A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Hülyeséget nem akarok mondani de szerintem megkéne dokinak mutatni :( de lehet többiek tudják majd.
Szép napot,lépnem kell.
Juj erre nem is gondoltam:)Majd csak egyszer érezzük mi ez a büdös:DD
Általában 1-2 óráig van bent gondolom addig kibirja.
Továbbra is rágcsál engem mint valami juti falatot imádom:))
Raktam fel képet róla az adatlapomra:)Szerintetek mi lehet az a kék hártya szerű a jobb szeme sarkában?:((
Még egy kérdés.
Ha a cicának pisilnia kellene akkor azt jelezné nekem valahogy vagy egyszerűen csak pisilne valahova?Ezért nem szokott sokáig bent maradni nehogy bepisiljen:(Barátnőm cicája szoba cica és mindig a takarójára pisilt
Igen nagyon szeretem engem ahogy néz :)))És ezt Ő biztos tudja:)
Hát igen játéka nagyon nincs csak kint az udvaron de ahogy játszott a kajával tündéri volt:D Neki futásból bukfencezett a kaja mellett majd felkapta és eldobta:D:D
Sziasztok!
A válaszom kb mint Danieláé :O)
Húúú itt baromi hideg van,-11fok,a Rotti kiakart menni az erkélyre mert azt hitte ott is meleg van aztán megcsapta a hideg nyaúzott egyet és berohant :DD Blacky néha kimegy.
Beszélgetést kezdeményezett. Gondolom megdicsérted, hogy milyen szép, kedves, aranyos, okos...
Imádattal nézett nem? Mert öledbe vetted, simogattad, meleg helyre vitted!
Miért játszott a kajával? Azért mert talán nem volt játék a közelében. Egy papírgalacsin is megfelel számára. Lényeg, hogy ő már jóllakott, jól érezte magát. Ilyen hancúrokat szokott a cica csinálni, ha jókedvű!
Sziasztok.Ma behoztam egy kicsit a cicámat és nagyon tündéri volt:)Ölembe vetem és csak nézett engem majd egyet nyávogott és tovább nézett:)Vajon ez mit jelenthetett?
A másik az, hogy adtunk neki enni majd a végén maradt egy kis kaja maradék amivel elkezdett játszani praclizta dobálta bukfencezett neki kb.fél óráig ezt csinálta:)Ezt miért?
Lányok! Van egy új gyerek a háznál! 3 éve a falu végén élt egy üres telken, mert az ott-lakók elutaztak külföldre, azóta a nagypapa etette. Sokat szenvedtem, mire hajlandó volt megengedni, hogy elhozzam legalább erre a hideg időszakra.
Az egyik nap láttam őt először, de beájultam, olyan csuda szép. A "Cicák :D" c. naplóba felteszek egy képet róla.
Én teszek ki a kóbor cicáknak minden nap ételt.
Azt hallottam, ha a vízbe csöpögtetsz egy kis étolajat, akkor nem fagy meg. Úgyhogy meleg vizet is rakok ki nekik.
A cica, akiről a múltkor írtam neked, képzeld, lenne gazdija. De nem találom. :( Már harmadik napja fagyoskodunk az utcán, ciccegünk, keressük, és nem találjuk. :( Már teljesen kivagyok. :(
Tesztek ki a kóbor cicáknak éjszakára jó kis zsíros húst, vagy valamit, amit akkor is meg tud enni, ha megfagy?
Nekem van egy tálcám, amire ráteszem a jégakkut (ezt ugye lehet nem csak hidegnek, de melegnek is használni!) és azon legalább fél óráig forró marad az étel. Addigra ide is talál valamilyen kóbor cica.
Szia!
Szerintem csak játszik.
Egyedüli cica? Ha igen, kéne neki egy társ, és akkor őt harapdálná, nem téged :)
Sziasztok.Nem tudom leszoktatni a cicusom, hogy ne harapjon még mindig:)Mindig keresi a kezem , hogy megharaphassa mikor engedem neki van, hogy szó szerint fá jpeszse azért általában érzéssel teszi:( Éhesnek nem éhes mert eszik:D
Kb.már 1 éves cicus
Esetleg tipp, hogy miért csinálhatja ezt?:))
Hogy van a cicád? Kijött már belőle a szalámihéj?
Nem biztos, hogy látnod kellett volna, hogy kijön, de ha a cica nem eszik, apatikus, lehangolt, akkor mindenképpen orvoshoz kell vinni, mert lehet, hogy megakadt a torkán.
Ha minden rendben van vele, akkor szerintem már nincs benne a cucc.