenül elviselik... Őszinték, romlatlanok. Amacska, keresd meg a békédet abban, hogy Néró már egy szebb világban van. A halál egy továbblépés annak, aki távozik, és minél fiatalabban, annál inkább azt jelenti, hogy bölcsen élte itteni életét, és a feladatainak, melyekkel ide született, gyorsan eleget tett. A halál nekünk, maradóknak borzalmas, hiszen míg a távozottak valahol egy szebb életet kapnak, addig mi itt maradunk a fájó hiányukkal, az űrrel, a hideg lyukkal a szívünkön. Neked megadatott, hogy az a lyuk eltűnjön, újra teli legyen szeretettel. Becsüld meg, és adj belőle minél több élőnek, embernek, állatnak, ennél szebb ajándékot nem adhatsz a fiadnak...
:)
Aki az állatot szereti rossz ember nem lehet:)
Ő is imádja a cicákat,már most sok állatot mentett meg...kisegér...kisfecske és csodálatos cicákat rajzol
Sajnálom ami történt.((((
a 11 éves leányzó az én ötödikes királynőm
Néró fiam elvesztése után 10 évig csak gondoskodtam a cicáimról ,de Néróval én is meghaltam Ő a mindenem volt aztán jött a kicsi Omika és az örületig imádom !Nécikém is velem van itt bennem és ha meghalok Ő vár!Most szerelembe vagyok a drága Omiszánnal a 11 éves lányommal ,van egy gyönyörű Sirkánom ,Konorom
Sajnos nincs semmi hír sétálok mindig de sehol nem járni vagy kutya megfujtotta vagy mérget ettek passz:(((Lehet nem is élnek már
Most itt van nekem a kis anya Ő helyettesíti Mancsit de sose fogja pótolni Mancsi másik nem lesz:(((
sajnos valamelyik szomszédod mutáns lehet ha mindkét cica oda van,ez irányba kezdj puhatolózni és arra felé több cicát ne engedj!...pedig nagyon vártam tőled a jó hírt!!!!!!!!!!
Sziasztok.Én tegnap Manókával álmodtam azt álmodtam, hogy a szomszédunknál élt és mikor hazavittem hozzánk újra visszament ahhoz a szomszédhoz mert ott jól érezte magát:(
Nagyon rossz volt
Mi Visegrádon vagyunk és hiányoznak a cicők, de már holnap megyünk haza.
Szép jó reggelt, cicások! Megvolt az éjszaka, klassz álmokkal, összebújással :-) Találtkának a reggeli is megvolt, jelen pillanatban a farka végét lökdösöm a klaviatúra betűiről, hogy tudjak írni. Változatlanul hideg van, fűtés semmi, cicus orra hideg, mint a béka valaga, kezdek aggódni. Ráadásul ma nem is leszek itthon :-(((
jó éjt! Nyafi idetelepedett az ölembe, alig férek az asztalhoz:-)
jé éjt mindenkinek az én cicáim élvezik a jó meleget a konvektorok előtt vannak az ágyacskák!
Igen csinál ilyet a cica láttam hátra fele jelez szerencsére ők a fát szúrták ki e célra de hát a kutyától ez szép mennyiség nem csöpp hanem legalább 1dl pisi egy kisebb tócsa:(
Az még rosszabb mikor télen csinálta mert reggel ráfagyott
Sziasztok, gazdik, megyek enni! Jó éjt nektek és a kutyusoknak, cicusoknak is! :-)
Egyáltalán elolvasod, hogy mit írok?
NEM PISI!
Ez egy jelölés, ami sem összetételében, sem semmilyen módon nem is hasonlít a vizelet ürítéshez!
És itt a másik gond: a cicák is csinálják!
Ezért mondtam, hogy olvass már utána, utána legyen állatod!
Hát igen csak kicsit égő, hogy minden pipitől bűzlik:(
Sose csinált ilyet.Nincs műtve
Na a cicák legalább nem ilyen neveletlenek:)Azok a piszkukat is lekaparják:D
A kutyát az ösztönei vezérlik. Nem tudom, hogy írtad-e, hogy meg van-e operálva. Valószínűleg nincs.
Az, hogy a teraszon "odapisil". Az nem pisilés, hanem JELÖLÉS!
Egy kutya bejelöli a területét, megjelöl bizonyos helyeket, hogy az az ő területe.
Elcsavarog? Nem csavarog, csak szalad a párja után, mert szagot fogott. Ez is természetes náluk. Ők nem telefonálnak egymásnak, hanem illat alapján kommunikálnak. Valószínűleg azt az "üzit" kapta, hogy "siess hozzám". Ő meg ment! :)
Én jó gazdi vagyok csak hát vannak dolgok amiket már nem lehet megérteni mit miért tesz amúgy rendes kutya meg minden persze sokat elcsavarog ha póráz nélkül sétál szagot fog és megy .
Van kutyás fórum, meséld el, hogy mit csinál a kutyusod! Talán el fogják magyarázni. Ha nem, akkor viszont olvass néhány kutyás újságot, kutyás könyvet, hogy megértsd a kutyádat!
Mellékesen megjegyezném, hogy talán előbb meg kellene ismernetek az állatokat, utána befogadni őket, mert sajnos nem mindenki alkalmas gazdának! :(
Hát igen de Ő ilyen nem változik meg szereti ha minden úgy van ahogy akarja azt mondta imádni fogja agyereket de lesz egy határ mait már nem fog eltűrni mert a végén még a fejére nő és ebben is van igazság
További ajánlott fórumok: