6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért (beszélgetés)
Szia!
Azzal szerintem sincs gond, hogy valaki nem rak ki képet, nagyon sokáig nekem se volt. Nagyon sok beteg elme járkál a neten, magam se értek magammal egyet, hogy végül tettem ki... Sehol máshol nincs, még levélbe se nagyon küldözgetek.
Pláne ilyen helyzetben, mint ő van..
azert az is elgondolkodtato, hogy idejon valaki, es kerdore vonja a sztorit. persze, minden joga meg van hozza, es vegulis miert ne? de miert vegye az ember ot komolyan? o is megkerdojelezheto. ki o? es miert itel? es ki mondta hogy o "igazi"? es nem valami al-nick? es miert jo ha felteszek egy kepet a gyerekemrol? egyaltalan, miert megnyugtato ez a ketelkedonek? annyi kepet szedek le a netrol es teszek fel a reglapomra mint sajat gyerekem, amennyit akarok..... attol igazi lesz?
es lenyegeben tok mindegy hogy igaz-e a sztori 100%ban vagy nem. a lenyeg nem az itelkezes, hanem az hogy gondolkozzon mindenki es kapjon-adjon: elettapasztalatot, gondolatot, barmit.
hmmmmmmm nekem mondjátok????Mikor engem a férjemmel az anyja hozott össze szószerint?? A mai világba?
És a tegnap éjszakám egyszerűen csodás volt.A kedvesem képes lett volna úgy lefeküdni aludni hogy kiadósan megmasszírozott de tényleg kiadósan és utána...pedig már annyitól megkíván hogy átölel.És annyira önzetlen akart lenni hogy hagy aludni mikor totál ellazult voltam.Hát vannak ilyen pasik????Mikor mindenki szinte arra panaszkodik hogy milyen önző a férje csak magára figyel mindig szexelni akar.....sorolhatnám.Mért hihetetlen withlove története?
Kedves Cooltim!
Mint mondtam, nekem is voltak kérdéseim, de szerintem nem a sztorival van gond..
Withlove olyan tipusú hölgy lehet, mint a lányom... (Szóval nem bántalak, Withlove, csak a lányomhoz hasonlítalak). Ő olyan, hogy zokogva jön haza majd minden nap az iskolából (amit egyébként szeret), hogy őt így bántják, úgy csúfolják, lenyomták a földre, elvették a pénzét, meg ilyenek... Aztán meg azt olvasom az ellenőrzőjében, hogy "erős vezető szerepet" tölt be a közösségbe... Tehát valószínűleg lehet valami oka annak, hogy néha negatív tapasztalatai vannak.. Talán néha ő is tesz azért valamit.
Neki is azt mondom, és ezt gondolom Withlove-ról is: Rendben van, hogy akár Savanyú, akár az őt bántó osztálytársak minősíthetetlenül viselkednek. De azért legalább nekem mesélje azt el, (mármint a lányom), hogy szerinte mi az a magatartásforma, ami ennyire feldühítette őket.. És arról a hibáról, vagy legalábbis "dologról" beszélgessünk egy kicsit.. No ezt a kicsit őszinte vallomást hiányoltam én egy kicsit ebből a fórumból. Mert máskülömben ugyanez megtörténhet szegénnyel másodszor is...
Egyébként szerintem valóságos Withlove (bár tévedhetek is). Csak ő ilyen, mindenre kicsit túlzottan reagál, akár egy hozzászólásra, akár egy kávémeghívásra...
Ennek örülni kell, állítsa helyre az önbecsülését, de azért nem kell mindjárt házasságot prognosztizálni, nehogy ennek is nagy csalódás legyen a vége... Bár legyen úgy, márminthogy pozitívan...
Nem. Én komolyan írtam.
Különben szerintem amiatt indult a zúgolódás, hogy a pasas doki. Doki. Szerintem sokan irigyek. Nem értem a mai napig, az emberek miért ájulnak be, ha valaki doktor. Persze ennek örülhetnék.
És szerintem is szívesebben olvasnak az emberek szomorú sztorit, sajnos.
Az hülyeség, hogy miért nem magához hívta meg a pasit. Mire fel? Még alig ismeri.
Na jó, én is csak okoskodok, hagyom is abba, csak épp nagyon ráértem.
:-)))))))))
Jo ejszakat!
Mondjuk tényleg hagyjátok már békén. Nehogy már még bizonygatnia kelljen, hogy igazat ír.
Szerintem tök jó, hogy leírta a történetet! És egyébként tanulni lehet a helytállásából, én legalábbis van olyan dolog, amit magamnak elsajátítanék tőle. Például hogy volt ereje csomót dolgozni, mikor a pasi lelépett.
Ki volt az, aki nem kulturaltan ertekezett?
Senki nem irt banto szavakat addig, amig a Withlove nem kezdett el "nyomorultozni" es hasonlo "szep" szavakat irogatni azoknak, akikben esetleg ketely merult fel a tortenetevel kapcsolatban. Miert nem tudott a Withlove esszeru erveket felallitani - ha valoban igaz a tortenete- ? Ahelyett, hogy elkezdett vagdalkozni???
Mondjuk a gyerektéma dologhoz nem értek. Nem tudom, mikor kell kivinni.
De másfelől az is igaz, ha most hozta az élet őelé ezt a normális embert (az most tök mindegy, hogy doki, vagy nem, én is doktor vagyok, mégse ájulok be magamtól), szóval akkor viszont CSELEKEDNI KELL.
További ajánlott fórumok:
- Nem értem miért, a babával a pocakomban elhagyott!
- Hová vigyem a barátnőmet fillérekből, avagy a nőknek semmi sem jó?
- Megcsalt, én is hibáztam, elhagyott, meg akarok halni. Tud valaki segíteni?
- Elhagyott 16 hetes terhesen
- Párom elhagyott 37 hetes terhesen.Mindezt egy messenger...
- Miért zavarja a barátnőmet, hogy az exem a barátom? Neki is lehetnek barátai.