6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért (beszélgetés)
Nincs jogom ítélkezni,nem is teszem.Inkább amolyan hangosan gondolkodás:egy néhány hetes baba mellett a pasizás a legfontosabb???????????Nem érne rá ez?Kinek akarsz bizonyítani?
már ha dokibácsi valóban létezik...
Én csak azt nem értem, hogy ha szeptemberben voltál 6 hónapos terhes, akkor még nagyon pici a babád, hogy van kedved/időd randizni?
Nekem is kicsi gyerekem van, de meghalni nincs időm, nemhogy szórakozni.
Santit????Akkor nekem eleg bicegos eletem lehet..Varjal azt meg leirom hogy meg jobban kuszaljam a dolgokat,hogy egyreszt NEM neveztem az igazi neven senkit talan csak egyszer..Annyira hulye azert nem vagyok:-))
Szoval akkor bicegek tovabb...
Hűű, érdekes történet, most csöppentem ide.
Tényleg fura kicsit, nem olvastam annyira el részletesen, de pár helyen valóban sántít a történet.
Dehát néztem, hogy a hölgy most is itt van a hoxán, akkor miért nem mond valamit?
En a meseket konyvben, vagy a teveben szeretem inkabb. Itt a Hoxan nem nagyon. Sosem szoktam negativan hozzaallni itt forumokhoz, vagy emberekhez. Most sem ez volt a celom. Mostantol a velemenyemet megtartom magamnak ebben a temaban, ezen a forumon! Nem en vagyok az elso, akinek feltuntek itt erdekes dolgok...
De! Ne legyen igazam! Es legyen a Withlove- nak egy gyonyoru elete a kis Emmaval es a Gyerekorvossal! :-)
Nem jellemző, hogy érdekelne, hogy elhiszik-e :)))
Nem baj, mi eldumálgatunk magunkban - vagy magamban??? :))
:DDD
Na,most már tuti nem hiszik el,hogy nem így van! De meg akarunk győzni bárkit is?!:)
;)
Mindjárt kiderül, hogy mi meg egy ember vagyunk, két regnévvel... :))))
Engem az sem zavarna,ha álmodna,de én hiszek neki.:) És kétkedés nélkül várom a folytatást.
És tényleg ott a lényeg,hogy akinek nem tetszik,vagy nem elég hiteles,válogathat nyugodtan más fórumok között.
További ajánlott fórumok:
- Nem értem miért, a babával a pocakomban elhagyott!
- Hová vigyem a barátnőmet fillérekből, avagy a nőknek semmi sem jó?
- Megcsalt, én is hibáztam, elhagyott, meg akarok halni. Tud valaki segíteni?
- Elhagyott 16 hetes terhesen
- Párom elhagyott 37 hetes terhesen.Mindezt egy messenger...
- Miért zavarja a barátnőmet, hogy az exem a barátom? Neki is lehetnek barátai.