Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hová vigyem a barátnőmet fillérekből, avagy a nőknek semmi sem jó? fórum

Hová vigyem a barátnőmet fillérekből, avagy a nőknek semmi sem jó? (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Hová vigyem a barátnőmet fillérekből, avagy a nőknek semmi sem jó?

1 2 3 4 5 6 7
2009. ápr. 9. 20:03
Én bizony megmondtam neki, hogy Te miért nem tudsz elvinni vacsorázni? Nem a pénz volt itt a lényeg, mert a vacsit is én álltam volna, csak érjem már meg hogy elhiv. Amit meg Ő akar azt meg én nem. Neki is vannak baromi költséges ötletei amiket én a hátam közepére sem kivánok mert szerintem annak a pénznek mindenhol jobb helye van,. De az evés az nem ilyen!!! vacsorázni igenis elvihet, a kaján nem spórolunk. Mondjuk két év alatt 1x voltunk vacsorázni, ha ezen spórolnának ennyi szerintem akkor is belefér. De minden máson spórolunk. Telefonon pl nem beszélünk, néhanap egy sms. Általában én vagyok aki spórolni akar. Mindenki anyagiasnak tart. Pedig csak megnézem mire költök. Ebben szerintem semmi rossz nincs. Ő nincs rászorulva, soha nem is fogja megérteni, se megtanulni hogyan kell spórolni. Csak nehogy egyszer a szükség vigye rá.. El lett kényeztetve és a mai napig is abban a kényelemben él és szerintem nem is fogja soha senki kedvéért sem feladni. Én pedig mésfajta életet választottam, ebben neki immár nincs helye hiszen annyira mások vagyunk.
183. Jaina
2009. ápr. 1. 23:54
Én azért a lány verizóját is meghallgatnám....
182. Franc22
2009. márc. 24. 18:48

én amúgy nem értem az ilyen lányokat/nőket. Én soha nem vágytam arra, hogy étterembe cipeljenek, inkább otthon összeütöttem valami finomat. Én mindent oda adok, ha elmegyünk autóval valamerre és aztán körül nézünk valahol. Ha elmegyünk kirándulni. Vagy ha csak a városba megyünk sétálni. Imádom a természetet, a levegőt. Szeretem a meghitt esti sétákat is, főleg nyáron. Bulizni nem járunk, de ha mégis úgy döntünk, hogy elmegyünk szórakozni, akkor nem egy discóba megyünk, hanem a haverokkal összegyülünk és jól érezzük magunkat. Szülinapokkor, névnapokkor elszoktunk menni együtt valahova meginni valamit, vagy elmegyünk bowlingozni. Jól érezzük magunkat és kibeszélünk mindent/mindenkit. Nekem az ilyen dolgok, amik nem kerülnek sokba, vagy egyáltalán nem kerülnek pénzbe, sokat jelentenek.

Miért nincs olyan sok lány/nő aki így gondolkozik?

Főleg azokat a fiatal "csitriket" nem értem, akik még nem keresnek és ilyeneket várnak el. Kívánom, ha egyszer munkába áll, akkor tudja meg, hogy ha ezeket mellőzi, akkor sokkal boldogabb és gazdagabb lesz

181. agis
2009. márc. 23. 10:32
A TV-zés is pénzbe kerü:) 1.meg kell venni a készüléket 2. elő kell fizetni a kábeltévére 3. otthoni DVD-zéshez is meg kell venni a filmet, popcornt, satöbbit :))))
2009. márc. 21. 23:12
Egyet értek Fata Morganaval. ;)
179. Binky (válaszként erre: 178. - Bared)
2009. márc. 14. 19:46
parancsolj: ott a kirándulás.
178. bared (válaszként erre: 176. - Binky)
2009. márc. 14. 15:44
persze, ebben is van valami...de kérdezem én: bármennyire is kis kiadás a teázó stb, ettől függetlenül.... ez a törődés, ami pénzen megvehető? egy kiadások nélküli séta, néhány simogatás, jó szó, otthon kettesben tv-zés, stb. nem teszi meg ilyenkor?
177. Krisztina13 (válaszként erre: 176. - Binky)
2009. márc. 14. 10:17

Azért olvasd el az én 160-asomat, ill. G egyéb fórumokban tett hozzászólásait!

Egészen más kép jön le belőle...

176. Binky (válaszként erre: 171. - Bared)
2009. márc. 13. 22:06

Nem hinném, hogy a kirándulás vagy egy teázó hű de nagy kiadás lenne. Ha ettől rendbejöttek a dolgok, valószínűleg a lánynak csak a törődés hiányzott.

Igencsak nem ismered az ő verzióját, én sem, csak következtetni tudok.

175. McKenzi (válaszként erre: 174. - McKenzi)
2009. márc. 13. 16:09

bocsánat lehet, hogy férfira is igaz...

:-)

174. McKenzi (válaszként erre: 168. - GáborGábor)
2009. márc. 13. 16:09
Egyébként néhány nő ha éhes, akkor ingerlékenyebb. Nálam is ez a helyzet, ezért egy hosszú nap után, ha még előttem van a főzés és baromi éhes vagyok inkább gyors eszek valamit, de ehhez az kellett, hogy erre rádöbbenjek:)
173. McKenzi (válaszként erre: 172. - 3268aa20cb)
2009. márc. 13. 16:03

Mielőtt annyira megsajnálnád olvasd el a korábbi hozzászólásait.


Neki a külső a legfontosabb, kissé felszínesnek jön le a hsz-ei alapján.

2009. márc. 13. 16:00
Hát bocsi, nem olvastam végig az összes kommentet, csak a kezdő cikket, de azt kell mondanom, hogy ez a csajszi nem érdemel meg egy kedves szerető pasit. Ha egyszer-egyszer ki is jön belőled, hogy mennyire elmennél már ide, vagy oda, akkor sem kell a pasid fejéhez vágnod, hogy te nem tudsz elvinni vacsizni.. Ezeket mind egyértelmű dolgok amiket leírtam, semmi új nincs benne, de muszáj volt leírnom, mert engem az ilyen kicsit felidegesít..
171. bared (válaszként erre: 168. - GáborGábor)
2009. márc. 13. 08:04

azért én elgondolkodnék azon a helyedben,amit Te magad írtál le: "A lóvés pasi elkopott. Kiderült, hogy még sem olyan gazdag amilyennek mondta magát."

Szóval nem azért épített le, mert szeret, mert ragaszkodik, stb..., hanem azért, mert nem eléggé pénzes.... Aztán írod, hogy minden oké, idézlek:"Elmúlt hónapban együtt eltöltöttünk néhány kellemes estét. Pizzéria, teázó, étkezde. Sőt kirándultunk a hegyekben." Szóval megintcsak olyanok történtek, amire igénye van, és főleg pénzbe kerülnek... sok sikert mindenesetre az új élethez, és tudom, egy kapcsolatból más nézni a dolgokat,de ez azért nem az az idill, amire azt mondja za ember, szeretet, szerelem...most viszi előre akapcsolatot az új élmény lehetősége, a kihívás, az egymásra utaltság....de ülj le egy percre, és gondold végig: mit tenne a párod, ha pl. kútba esne az utazás, a külföldi munka lehetősége, és maradna minden úgy, mit most? Valószínűleg az első adandó alkalommal ráhajtana egy pénzes pasira....vagy addig fúrna míg el nem költözöl...egyébként meg, ahol visszaél a tehetősebb fél azzal, hogy az ő lakásában él a párja, és ha olyanja van, a fejéhez vágja, hogy pakolj, és mehetsz, hát, ott már nagy bajok vannak...nekem úgy tűnik abból amit írsz, hogy öntörvényű, úgy él, ahogy neki tetszik, és ha valami mégsem úgy sül el, megalázza a másikat, kellemetlen helyzetbe hozza, vagy és azt érezteti vele, hogy semmirekellő, tehetetlen, felesleges ember....én nem akarnék egy ilyen kapcsolatban élni... egyszerűen en értem, te ebben az egészben milyen lelki támaszt találsz?... persze vannak jó napok, közös élmények, de te közben mit érzel? egyszerűen élvezed? vagy arra gondolsz, hogy ő végre örül, és majd így minden rendben lesz? szerintem a lelked mélyén tele vagy vívódással, és megfelelési kényszerrel... így viszont soha nem leszel boldog, max egy egy odalökött boldog pillanatod lehet...

170. mimmo33 (válaszként erre: 168. - GáborGábor)
2009. márc. 11. 12:31

Nem értelek...

Hogy mondhatod, hogy Őt szereted, amikor csak a rossz tulajdonságait, hangulatingadozásait, "hűtlenkedéeit" ecseteled?!

Szerintem csak megszokásból vagy vele, vagy egyszerűen nem akarsz egyedül lenni...

Keres inkább egy IGAZI társat!

Sok sikert

169. 40163fd81d (válaszként erre: 168. - GáborGábor)
2009. márc. 11. 12:27

"Ha megvette,had vigye!"

Sok boldogságot a továbbiakban is:))

2009. márc. 11. 11:53

Kedves Mindenki!


Köszönöm a hozzászólásokat!

Nem tűntem el, csupán az utolsó fázisban vagyunk kiutazásunk előtt.

Egyenlőre őt szeretem a sok hülyesége ellenére. Állsz a tengerparton és észleled (de nem fogod fel), hogy hirtelen visszahúzódik a víz. Mindenki kiáltozik körülötted. Jön a cunami!!! Te állsz tovább hited szerint próbálva felvenni a harcot. Valószínűleg nekem szintén vannak hülyeségeim. Senki sem hibátlan. A mértéken van a hangsúly. Mi történ az óta? A lóvés pasi elkopott. Kiderült, hogy még sem olyan gazdag amilyennek mondta magát. Az állítólagos „férfi haverjaival” sem talizik azóta.

Ritkán lép fel a társkeresőre, akkor is pár perc az egész. Velem tölti idejét. Hiszem, hogy egy új „világ” kiszakítja korántsem jó környezetéből, és a megszűnt anyagi problémák következtében hosszú távon boldogan élhetünk. Ha netán tévednék, akkor kint azonnal lapátra teszem amint jelentkeznek az árulkodó jelek. Bármennyire is fog fájni a szívem, de akkor muszáj lesz megtennem.

Elmúlt hónapban együtt eltöltöttünk néhány kellemes estét. Pizzéria, teázó, étkezde. Sőt kirándultunk a hegyekben.

Úgy döntöttem kap tőlem lehetőséget. Egyébként minden rendben egyenlőre. Persze nem tudok mit kezdeni a szélsőségesen változó hangulatingadozásaival. Gyakran kimondottan zaklatott állapotban tér haza munkahelyéről. Ilyenkor az élő fába is beleköt. Kis apróságokon felkapja a vizet. (Pl főzés közben leesik egy villa, forró víz fröccsen kezére) Ebben az állapotában őrjöngve tombol. Üvöltözik, csapkod minden baromnak, bunkónak f...nak elmond. Mintha nem is ő lenne. Teljesen beszámíthatatlanná válik. (besugározzák a fejét elektronmágneses hullámokkal?? (echelon rendszer) azok gerjesztik ezeket a heves reakciókat??)

Fejemhez vágja hogy lehet csomagolni és elhúzni a francba! Máskor meg, bújik és olyan mint egy angyal. Vajon mit kéne tennem ebben a szituban?

Mit teszek én? Hivatalos ügyeit intézem. Lakásában a felújítási munkákat végzem. Mindig én mosogatok. Néha takarítok, beugrom vásárolni. Szemetet viszek ki, a főzésben sűrűn konyhai segédként veszek részt. Most rengeteg a dolgunk akad. Mindent megszervezni utazás előtt nem kis feladat.

Ja és mi lett a (forgó) pénzemmel? 8 millát elloptak, rendőrségi ügy lett belőle, de mint tudjuk a rendőrök csak nevetnek ez ilyen eseteken.

Köszi az ötleteket hová menjünk.

Verőfényes napsütést, enyhe tavaszi időjárást kívánok!

167. Szásenyka (válaszként erre: 161. - Krisztina13)
2009. márc. 10. 15:14
Igazad van, én is épp ezt gondoltam. Nekem még azok a költői kérdések is irritálóak voltak, amiben azt feszegette, hogy miért nem tudott még várni, mert majd elmegy külföldre nem sokára, lesz munkája stb. Csókolom október óta otthon mereszti a seggét, és ha tényleg addig a korig ismerkedik, amit kiírt az adatlapjára, akkor nem hinném, hogy szegény csaj felvillanyozódott egy minimum 10 évvel idősebb pasastól, akivel egész jól indulhattak a dolgok, majd hirtelen a nyakába szakadt egy munkanélküli, "jaj de szerencsétlen vagyok, és még te is milyen undok vagy"- alak, és hónapok óta azt hallgatja, hogy majd, MAJD. Hát kösz, erre felnézni? Ne legyen gazdag, de legyen már férfi.
166. agis
2009. márc. 10. 15:04
pénzt (bocsánat)
165. agis
2009. márc. 10. 15:04
Lehet éppen pént keres, vagy új nőt :)
164. Yulcsy
2009. márc. 10. 10:07
Hová tűnt Gábor?Elindította ezt a fórumot, ő pedig eltűnt...
163. Dzseki
2009. márc. 10. 09:49

Egyetértek az előttem szólókkal, ez a lány nem hozzád való, nem olyan akit szeretnél. És nem olyan, aki szeret téged ..

Költözz el, keress jobbat!

A bajban ismerszik meg, hogy kire lehet számítani és kire nem.

162. ELEN (válaszként erre: 161. - Krisztina13)
2009. márc. 9. 12:43

Az is furcs,hogy egy hozzászólásban írta azt,hogy busszal és vonattal jár...viszont 2 autója van(és új háza)

A másik dolog pedig az,hogy pont azt írja,hogy a magyar nők már fiatalon lestrapálják magukat.

Hát nem pont ettől kellene akkor Neki megóvnia a barátnőjét?

Nem kellene valami alkalmi munka után nézni?

Inkább a lány minimálbéréből élnek?

Hááát,ezt én is meggondolnám.

2009. márc. 9. 11:53

Sziasztok!


Az eleje óta olvasom a fórumot, és volt egy érdekes hozzászólás, ahol valaki megemlítte, hogy június-júliusban Gáborgábor még arról panaszkodott, hogy nincsen párja...

Hát én megnéztem a hozzászólásait (kb.40db) azért ez árnyalja egy kicsit a történetet..

Szóval:

- jún-júl még nincsen barátnő, tehát a kapcsolat max. 6 hónapos. Ezalatt összeköltöztek és G-nak pár hónapja nincsen munkája. Azért ez nem ugyanaz, mintha egy hosszú kapcsolatban hagyták volna cserben...

Ti mit szólnátok, ha kb.1 hónap ismerkedés majd köv. hónap hozzád költözés után a kb. 3.hónapban valaki közölné, hogy akkor innentől tartsál el?!?!

-másik érdekesség: G. ahogy írta "otthonról intézte a pénügyeit" - azaz otthonról dolgozott, tehát valamiféle ügynök/vállalkozó lehetett, magarán a megszűnt munkahely sem teljesen pontos megfogalmazás...

-és végül: korábban azt írta, hogy nem átlagos anyagi körülmények között él: szép új ház + 2 autó. Akkor miért kellett a lányhoz költözni? És kb.1év alatt hova lett a nagy vagyon?


Ezek alapján én már nagyon szívesen meghallgatnám amásik felet is mert, emberünk valahol valamit nem egészen pontosan írt le nekünk..


Gondolkozzatok el...


Amúgy a közben kialakult témáról én is azt gondolom, hogy egy igazi párkapcsolatban nem az számít, hogy ki mennyi pénzt hoz haza, hanem a valódi értékek, érzelmek, igazi emberi dolgok,mert én azt szoktam mondani, hogy a pénz kis színes papírdarab, amihez nem lehet hozzábújni, sem beszélgetni, nem lehet vele betakarózni,sem megenni...

2009. márc. 8. 21:48

most lépj vagy léptesd le, Gábor!


ez a szekér lejtőre kapott

159. ELEN (válaszként erre: 158. - 8ee31e318f)
2009. márc. 8. 20:00

Naaa,ez jó:)

Egyre közelebb:)

158. 8ee31e318f (válaszként erre: 155. - ELEN)
2009. márc. 8. 19:50
volt 200, es 2000 km tavolsag is koztunk. a most alakulo kapcsolatom, csak 40 km tavolsagra van. egyenlore 2 tali volt a mult heten, most hetvegen neki kellett utazni rokonokhoz, igy elmaradt. tehat itt is 1-2 hetenkent toltunk el egyenlore egy napokat. mivel meg nem olyan mely a kapcsolat, hogy ejjelre ott maradjak nala.
157. e6a07f094b (válaszként erre: 143. - 40163fd81d)
2009. márc. 8. 18:37

Szerintem is. Az a holgy visszaelt a helyzettel. Volt lehetosege arra, hogy egy masik helyisegben nezzen TV-t.

Nyilvanvalo, miert perelte be oket, tulsagosan atlatszo volt az urugy, meg a bironak is..))

Megerdemelte, amit kapott.

156. e6a07f094b (válaszként erre: 141. - Brigibaba)
2009. márc. 8. 18:33

Erdekes az egeszben az, hogy ugy elnek, mintha mi sem tortent volna. Igaz, vettek egy nagyobb hazat, es egypar luxus dolgot megengedtek maguknak, de amugy dolgozik mind a ketto, es nevelik a gyermekeiket.


Ps.:

A gyermekek nem is tudnak arrol, hogy a szulok milliomosok.

A legidosebb peldaul minden reggel ujsagot hord ki, hogy szerezzen egy kis zsebpenzt! En ezt nagyon helyesnek talalom. Mire felno, es megtudja,mi a helyzet, addig megtanulja megbecsulni a penz erteket is.Johet az ujabb meglepetes!..)))

155. ELEN (válaszként erre: 154. - 8ee31e318f)
2009. márc. 8. 16:44

Nem is feltétlenül erről volt szó...


Amúgy meg miért nem?

(Hacsak nincsenek több száz km.-re egymástól.)

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook