90 napos diéta FEBRUÁR 19-től! (beszélgetés)
rohadtul nem az igazság az, amiket összehordasz..... Nagyon is jókat lehet enni ebben a diétában, és ha vki a befejezés után odafigyel (márpedig 3 hónap alatt eléggé rááll/ átáll a szervezet), akkor nem jönnek vissza a kilók..... Én előzőleg tavaly agusztustól csináltam októberig. Lemet 10 kg. Utána ettem rendesen mindent, csak annyi külömbséggel, h megtartottam a de. csak gyümölcs elvet. Nme jöttek vissza a kilók. Most még szeretnék leadni kb. 5 kg-ot, ezért kezdtem újra. Így se vagyok vaskos se, elhízott se, de az az 5 kg mínusz kell még nekem, ahhoz, h igazán jól érezzem magam, és biztonságban érezzem magam akkor is, ha egy jóízűt vacsorázok néha......
Nem értem, h fogalmatlanul miért fikázol bkit is......
Húha pezseg az élet úgy látom!!! De liinnddaa, igazad van!! Mindenki menjen abba a főrumba ahová tartozni szeretne. Nem kell egymást sértegetni, semmi szükség rá. A fórumoknak címe van!!!! Ha nem akar valaki fogyni, be sem néz.
Dika én fogyni szeretnék!! És minden nap benézek ide!!
Viszont gyereket én sem, és tuti meg se nyitom azt a fórumot ami arről szól:2012-ben babás akarok lenni!!!! ENNYI!!! Fogyjunk együtt! HAJRÁ!!!
Más meg a babvárós dolgoktól kap frászt, látom, téged meg az érdekel.Akkor foglalkozz azzal. Eszemben sincs még egy gyerek! Mégsem írogatom oda a klubodba.
Most fogyni szeretnék! :)
Én ma a 28. napon tartok, gyümölcsnap.
Nem szégyellem magam.Igen 27 éves vagyok és két gyermek édesanyja.Már gyerek nélkűl küzd a kilókkal...
Mellesleg aki 4,5 kg -os gyermeket természetes úton szűl meg a hasa sosem lessz olyan mint 16 éves korában...
Örülök hogy itt vagy!De azt nem értem hogy az ilyen h...e pi...ák minek szólnak bele,és minek ír ha senki sem kíváncsi a véleményére????
Indítson fórumot magának és oda írogasson...
Örülök hogy meg vagy elégedve az alakoddal,nem kell hogy velünk tarts.VISZLÁT!
Ha frászt kapsz az ilyen témáktól ne is olvasd el sőt mi több ne is írj kommentet mert mi sem vagyunk kiváncsiak a negatív hozzászólásokra!Itt bíztatjuk egymást mert csak mi tudjuk milyen ez az érzés!
Csak néhány a sokból:
Próbálkozásaim. Napló eleje 90 napos, a folytatás kalóriaszámolás. 252 hozzászólás
90 napos és egyéb diéták 241 hozzászólás
Fogyi 90 napossal 122 hozzászólás
Fogyas allival, 90 napossal....es minden ami jon :) 120 hozzászólás
A legújabb 90 napos 104 hozzászólás
90 napos kaland! 104 hozzászólás
90 napos helyett lassú, de már nem számolgatós 97 hozzászólás
90 napos diéta purple87-tel :) 94 hozzászólás
90 napos diéta harmadszor 92 hozzászólás
90 napos diéta (2.) 88 hozzászólás
90 napos diéta / Rademacher kúra 85 hozzászólá
Sziasztok!
Nekem ez a hatodik napom, csinátam már máskor is de most újra belefogok. 10-15 kg leadása a cél.
:-)))
Biztos előnyösek a képek!
:-)))
Sajnos van hidd el és nem érzem magam jól a bőrömben....
Szerintem mindenki maga dönti el, hogy mikor és mennyit akar fogyni és, hogy milyen súllyal érzi jól magát.
Amúgy meg sokkal könnyebb ha van valaki akivel megbeszéled a taptasztalataid és itek egymást Azt senki ne mondja, hogy úgy végigcsinálta a 90napot, hogy egyszer se volt holtpont és nem gondolt arra, hogy feladja, mert én azt nem hiszem el.
Dika én továbbra is támogatlak és megtudjuk csinálni :-) puszi
De nem is vagy kövér!!!!!
Érthetetlen számomra, hogy teljesen normális súlyú emberek miért fogyóznak?
(a képeid alapján nincsis rajtad felesleg)
Sziasztok!
Én a napokban nagyon elrontottam mindent,ezért előről kell kezdenem!Akinek van kedve csatlakozzon!