Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? fórum

7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)

757. 7daycsalás (válaszként erre: 755. - E6bbbea29a)
2010. nov. 3. 18:23
Azt tanácsolnám, hogyha az Alertpayen keresztül fizetted be, írj az Alertpaynek egy levelet, hogy megszűnt az oldal, a befizetésedért nem kaptál semmit és az eladóval nem tudod felvenni a kapcsolatot és szeretnéd visszakapni a pénzed !
756. FoAMDFun (válaszként erre: 753. - FoAMDFun)
2010. nov. 3. 18:23
Október 5. az a szeptember 5. :D
2010. nov. 3. 18:18

Nekem pl. mit tanácsolnátok aki, 5 nappal azelőtt regisztrált és rakta be egy havi fizetését az oldalra mielőtt az megszűnt?

Az én "szponzorom" az admin@7daywealth.com

aki baszott nekem visszaírni,talán el sem ment neki a levél amit küldtem.

Senkitől nem kaptam semmi információt,egyedül ezeken a fórumokon keresztül értesülök mindenről.

Azok már biztos könnyebben várnak és bizakodnak akik több pénzt vettek ki innen mint amit beraktak..

Bárcsak mindannyian kerestünk volna a 7day-el!

Sajnos nem így lett!

Üzenem a 7daywealth elvakult HÍVŐINEK szerintem senkit nem lehet hibáztatni,h minden módszerrel megpróbálja visszaszerezni a pénzét !

Nem azért fog bedőlni a nagy Income Machine mert az AlertPay-hez fordulunk... El ne higgyétek ezt a hülyeséget...

Ennek ellenére megpróbáltam azt a lehetőséget is,hogy szépen megkértem ma egy levélben a ti Barbarátokat a nagy jótevőnket,hogy segítsen ha tud...

Nagyon várom a választ.. majd bemásolom ide.

Biztos tanulságos lesz.

754. economist (válaszként erre: 752. - 7daycsalás)
2010. nov. 3. 18:18
Emlékeztek a nyitó ollalon lévő, szép pajzsra, amelyben az állt: "100% megelégedettségi garancia" Hát, mi most eztért a garanciális ígéretért várjuk a jótállást....
753. FoAMDFun (válaszként erre: 746. - Debbyke)
2010. nov. 3. 18:16

Cseh Krisztián vagyok Egerből. 30 éves vagyok. Itt a facebook profilom:

[link]

Internetkávézóban dolgozom.

Van egy szép feleségem.

Nem vagyok semmilyen más programban.

Röviden ennyi. Én nem Steve bácsi vagyok, én tudom vállalni magamat. Szeptember 5.-én tettem be 100 dollárt, csak azt akarom visszakapni és flusztrál, hogy le akarnak nyomni a mélybe közben.

2010. nov. 3. 18:09
Ha a 7Daywealth tisztességes cég lenne a 30 napos bankgaranciát önként vállalnák és kártalanítanák először a befizetőket. Nem ilyen felszólításokat tennének közzé. Ha a 30 napos garanciát vállalnák - miután megszűnt az oldal - nem lenne ok zárolni a számlát és feljelenteni őket, megkezdhetnék a kártalanítást. Még1x írom, ha tisztességesek lennének...
751. Anstream (válaszként erre: 748. - Debbyke)
2010. nov. 3. 18:08

debbyke.

Igazad van, azt a millát is össze kellett szedni valahonnan.

Nehezebb volt kisebb kamatokkal, vagy netán munkával tudod?

750. economist (válaszként erre: 731. - FoAMDFun)
2010. nov. 3. 18:07

A betett pénzünknek akkor mondhatunk nyugodt szívvel búcsút, ha az a(kockázatos)befektetés során, rossz befektetési döntés vagy veszteséget (negatív hozamot)realizáló döntés miatt vész el.

Az, hogy egy weboldal összeomlik,komoly cégeknél nem pénzügyi, hanem informatikai probléma. Hiszen a pénz ki van helyezve különféle befektetésekbe. Nem aweboldalon gyarapszik, hanem a gazdaságban. Így az bármikor rendelkezésre állhat, csak azt kell megnézni (egy komoly cég tükrözi a merevlemezeket a szervereken), hogy ki mennyit tett be. Ez a weboldal egy archivált merevlemezről (szerintem) max. egy nap alatt visszaállítható lett volna, ha lett volna ilyen.

Informatikus van köztetek? Mi ilyenkor a helyzet? Egy hacker támadás mindent leállíthat, még a tükrözött állományt is?

Egyébként az alexa com Wen Információs Vállalat 7DW weboldaláról (szerveréről)adott forgalmi statisztika szerint: "Average Load Time for 7daywealth.com: Very Slow (3.618 Seconds), 88% of sites are faster."

Itt láthatjátok eredetiben: [link]

Tehát, (gyenge)nagyon lassú szerver volt, mert az összes szerver 88%-a gyorsabb volt nála.

Informatikusok! Ez normális egy több 100.000.000 UDS forgalmú cégnél? A 7DW szervere "who is" adatokat lekérve

[link]

láthatóan tikosított

Domain name: 7daywealth.com

Administrative Contact:

Whois Privacy Protection Service, Inc.

Whois Agent (smjwjpmrbj@whoisprivacyprotect.com)

+1.4252740657

Fax: +1.4259744730

PMB 368, 14150 NE 20th St - F1

C/O 7daywealth.com

Bellevue, WA 98007

US

Technical Contact:

Whois Agent (smjwjpmrbj@whoisprivacyprotect.com)

+1.4252740657

Fax: +1.4259744730

C/O 7daywealth.com

Bellevue, WA 98007

US

Registrant Contact:

Whois Agent ()

Fax:

C/O 7daywealth.com

Bellevue, WA 98007

US

Status: Locked

Name Servers:

ns1.7daywealth.com

ns2.7daywealth.com

Creation date: 13 May 2008 04:39:11

Expiration date: 13 May 2011 04:39:00

749. debbyke
2010. nov. 3. 18:06

[14:08:00] Berkes Irena: Kedves 7DW Befektető Társaim!

Nagyon figyelj, mert ez most őrült fontos:

Az AlertPay-hez a pénzvisszaszerzés témájában semmiképpen ne írjatok

levelet a 7DW kapcsán!!! Ami körlevelet én küldtem, abban ezt

világosan leírtam, hogy 7DW ügyben NE írjatok, mert a 7DW most is

ezen dolgozik, hogy mihamarabb elindíthassák központilag a

kifizetéseket!

A 7DW ugyanis nem HYIP cég! És ha nagy számban írogatják az Alertnek,

hogy ez egy csaló cég stb., ezzel csak azt érik el, hogy zárolni

fogják a számlájukat, és egy fillért sem tudunk visszakapni! Nemcsak

magaddal szúrsz ki, de mindenki mással!!!

Ha nem írtál ilyen levelet, akkor meg vagy dicsérve, de ha írtál,

akkor most HALADÉKTALANUL írj egy újabb levelet az Alertnek,

amiben közlöd velük (az előző leveled hivatkozási számával), hogy

tévedtél és bocsánat, és visszavonod a 7DW témájában a megkeresésedet!

Nagyon kérlek, küldd tovább ezt a levelet akinek csak tudod, hogy

mindenki álljon le ezzel az őrültséggel!!!

748. debbyke
2010. nov. 3. 18:04
A 7Day célja az volt, hogy a kispénzű emberek is normális jövedelemhez jussanak, és ezt eddig elég jól biztosították is. Aki ésszel csinálta, mindig betett egy kis megtakarított pénzt, az mostanra biztosan többet tudott kivenni, mint amit berakott. Ezek az emberek nem is hőzöngenek. Akik itt folyamatosan hőzöngenek, mindenkinek nekiesnek, bújtogatnak és kígyót-békát kiabálnak, azok a gőzös fejűek, akik meggondolatlanul egyben berakták az említett egymillát és most ugyanolyan gőzzel akarják visszaszerezni, és ebben senkire és semmire nincsenek tekintettel! Hajrá!
747. iosys
2010. nov. 3. 17:55
Szerintem tévedsz, legalábbis ebben a konkrét esetben. :)
746. debbyke
2010. nov. 3. 17:54
Ez a FoAMDFun valami konkurens cég beszervezett embere, aki itt most nagyfőnököt játszik, míg mások azon vanak, hogy MINDENKI számára elfogadható megoldást találjanak? Ha amúgy valóban megvan a szándék, hogy kifizessenek, akkor éppen az ilyen FoAMDFun félék lopják el a pénzünket, azaz gondoskodnak róla, hogy biztosan senki ne kapja meg! Persze ő sem fogja, de valahogy vannak olyan szemetek, akiket az boldogít, hogy elintézte, hogy senki ne kapja meg!
745. iosys
2010. nov. 3. 17:52
Szerintem bírkózzon meg a feladattal, akkor is, ha a magyarok berágtak az ő nemteccése ellenére. Az élet hozhat kemény helyzeteket, amikkel meg is küzdök, de ő ezt miért nem tudja vagy miért nem teszi? (ha igaz bármi is..)
2010. nov. 3. 17:42
Nem érti szegény, hogy így is, úgy is pénztelenek leszünk szerintem.
2010. nov. 3. 17:41
Nekem is ez az egyetlen bajom, hogy szóra sem méltat minket. Értitek? Mit vár cserébe? Azt, hogy majd jól elvagyunk és várjuk a delet? Ugye ma délben kinyitott újra a weblap, nem?
742. gini.
2010. nov. 3. 17:41
Igen ebben bizots vagyok!Nem vagyunk egy szinten, azok meg taszítják egymást. Na jó pénztelenséget! Viszlát!
741. iosys (válaszként erre: 737. - Gini.)
2010. nov. 3. 17:38
Az én lelkemen aztán semmi se szárad. :) Ne próbálj másokban lelkifurdalást kelteni, mert az is ugyanolyan undorító dolog, mint SS "úr" bújdosása. És ez a nép nem fog hiányolni, ezzel is legyél tisztában.
740. gini.
2010. nov. 3. 17:34
Arra lennék kiváncs,hogy még ki kapta vissza a pénzét aki írt? Mert nem látom,hogy tömegesen írnának azok az emberkék,pedig kurva sokan írtak. Egyenlőre néhány emberről tudunk.Egy kezemen meg tudnám számolni.
739. Anstream (válaszként erre: 733. - FoAMDFun)
2010. nov. 3. 17:32

-Bedőlt

-Nem kommunikál

-Visszakérem a pénzem, mert az enyém

-Ha működik az oldal, és az üzlet

-Visszateszem a pénzt.

-Mindannyian nyerünk

738. Anstream (válaszként erre: 733. - FoAMDFun)
2010. nov. 3. 17:32

-Bedőlt

-Nem kommunikál

-Visszakérem a pénzem, mert az enyém

-Ha működik az oldal, és az üzlet

-Visszateszem a pénzt.

-Mindnannyian nyerünk

737. gini.
2010. nov. 3. 17:31
Azt kéne már felfognotok,hogy hiába tudálékoskodtok,NÁLA VAN A PÉNZÜNK! Ha pisztolyt szegeznek rád akkor is azt mondod,hogy én már úgyis meghalok,de rajtad nem segítek,vagy mi? Úgyis úgy teszel ahogy akarsz,száradjon a lelketeken. Én az biztos hogy nem rakom többet egy helyre a pénzemet ezzel a néppel.
736. FoAMDFun (válaszként erre: 734. - Gini.)
2010. nov. 3. 17:30
Ő nincs abban a helyzetben. Ezt zsarolásnak hívnák, ami még Amerikában is bűncselekmény, ha jól tudom.
2010. nov. 3. 17:29
Nem óvodában vagyunk! Nekem már nem magyaráz az óvóbácsi!
734. gini.
2010. nov. 3. 17:28
Mitől érzed magad az irányítás élén? Éppen ő szegezi ránk a fegyvert nem pedig mi Ő rá!
2010. nov. 3. 17:25

Tények:

- Bedőlés szombat délután

- SS egy szóra sem méltatta 15.000 tagját

- Mi, tagok próbálunk egymásba lelket önteni, valamint Barbaráék, 0. hatáskörrel

- Megfenyegetnek, hogy ne merjük kikérni a pénzünket

732. iosys (válaszként erre: 729. - Gini.)
2010. nov. 3. 17:24
Nem láttunk szerződést belépéskor, és most se arra vonatkozólag, _hogy ha nem kérjük ki a pénzt, akkor kapjuk vissza_. Mit nem bírsz ezen felfogni?
731. FoAMDFun (válaszként erre: 729. - Gini.)
2010. nov. 3. 17:20
Ő nincs olyan helyzetben, hogy sakkban tartson minket! Majd mi őt! Ő egy pénzügyi szolgáltatást nyújtott, amit a mi pénzünkből működtetett! Nem az ő pénzét kérjük el, hanem a saját jussunkat és mellesleg jogosan!
730. FoAMDFun (válaszként erre: 728. - Gini.)
2010. nov. 3. 17:19

Nem.

Neki kell tudatosítania, hogy nem Ő diktál, hogy mit, hogyan, mikor, kinek! Mi diktálunk, mindannyian! És mi azt választjuk, hogy adja vissza a mocskos pénzünket! Majd még azt várja, hogy mint a báránykák bújjunk el a sarokban és nyalogassuk a sebeinket és várjunk csendben szépen, amíg ő kimenekíti a pénzt? Mindezt zéró kommunikációval? Abból Ő itt nem eszik!

729. gini.
2010. nov. 3. 17:18
Ha azt mondjátok,hogy csak "én csak megmenteni akartam a pénzem",azzal csak igazoljátok a tettetek,de ez semmit nem ér. Világosan megmondta,hogy mi fog történni ha nem hagyjátok abba. Mit nem bírtok ezen felfogni?
728. gini.
2010. nov. 3. 17:14
Igen abban teljesen igazad van,hogy nem komunikált ez az ember és ne csodálkozzon,hogy mindenki visszakérte a pénzét,viszont most tények elé állított és mivel nála van a pénzünk ezért ő diktál. És ha nem tesszük most azt amit mond,jogosan fogja azt mondani,hogy ő megpróbálta. Ez van Kedves.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook