Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért fórum

6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért (beszélgetés)

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
448. Eszterkee (válaszként erre: 444. - D78af6978e)
2011. nov. 6. 15:19

jól olvasni Rólatok! :) örülök, hogy vannak melletted, akik segítenek :)

én is úgy tudom, hogy lehet szedni a terhes vitamint szoptatás közben is.

447. 4c1a787e8f (válaszként erre: 444. - D78af6978e)
2011. nov. 6. 14:13
Szerintem a genetika bonyolultabb annál, mint ahogy azt ma hiszik, és nagyon sok "érzelmi" vonulata is van... Úgyhogy talán nem is olyan nagy hülyeség... Mostmár nyugodj meg, neked is van igazi családod, remélem véglegesen begyógyít ez nálad minden kiskori sebet.. Ha valami, akkor csak ez tudja megtenni.
2011. nov. 6. 12:57

Gratulálok a kis Emmához, s kiváló egészséget kívánok mindkettőtöknek.

A terhességi vitamint szedheted tovább. A legtöbb összetétele úgy van kialakítva, hogy a szoptatós kismamák megnövekedett vitaminszükségletét is kielégítse. S ne feledd, csak akkor lesz sok tejed, ha sokat is iszol. S ezalatt nem 2-3 litert értek, hanem kb. 2x annyit!!!

445. ea010c7029 (válaszként erre: 444. - D78af6978e)
2011. nov. 6. 12:51

Üdv a klubban!!!!:DDDDD Örülök,hogy mind a ketten egészségesek vagytok!!:) Egy igazi kis CSAPAT!!:)

A vitamint szerintem szedheted nyugodtan!Az én kisfiam most lesz 1 éves,és kb. 3 hónapja hagytam abba a terhes vitamin szedését,és 10 hónapig szoptattam,és egészséges,semmibaja sincs(Femibion-t szedtem,ha ez ismerős)!

Annyira irígyellek!!!:) Szívese "babáznék" még egy kicsit! A kis Emma még olyan pici,az enyém már egy zsivány!:) Már tud rosszalkodni,Emma meg még csak eszik meg alszik!!:) Mindenképpen kérjük a fényképeket!!:DDD

Próbálj pihenni,amíg van segítséged!!:) Utánna már egy picit nehezebb lesz!

Ha bármiben segíthetünk,itt vagyunk!Csak írj!!:DDDD

2011. nov. 6. 12:33

Hulye vagyok...Gyors kerdes:tudja valaki hogy a vitamint amit szedtem terhesseg alatt szedhetem tovabbra is, vagy hagyjam abba???Korhazban kerdeztem ott azt mondtak szedhetem.anyukak azt mondtak art a tejnek stb..Vedoneni jovo heten kedden jon Anyunak lovese nincs...

Jaaaa es azt elfelejtettem hogy Emma TENYLEG Apura hasonlit de eskuszom!!!!!!!Az arcvonasai tiszta Apu...Anyu azt mondta odacsesztunk a genetikanak:-)))

443. Maffincs (válaszként erre: 442. - D78af6978e)
2011. nov. 6. 12:20

De jó volt olvasni, hogy boldog vagy!!!

sokan mondtuk, hogy igy lesz, ha megszületik a babád...

millió puszi Nektek!!!:)

2011. nov. 6. 12:15

Hat sziasztok!!!!!!!!!!!!!!

Itthon vagyunk:-)))Huuuuuu annyi minden tortent..Emma baba most szopizott..Anyu foz...Es a LEGESLEGJOBB bartatom repulore tette a feneket,es atszelte az oceant csak azert hogy velunk lehessen egy hetig..El sem hiszem..Tegnap este felhivott hogy ma reggel erkezik a ferryvel,mert Londonbol jott..EN VAGYOK A LEGBOLDOGABB KISMAMA a vilagon!!!!!

EEEEEESSSSSSS hozott Emmanak viragos lepkes tunderes mobile-t a kisagyra...

Szoval a szules:Bementem,megvizsgaltak,azt mondtak elbol szuloszoba 3 cm-re ki vagyok tagulva..Pedig csak a derekam fajt..Elkuldtek pisilni,a burokrepeszteshez,erre ahogy mostam a kezemet,elfolyt a magzatviz..Szegeny Anyu ugy megijedt..Mit mondjak en is..Csak jott es jott..Rogton agyra dobtak,megvizsgaltak megint minden ok..Utana jottek a tagulasi gorcsok..Haaaat nem volt egyszeru..Kerdeztek kerek-e epiduralt de azt mondtam nem..Szivtam a gazt..Meg nevettunk is Anyuval hogy jol jonne otthora is ilyen..5 ora utan megint megvizsgaltak,azt mondtak 9 centi szulunk..En csak neztem..2 szuleszcsaj volt benn nagyon aranyosak voltak..A tolofajasok azok huzosak voltak..Es mikor meg csak a kisbuksija volt kinn megsimogattam:-))

Aztan meg 3 nyomas es hopssz kibujt az en kis indian hercegnom:-))

Igy hivtak a noverkek mert nagyon barna bore van..Es fekete haja ici pici orra..Es nagyon pici..De makkegeszseges hiaba koraszulott..Az APGAR-ja 9/10 volt..

A tobbi baba hozza kepest oriasnak tunt..

Nem tudom elmagyarazni ezt az erzest..EN OLYAN DE OLYAN BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!!!!

Szules utan 3 oraval mar szopizott gond nelkul..A noverkek viccelodtek is hogy magaviseletbol jeles o volt az egyetlen baba akinek nem volt gondja a szopizassal..

Annyi mindent tudnek irni...

NAGYON NAGYON SZEPEN KOSZONOM A SOK GRATULALO UZENETET!!!!!!NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK!!!!!

NA tessek mar megint bogok..

A kozeljovoben csinalok egy naplot es IGEREM teszek fol kepet az en kis tunderkemrol..

Most megyek kifejem a tejcsit mert szetdurran a cicim...Ismeros jonehanyatoknak gondolom:-))

Ez a dilis jatszik a pumpaval:-))Olyan jo hogy eljott..Azt mondja udv a csajoknak:-))

Egesz nap a vigyorgas megy..Az en Anyukam a legklasszabb csajszi a vilagon,ejszaka is folkel Emmahoz,Bufizteti amig en fejek,mindenfele finomsagot foz,es meg ezt a dilist is elviseli:-))Emma csak nez mi ez a nagy nevetes a nagy szemeivel,vagy ki simogatja a buksijat,ilyen lapat mancsokkal mert edig csak a noi kezekhez szokott...

AAAAAAA hat igy sose hagyom abba.,.Na jo mentem lanyok,KOSZONOK MINDENT nektek,akik itt voltatok az elmult par honapban es segitettek...Sokat jelentett nekem higyjetek el..SOK PUSZI ES OLELES!!!!!!!

2011. nov. 5. 22:35

Én is Gratulálok!:)

Igaz sose szóltam a fórumhoz,de folyamatosan olvastam.:)

Jó egészséget,anyának,babának,mamának és az egész családnak!!!

2011. nov. 5. 21:57

Jaj istenem csak most olvasom!!!

Nagy nagy gratula withlove Neked és a kislányodnak!!! :)))

Annyira örülök!!!

Remélem minden rendben, várom hogy jelentkezz!!!

2011. nov. 5. 12:32
Gratulálok !
438. Eszterkee (válaszként erre: 416. - D78af6978e)
2011. nov. 5. 10:45

Gratulálok! Jó egészséget a babának és az anyukának :))

eddig csak olvastam a fórumot, de most muszáj volt hozzászólni :)

437. zsoka1984 (válaszként erre: 436. - Zsoka1984)
2011. nov. 5. 10:44
Gratulálok és sok boldogságot kívánok!!!
436. zsoka1984 (válaszként erre: 1. - D78af6978e)
2011. nov. 5. 10:41

Voltam hasonló helyzetben, annyi különbséggel hogy nem maradt meg a baba. Kb 4 hónap lett volna a legjobb barátnőm fia és az enyém közt szép testvéri kötelék lett volna.

Ez 10 éve volt most 2 fiam van 5 és 3 évesek. Most hálát adok a barátnőmnek hogy elszedte tőlem ez volt élete legjobb cselekedete.

Tudom hogy most nagyon rossz, főleg így terhesen egyedül, de hidd el az életben mindenki azt kapja amit megérdemel. Ő valoszínűleg nem az az ember akivel leélhetted volna az életed.

Én most boldog házasságban élek és ha megmarad a baba akkor is így lenne, ebben biztos vagyok.

435. Liviaa
2011. nov. 5. 09:37
GRATULÁLOK!!! Jó egészséget nektek!
2011. nov. 5. 09:10
Gratulálok Withlove, nagyon örülök nektek! Gyönyörű nevet adtál a kislányodnak! Sok egészséget, boldogságot,tejcsit kívánok Nektek!
2011. nov. 4. 21:12

Eddig csak csendben olvasgattam, de most írok is:

Gratula Withlove! Jó egészséget, hosszú boldog életet kívánok Nektek!

432. mandarin_x (válaszként erre: 416. - D78af6978e)
2011. nov. 4. 20:44
Udv nagymama! Gratula az unokadhoz, es gratula a frissensult anyukanak is! Sok sikert kivanok es sok tejet! :)
431. Hitta
2011. nov. 4. 17:10
Csatlakozom a gratulálókhoz! Biztosan gyönyörű a kis tündér :)
2011. nov. 4. 16:58
Gratulálok én is! Jó egészséget kívánok és sok tejcsit!!:) Puszi
429. homern
2011. nov. 4. 15:01
Gratulálok!!
2011. nov. 4. 13:37
Gratulálok! Jó egészséget kívánok a babának, anyukának, az egész szerető családnak! :)
427. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 423. - 44bc6f2b60)
2011. nov. 4. 12:17
Ezt elírtam az utolsó 3 nál akart lenni.a z elsővel 24 órát hagytak vajúdni mire nagynehezen megvolt a burokrepesztés na onnan már 7 óra volt még és kinn volt a Nikim.De a fiúknál meg a pisi lánykámnál már tanultam a magam kárán és kikunyeráltam a burokrepesztést.Úgyhogy időpontra mentünk szülni.
426. Pen80 (válaszként erre: 419. - Tejespite)
2011. nov. 4. 10:39
Csatlakozom, minden jót, boldogságot kívánok! :)
2011. nov. 4. 10:20
Szeretettel gratulálok!
424. a1a5b8f69a (válaszként erre: 416. - D78af6978e)
2011. nov. 4. 09:27
gratulálok és nőjjetek nagyra...puszi
423. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 416. - D78af6978e)
2011. nov. 4. 07:13

Ez nagyon kedves volt withlove hogy még ilyenkor is gondoltál ránk.Nagyön örülök hogy könnyű szülésed volt én is mindig azon imádkoztam hogy csak rövid legyen és lehetőség szerint gyors.Én a négy órát tartottam az utolsó 4 nál plussz mínusz.Szóval örülök hogy túl vagy rajtas és köszi hogy gondoltál ránk.

Gratulálok kedves büszke nagymama .Bent voltál a szülésen?

2011. nov. 4. 03:27
Gratulalok a Babahoz!
421. CsillagTM (válaszként erre: 416. - D78af6978e)
2011. nov. 3. 23:10
gratulálok a kis tündérhez!!! :)
420. 328aadd89f (válaszként erre: 416. - D78af6978e)
2011. nov. 3. 22:27

Gratulálok a kis tündérhez és jó egészséget kívánok babának, anyának, mamának.:)

Köszönjük a hírt!:)

2011. nov. 3. 22:17
Még beugrottam mielőtt lefekszem, bár gondoltam, úgysincs még hír. S dehogynem, milyen ragyogó hír!! Gratulálok Emmához, nagyon jó egészséget az egész családnak, beleértve természetesen a nagyszülőket is, és sok sok örömet a babában. Withlove-nak pedig még1x gratula az elmúlt hónapok elviseléséért, a karakánságért, biztos hogy nagyon jó anyukája lesz a babának. Magyarországon ma Győző nap van, hátha jelent ez is valamit......
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook