7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
Mit látni ebből mert nekem semmi nem jön be
hadd hívjam föl én is azt a magyarországi vezetőt!
mi a száma?
Amúgy ne személyeskedjünk,nincs kedvem hozzá,de ha folytatod akkor én is
Igazat adok!!!
Én is ezt vallom!!
a magyarországi vezető gyakorlatilag folyamatos telefonkapcsolatban van a kinti vezetőkkel én meg vele!innen az infó!
Én eddig se aggódtam,ezután se fogok.Én hiszek és bízok abban hogy minden meg fog oldódni.Gyerekek!Csak pozitívan!!!!Nekem vannak céljaim és álmaim amikről nem vagyok hajlandó lemondani!Szerintem ti se tegyétek,én és a párom is regisztráltunk erre az oldalra,jó érzésünk volt ezzel kapcsolatban és még most is így érzünk.Az a baj a magyar emberekkel hogy nagyon pesszimisták és ezért történik velük a legtöbb rossz dolog,mi is is vagyunk olyan erősek és optimisták hogy merjünk álmodni!Aki mer az nyer!
Nem is vagy ez igaz!! Te vagy a hurkába a rizs a tötelék :-))
A másik dolog,hogy még nem rohantam feljelentést tenni senki ellen,de ha engem tótozol téged biztos feljelentelek
Franz:"akkora hacker támadás érte az oldal, hogy minden dokumentum egy biztonsági szerverre lett átmentve!A company Expresse 200 millió dollárt rakott le fedezetként az oldal működése előtt, hogy ilyen esetben a befektetők kárpótolva legyenek!A serverröl napokon belül vissza kerülnek az adatok az eredeti 7DW oldalra és csak az ezalatt a pár nap alatt termelődő kamat kifizetése bizonytalan!
Aggodalomra semmi ok, mindenki kárpótolva lesz!"
Nem akarok európai lenni,mert ők azok akik húzzák a bőrünket évtizedek óta.Amúgy ha ilyeneket mondasz, te nyakig benne lehetsz
na ennyit látni most belőle. átrakták az oldalt
Nagyon jó ,ha megvan az adatbázis,mert akkor a maradék pénzt ,ha van szét lehet osztani,és konkrétan lehet tudni,hogy kik a szponzorok.
Ki hogy ntézi a dolgait?! Te a tipikus örökpesszimista magyar vagy aki irigy és még 5 forintért is feljelentené a szomszédot!! Sose leszünk értékes ország európa szívében a magadfajta tóthok vagy kazírok miatt...
Donew! Légyszi írd már le honnan az infó.Úgy látszik Te vagy itt a leginformáltabb. Köszi!
;)
Rendben, bízzunk benne, hogy így lesz.
De akkor meg kurturált legyél nem kell a trágár megnyilvánulás ,mert nem értesz valamit!!
Megoldódik a dolog,Franz az európai tulaj és ő nem hagyja ,hogy gond legyen!! Megvan az adatbázis is így talán lesz pénz is belőle!
Mondtam már hogy a szponzor is hallgasson,mert ugyanolyan bűncselekményt követett el mint a főkutya Azért szponzor mert szervezte a piramist.Ha most meg össze vissza beszél,nem azt csinálja hogy mentse ami menthető,akár aVPOP vagy ORFK bevonásával,még jobban benne lesz
Mért utalnám át neked az én pénzem? Nem értelek!
Mért kell hülyeségeket beszélni?
Én is kérdezhetném,hogy nem e akarsz csak úgy utalni nekem egy kis pénzt!
Akár otp-s számlaszámot is adok,csak utalj..
Nincs szponzorom vagyis nekem a 7daywealth admin a szponzorom :) Ő meg sajnos nem informál hiába írok neki emailt
megadom az alertpay accountom átutalod ami visszajön??
Ha kezdő vagy és még most kezted jó,hogy nem ismered őket,ezek a tulajdonosok!! A szponzoroddal beszéld meg ezeket és akkor nem leszel alulinformált!!
Franz egy vezető a cégnél, akitől nem tudtunk még olyan hülyeséget kérni, amit nem oldott volna meg!egy igazán korrekt ember!NEM KAMU!(én is féltem a pénzem, de meg lesz nyugi,nagyon sok van benn nekem is)
Nekem korrekt szponzorom van akik beszéltek Franzival!!
Bocsi, fogalmam sincs :-( De a többi jól hangzik.
Albániában mikor nagyon nagy volt a nyomor,nagyobb mint most,államilag szerveztek piramisjátékokat.Minden nagy kutya benne volt. Magyarhonban is azért terjed,mert sok embernek nincs pénze,hátha ebből lesz.Az a különbség nálunk,hogy erre van törvény,náluk nem volt
Bárcsak így lenne! Meséld már el nekünk,kitől kaptad ezt a levelet amiből idéztél itt?
Ez a Franz egy a sok szponzor közül akik már megszedték magukat és most próbálják nyugtatni a népet,de ők sem tudnak lófaszt sem?
Amúgy ki a Franc ez a Franz ,meg ez a BArbara meg a többiek akkire hivatkoztok?
Ezek csak puszta nevek.
Nekem nem mondanak semmit.
Nekem nem írt senki a 7dw-től vagy a companyexpresstől sehonnan,semmit ,hogy no para.
akkor elég sok bűnöző van is Magyarországon barátom:)))
További ajánlott fórumok: