7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
Miért, te amúgy találkozol mindenkivel, akivel közvetve kapcsolatba kerülsz? xDD
Ha meg még nem találkoztál életedben azzal, hogy energiák jönnek mennek, ölég fejletlen lehetsz, vagy csak naturista, ami ugyanazt jelenti szocializált és elnéző kifejezéssel a többi naturistára is tekintettel...
Nem hogy bölcsen kussolnál vagy racionálisan megszólalnál, csak hőbörögsz meg rontod itt a levegőt.
Ja és kifelejtettem "Barbara"-t !
Vagyis ezeket még senki sem látta, de azért bízzunk bennük. Nem ismerős ez valahonnan? Ja,, de!! vallásnak hívják.
"Franz és Steve. Ők a döntéshozók. "
Áldassék a nevük!!!!
A jótevőink!
teljesen egyetértek The Secret hozzáálásával.
lazán kell venni az egészet, ha jól végződik akkor baba, ha meg bukta a zsé akkor sem változtat a tényen az ha itt kígyó-béka lesz dobálva.
"negatív energia"
Hókuszpókusz - baromság.
A lopás, mondom LOPÁS , az a negatív.
JAJA The secet gondolatmenetét osztanám, amugy tényleg nincs mitől tartani a 7day rendszere hamarosan vissza fog állni a megszokott kerékvágásba
és minden befektető visszakapja a betett pénzét! Dont worry be happy!
Have a good night everybody!
Ez nem semmi, emberek! Ennyi negatív energia egy helyen! Örömömre szolgál, hogy időnként találok hozzám hasonló pozitív embereket is : )
Miért kell mindig mindent ilyen borúsan látni, főleg miért kell a saját dolgainkért mindig másokat hibáztatni? Én is beléptem. Azzal a tudattal, hogy kétesélyes a dolog. Ha működik, akár egy évig is, hurrá! Ha nem, hát így jártam.
Nem érdemes önteni a negatívumokat. Főleg nem érdemes hibáztatni másokat. A tükörbe kell nézni. Ott az az ember, aki a döntést meghozta, hogy belép. Egyébként is, mi történt? Várjuk ki a végét! Lehetséges kimenetel: 1. Helyreáll minden. De jó! Akkor meg érdemes itt veszekedni meg kötekedni egész álló nap?
2. Tényleg vége. ÉS AKKOR MI VAN? Élünk, megvan kezünk, lábunk, tudunk továbbra is beszélni és megvan az a képességünk, hogy más lehetőségek után nézzünk. Például, akár munkával is pénzt keressünk. Miért nem lehet így hozzáállni?
Mindenki könnyű pénzre vágyott, persze, amíg csordogál, addig mindenki happy és szuper a rendszer, ahogy valami bökkenő van, hibáztatunk mindenkit. Miért is? A saját döntésünkért? Könnyű pénz kis kockázattal? Nincs. Könnyű pénz nagy kockázattal? Lehet. Mindenki ezt vállalta, amikor pénzt nyomott bele.
ORFK? Szerintem körberöhögnének... Vagy csendben megkérdeznék: "Ön miért is vágott bele egy ilyen bizonytalan dologba?"
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Szép estét Mindenkinek! Tessék elmenni moziba, összebújni a Kedvessel, kedvenc zenét hallgatni, kártyázni a gyerekekkel, bármit csinálni, ami FELTÖLT! Elég a rinyából! Az soha nem visz előbbre! : )
Tudom, hogy most sokan utáltok... sebaj ; )
Ha a fenti oldalra lépnénk,akkor egy gorillamillion oldalra irányítana,ami persze nem nyitható,de róla van jócskán téma külföldi fórumokon még 2007-ből...
Hát amit ott írnak Steve Sigman-ról ,azt nem tenném zsebre... Nem kis játékos a pali... Néhány havonta újabbnál újabb átb...ós programokat indított már anno, és persze "fizetett " is rendesen... Asszem mi is így jártunk. Nekem különben 3300 dolcsim bánja a naivitásom...
Itt a fórum cím:
Na ne legyen igazam...
Egy ilyen oldalt mi is találtunk:
Sziasztok!
Szerintem az a bizonyos új 7dw-s oldal nem is annyira új. ( [link] A ffox szerint utoljára 2009-ben volt módosítva.
Nem túl jó jel...
"meg fogják tervezni a “helyreállítási” munkálatokat, de ez most még csak a tagok kártalanítására vonatkozik. ."
Nem értem...ha mondjuk eltűnik egy oldal,attól még nem kéne a tagoknak kárt szenvedniük.Ezek szerint mégis van kár...
Persze..elképzelem,hogy ül a gép előtt,és egyesével begépeli mindenkinek az anyja nevét is..hehe...jó vicc...
Ez az elterelés,még a magyar szponzorok is bedőlnek..
Ne legyen igazam,azt kívánom!
Sziasztok! (Bocs, hogy erre a hsz-re kattintottam, de nem találtam az 'új hozzászólás' gombot.)
Segítséget szeretnék kérni a companyexpress.com-on feljövő 7day-es belépő oldalhoz. Megtenné valamelyőtök, hogy leírja, hogyan tudok belépni, ill. mi célt szolgál a 'submit'?
Előre is köszi.
"sziasztok
elvileg ezek a legfrissebb hírek
Sziasztok!
A legújabb 7DW infó, ami Franztól származik, és ugyanezt mondta Barbara is:
NAGYON FONTOS!!!!!! MINDENKI NYUGODJON MEG!!!!!!!!
Nagyon súlyos támadás érte a 7dw-t ezt már tudjuk. A bezárt 7dw oldalnak valószínűleg annyi. Azt, nem valószínű, hogy vissza tudják már állítani. De még ezután fognak tárgyalni a hogyan továbbról, Franz és Steve. Ők a döntéshozók.
Valljuk be, mindannyiunkban benne volt, hogy minden elveszett. A pénzünk is, ami a MOWC-ban van. Mára kiderült hogy ez rendeződni fog.
A Company Express sok millió dollárt rakott le fedezetként az oldal hivatalos elindulása előtt, hogy ilyen esetben a befektetők kárpótolva legyenek!
Ezek óriási hírek véleményem szerint.
Csak azt tudjuk, hogy a pénzeket biztosan meg fogjuk kapni, de azt hogy mikor és hogyan, még senki nem tudja.
Ma lesz egy személyes “élő” tárgyalás a két döntéshozó Franz és Steve között, amikor meg fogják tervezni a “helyreállítási” munkálatokat, de ez most még csak a tagok kártalanítására vonatkozik.
Jelenleg az oldal újraindításáról szó sincs.
A kártalanítás után jöhet minden szépen sorban, ha egyáltalán lehetséges. Tegnap még úgy tudtuk nem lehet elérni Stevent, ma már ez nem igaz.
SIGMAN ÚR EBBEN A PILLANATBAN IS, ÉS MÉG NÉHÁNY NAPIG AZZAL FOGLALATOSKODIK, HOGY ÚJRA REGISZTRÁLJA A TAGOK MOWC-ban LÉVŐ PÉNZÉT!!!!!!
Ez azonban eltart jó néhány napig!!!!!
Mindenkitől további türelmet és kitartást kérek! Ahogy újabb híreket kapok, azonnal továbbítani fogom őket!
Egyetlen dolgot kérek tőletek: NE DŐLJETEK BE A NETEN KERINGŐ HÜLYESÉGEKNEK!!! Az emberi hülyeség határtalan… nem a megoldást keresik, hanem elméleteket gyártanak. Ez most nem segít sem nekünk, sem rajtunk!
Büszke vagyok arra, hogy a mi csapatunk nem állt be a mocskolódók táborába, hanem várja a megoldást. Többen felajánlottuk a segítségünket a cég vezetőinek, és ők azt kérték, hogy korrektül tájékoztassuk a saját embereinket, így én is ezt kérem tőletek! Adjátok tovább a híreket, DE CSAK AZOKAT, AMIT TŐLEM VAGY A MARGITTÓL KAPTOK!
Üdvözlettel: Gyöngyi"
Ha 15 éve tőzsdézel és tudod,hogy nem lehet napi 1%-ot elérni,akkor hogyhogy beléptél több mint 200$-ral a 7daywealth-be?
:DDD
Akkor már megérte beírnom!!! :-)))
Gondolj bele holnap már látod a befektetésed akkor milyen patent kedved lesz?? :-))
De nincs igazam?? Tök olyan :-)))
ÉLJEN A 7DAYWEALTHCLUB!!!