7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
bodorka80!
Köszi, ha ez bejön, imába foglalom a neved! :))
szia!
Az aki AP-n keresztül fizette a tagdíját, és a befektetéseit, az tudja visszakérni, amíg nincs a 7D számlája zárolva. Lent leírtam, hogy hogyan.
Hölgyeim és Uraim!
A 7DW weboldalának bezárását követő második naptól folyamatosan kutatást folytatok a neten, a STEVEN SIGMAN és bűntársai által elövetett nemzetközi, internetes csalásokkal kapcsolatban. Végig olvastam ezt a teljes fórumot is. Hasonló helyzetet látok a magyar közvélemény (volt 7DWtagok) körében is, mint az ameriakaiaknál, amikor SIGMAN korábbi oldalai (Pl: a Gorilla Millions) is "tönkrement". Azért cak idézőjelben, mert nem ment tönkre, hanem bezárta és llépett a pénzel. (A különbség az, hogy az USA-ban kutattak utána, itt pedig elhisznek mindent, amit a felső vonaluk mond, és amit egy csaló a felső vonaluknak ígér vagy hazudik -persze, érthetően, hiszen bíznak bennük, ez még nem baj-). SIGMAN egy gyáva ember, mert aki amerikában visszakérte tőle a pénzét személyesen, annak -az amerikai fórumokon közzétett hozzászólások szerint- visszaadta. Nem akar nagy botrányt maga körül, hogy tovább folytathassa ámokfutását a neten és a világ jobb életre vágyó emberei között. Remélem, hogy a felső vonal tud rá hatást gyakorolni és visszakapja mindenki, legalább a tőkéjét. A gorillamillons.com-ról bebizonyosodott, hogy csalás céljára használták. Az internetes bűnelkövetésekkel kapcsolatos nyomozásokat folytató szakértői oldalon olvasható erről részletesen (Tudja meg mind Magyar, ha ezért kizárnak is innen, belinkelem)
A károsultak véleményét itt olvashatják:
"Tárgyalások" folynak ezzel az emberrel? Hogyan lehet egy ilyen nagy kaliberű csalóval tárgyalni? A tucatnyi, már bezárt, 7DW-hez hasonló oldalain is hozzáértést és professzionalizmust igyekezett mutatni, nem kis eredménnyel. Sokan elhitték és végül elment a pénzükkel. Amerikában jól ismerik, a rutinos Hyip befektetők figyelmeztetnek a fórum oldalakon, hogy messzire kerülje el mindenki az általa létrehozott, működtetett befektetési oldalakat, amelyek mögött mindig a CompanyExpress állt és áll ma is. Jelenleg is több Hyip oldalt üzemeltet. Mint tudják, az Aaachoo is "összedőlt".
Nem furcsa, hogy egyszerre? Szemtelensége odáig terjed, hogy részletes adatokat közöl magáról és cégeiről a neten. A Twitteren:
és linkedin.com-on:
A míg a Twitteren megemlíti saját weboldalaként a GorillaMillions-t, a linkedin-ről már legyagyja, bizonyíttan csásra hsznált weboltalát.
De teljesen nem tudta letagadni, hogy az övé volt, mert a szerverek "who is" adatát lekérve kiderült, hogy ő a tulajdonosa.
SIGMAN alapcége a Company Expess:
Saját elmondása szerint tevékenységi köre Internet industry, 1998-óta működik és itt foglalkoztatnak 1-12 főt. (Itt beszélhetett a "titkárnővel" Önök közül is valaki.)
Sokat megtudhatnak róla, a keresőkbe beütik a következőt: steven sigman scammer
(Csak győzzék olvasni.)
("I read that the Admin of this one is a big scammer and has never failed into scamming everyone.
He goes by the name of Steve Sigmann and his STP account CompanyExpress.
You can google his name for more information, be aware." "Beware people. I have received word that this is another one by Steve Sigman. Looks like he is at it again."
"Definitely to stay away 1000 miles from any of his program lol, BigMoneyPro, Gorilla Millions, Bigorilla and the notorious site he runs called companyexpress and incidentally his stp id is also the same.
The worst scammer internet has ever seen or would see")
Sajnálom....
Akik az AlertPay-nél csalásért tettek panszt,bizony, igazuk volt....De....
most várjuk meg az eredményeket, olyan türelmesen, ahogyan a hasznot vártuk. Közben pedig gyűjteni kell ellene az adatokat, bizonyítékokat. A weboldalon közzétett "felhasználói feltételek" ellenünk dolgozik ugyan, de minden lehetőséget meg kell vizsgálni. Ha mást nem érünk el, csak azt, hogy sikerül felhívni rá az amerikai nyonmozószervek figyelmét, ha a látőkörükbe kerül, már eredményesek vagyonk. Ne hagyjuk, hogy mások is kárt szenvedjenek az internetes csalások miatt. A költő szavával éle: -Bűnösök közt cinkos, aki néma és attyafiával számot vet a testvér.-
Nem csak az AlertPay-en kell majd panszt tenni, hanem az alábbi, internetes bűnözés elleni oldalakon is:
Nincs bennem harag,(legfeljebb magamra haragszom, hogy nem voltam éberebb korábban!!) (Fülembe hallom a szavaikat: "Most okoskodik?" "Miért nem szólt előbb?" Igazuk van. De ezt mindenki megkérdezheti magától, mert az amerikai fórum oldalakon már 2009. júliusa óta figyelmeztették rá a világot. Dehát "minek beszélnek ilyeneket nekünk, ha fizet a cég?")
Türelem, higgadtság és határozottság! Erre van most szükségünk. Akinek kapcsolata van a legfelsőbb vonallal, az kérje meg a teljes magyar hálózat nevében, hogy napi rendszerességgel, e-mailben számoljon be a helyzet rendezésének folyamatáról. Annak érdekében, hogy felkészültek lehessünk a következő lépésre.
(P.S. Az Admin részére: Nagyon sajnálom, ha a linkek becsatolásával és a kinyilatkoztatásaimmal megsértettem a szabályzatot. Kérem értsék meg, ez egy olyan ügy, amelyben sok ezer MAGYAR ember apránként féltetett pénze és a jövőbe vetett reményei közül egy jelentős rész veszett el. Az ebből származó bevétel után fizetendő adóbevételtől elesett az Országunk. Amit írtam, a károsultak tájékoztatása érdekében írtam és nem "magán mérgelődésből". Részemről a szükséges lépéseket idejében megteszem. Ha kizárnak ezért, megértem.)
Kitörölték amit beírtam, de akkor nem linket írok, hanem útmutatót: Volt a chaten egy srác, aki megmutatta skype-on, hogy igenis ő már visszakapta a pénzt az alerttől. Menete: Request money/
to részhez: companyexpress@safe-mail.net
Amount: az összes pénz, amit beraktál
Currency: USD
Purchase type: Other
Detalis: SCAM
Next majd send
Olvastam én is az e-maileket, de már nem hiszek nekik, ezért aztán én is megcsináltam a fent leírtakat. Nem buzdítok senkit rá, mindenki tegyen a saját belátása szerint. Remélem segítettem!
melyik chat-en? jó lenne tudni!
köszi előre is
FIGYELEM!!!!
Minden egyes egyéni kifizetési kérelem hátráltatja a többiek kifizetését!
Birtokában vagyok a részletes listáknak, de így meg van kötve a kezemm ha a tagok saját akcióba kezdenek!!
HA EZT NEM ÁLLÍTJÁTOK LE AZONNAL, FRANZ NEM FOG TÖBBET SEGÍTENI!!
üdvözlettel
Franz
Ez jó hír!
Lehet bővebben egy kicsit?
Melyik cseten?
Kinek fizették vissza?
teljesen igazad van, ezért is írta annak a jóembernek a 648-as számu üzenetben azt amit gondoltam róla!
természetesen azóta sincs semmi reakciója rá!!!
Csatlakozom.
Vannak SAJÁT kommunikációs eszközeik, amivel a tagságot lehetne értesíteni ha akarnák, hogy ez, vagy az történt. Ha érdekük lenne, hogy ne veszítsenek el. Pld. a weben kiírni, vagy kör mail.
Ezt már tapasztaltam fórumok esetében is,ahol nem voltak pénzügyi érdekek sem.
-Ezzel szemben itt csak legendák, találgatások, hitegetések kerengenek.
Ez az "weboldal eltűnés" nem valami tisztességes "tünet"-nek látszik, bár tévednék.
Ráadásul még az is kiderül, hogy az utolsó fűszálba (AP) kapaszkodókra lesz ráverve, hogy nem fizetik vissza a tőkét.
Tehát az a bűnbak, aki érvényesítené a garanciát?
Ez már arra az esetre hasonlít, amikor a szélhámos vádaskodik. Mondom még egyszer, bár tévednék.
Nem kevés pénzünk veszett oda. A mi hibánkból, mert belementünk. Mi is álmodozók vagyunk, és ezért az orrunknál fogva megvezettek tisztességes haszon reményében.
Kedves Mindenki!
Én részben érintett vagyok a 7Day bukásával kapcsolatban. Szerencsére nekem itt nem volt befektetésem. De a családban akadt aki ide "tette" a pénzét.
Csak jelezni szeretném:
Az Alertpay egy internetes BANK, (tehát olyan, mint az OTP, ERSTE stb.) csak a neten keresztül történik a bankolás.
Ők csak közvetítették a pénzt. ( magyar bankszámláról a 7 day bankszámlájára), ezért ők jutalékot számoltak fel. Nekik (Alertpay-nek) semmi közük nincs a 7 day becsődölésével. Tehát őket zaklatni a pénzek (befektetések) visszakövetelével teljesen felesleges. Amit meg lehet tenni, az a tagdíj automatikus levonásának törlése.
Sajnos vannak ilyen bunkók akik ezen jól szórakoznak!
Remélem ez lesz a legjobb dolog az életedben!!
Én is várok és én is bízom hogy visszakapjuk a pénzt! Mint mindenkit idegesít így engem is hogy mi van vagy hogy mi lesz!
Én is vissza kérném az alert paytól a pénzem igaz töredéke annak ami bent van De még várok Hátha.....