90 napos diéta FEBRUÁR 19-től! (beszélgetés)
Ügyik vagytok! Én a múltkor ajándékba sütöttem sütit, nagyon picit megkóstoltam, mert nem akartam beégni vele a vendégek előtt, ha esetleg rossz lett.
Főzéskor/sütéskor mit csináltok? Én azért bele szoktam nyalni a kajákba- persze csak éppen hogy, hogy tudjam, kell-e még bele valami. Nem akarok ízetlen ebédet a család elé rakni.
Gratulálok akkor kitartó voltál, a múltkor mikor tortát sütöttem én sem kóstoltam meg egy picit sem, de én azért szívesen megtettem volna nagyon nehéz volt megállni.
Ma reggel megint mérlegre álltam,maradtam 63 kg, de nem is olyan nagy baj maradék 5 kg-ra van még 49 napom(a maival együtt), csak bírjam ki addig.
Én is így voltam a regnapi gyümölcsnapon. Nem voltam éhes.
Elmúlt a szülinap, jókat főztem, a lányom meg a torta mellé sütött 1 gesztenyés-csokis finomságot is. A vőm végig azt figyelte, mikor nyalom meg a krémet, ahogy szeleteltem nekik, de 1 hős voltam:)
Nem is kívántam, úgy voltam vele, hogy eszem kedden, ha marad, ha meg nem, hát nem:)
Én is eszem keményítő napon zöldséglevest. Szoktam főzni jó gazdag zöldborsólevest, brokkolival, karfiollal,és nem főzöm bele a kiskockatésztát, így én is ehetek belőle.
Én mostanában a fehérjenapon nem eszem levest, mert leveskockából nincs kedvem enni, húslevest meg nem főzök gyakran.
Ez tényleg nem tűnik valami fejedelmi vacsinak :) Levet nem szoktál hozzá enni?
Én sok zöldséget rakok a levesekbe, és keményítőnapon kihalászom őket, de lével együtt. Magyarul zöldség levest eszek. Előző nap meg csak hússal, de akkor is levest.
Gombapörkölt, nokedlivel:D, most azt ennék.
Rakott krumpli, sok tojással és tejföllel:D
szia, az szuper:)
nekem keményítő napom van, tegnap rántott sajtot ettem vacsira, olyan jól esett.
Sziasztok.
Ma fehérje napom van. Mérlegre álltam,kevesebbet mutatott 2 kilóval, úgyhogy legalább megint több kedvem van a folytatáshoz.
Igen, és nem is volt szörnyű:)
Szép napot mindenkinek!
Köszi a bíztatást mindenkinek.Most aztán tuti nem bírnék ki egy víznapot, de majd talán egyszer megint kedvet kapok hozzá, meglátjuk.
Ebédre végül főtt kukoricát ettem, de valahogy nem ízlett most, pedig amúgy szeretem. Vacsorára pedig csináltam egy adag patogatott kukoricát, ezt legalább szívesen ettem.
Igen, most én is így voltam.
Délben pizzát ettem, ketchuppal, paradicsommal,paprikával uborkával, és megettem 1 kocka csokit, de olyan volt, mintha éhes lettem volna, pedig nem.
Vacsorára vajas-mézes kalácsot ettem, de nem esett jól, kolbászt ettem volna sajttal:D
Azért benyomtam 1 Sport szeletet, vigasztalónak.
Hát így, nyűgös vagyok, pedig már rég voltam.
Majd elmúlik, vigasztaló, hogy más is volt, van így.
Kitartást lányok, nyárra meglesz az eredmény. (Remélem, hamarabb:DD)