3.babájukat várók fóruma. (beszélgetés)
Igen én is mindig azt mondom hogy legalább fiatal anyuka vagyok,mert van hogy azért is le hülyéznek mert 25 évesen várjuk a 3. babát.
Köszönjük a gratulációt.:)
nagyon jó olvasni a soraidat:)
köszönjük szépen a bíztatást:)
jó egészséget és sok boldogságot kívánok a nagy családodhoz:)
Hát az tőllünk igen messze van.:)
De anyukámékhoz közel.:)
Ők is arra laknak.:)
Szia!
Jó ilyen véleményt is olvasni!Örülök hogy vannak még olyanok akiknek természetes a nagycsalád!:)
Sziasztok anyukák!
Először is bocsi, hogy hétszeres nagyi ként írok, de mi is nagy családosok voltunk/-vagyunk.
Nekem négy felnőtt fiam van és anno még a sógoromék is hülyének néztek mikor a 3.-ik babát vártam, amikor a 4.-t azt mondták nem vagyunk komplettek, igaz mi azt mondtuk semmi közük hozzá, soha nem mentünk kérni hozzájuk.
Most 2 fiaméknál van 3-3 csemete és 1 egy, a 4.-ik fiam még legény.
Fiatalon 16 évesen mentem férjhez és 17-19-21 éves voltam mikor születtek a fiúk és 28 mikor a 4.-k fiam született, most 60 éve vagyok és nagyon boldog nagymama, soha egy percig nem bántam meg, hogy így alakult az életem az idén voltunk 44 éves házasok.
Gratulálok minden mai fiatalnak aki 3-4 gyermeket vállal.
31 évi dadus voltam oviba már 3 éve nyugdijasok vagyunk én is és Apa is.
Kívánok minden kismamának és családjának minden szépet és jót, jó egészséget és sok örömöt a gyerköcökbe.
szívemből szóltál:)
köszönöm:)
Sziasztok!
Bocs, hogy betolakodok, csak egy szóra. Nálunk szinte hagyomány a nagycsalád, mindenhol 3-5 gyerek van, anyukámék hatan voltak. Annyira benne volt ez a légkörben, hogy természetes volt, hogy mindenki jól érzi magát egy sok gyerektől zsivalygó, nagy családban. Nemrég voltam az egyik helyen, irtó élveztem az öt gyereket. És eddig sehol nem éheztek, a felnőttek mind diplomások lettek, stb. pedig nem élünk szuper anyagi körülmények között.
Azért írtam le ezt, hogy igenis vannak még olyanok, akiknek természetes és öröm a nagy család. Örülök, hogy ti is ráéreztetek erre! Örömteli babavárást, szép, egészséges kisbabákat kívánok nektek, és veletek együtt örülök!
Teljesen igazad van!
A férjem is már nagyon unja ezeket a beszólásokat.De engem megmár nem érdekel.Mi nagyon örülünk Neki és alig várjuk hogy nagycsaládosok legyünk.:)
szerintem nem az a bátor, aki 3. babát vállal, hanem az a kishitű, aki nem...
túlságosan elanyagiasodott a világ, pedig ez nem a pénzről kellene szóljon, hanem a családról.
no meg a másik, hogy túlságosan emancipáltak a nők...karrier...én kétszer is magasan vezető pozícióbvan voltam, de mindig azt mondtam: "én nem sikeres nő akarok lenni, hanem sikeres anya!"
régen tök természetes volt a sok gyerek, és nem csak a 3, hanem a 7-8-10... no azért túlzásokba nem akarok esni, csak nem értem, hogy miért vannak fennakadva a 3 gyereken...
Szia!
Gratula a 4. babához.:) Nekünk mindig azt mondják hogy hogy mertünk még egy babát bevállalni?
Dehát nem a mi dolgunk?Én imádom a gyerekeket főleg az enyémeket.:)
szia! gyere a 2010.márciusi babavárók fórumába IS. :)
nem elcsábítani akarlak innen, hanem hogy nézz be oda is:)
Akkor kezditek az ovit?
A kislányomat Vivinek hívják a kisfiamat Tominak.A pocaklakónk meg Boti lesz.A te kicsikéidet hogy hívják?Tudom korai de gondolodtatok a babuci nevén?Hol fogsz szülni?Én Budapesten a Szt. Imre kórházban.
sziasztok!
mi nem a 3., hanem a 4. babánkat várjuk.
nem véletlenül, lombikkal fogant.
előző házasságomból született a másik 3, és most szerettünk volna egy közös babát.
3 évet küzdöttünk érte, és senki nem nézett hülyének minket, hogy miért szeretnénk méééééééég:)
ne legyen rossz érzésetek miatta, fogy a magyar, inkább mi szüljünk!
Szia!
Mi is sokáig eltitkoltuk.Apósomék a 20. hét környékén tudták meg és finoman szólva ledöbbentek.:)
Szia!
Rám is úgy néznek mintha két fejem lenne.Bár mi még csak most várjuk a 3. babánkat és nagyon fiatalok vagyunk,mindketten 25 évesek,ezért is talán.ÁLKltalában azthiszik az első babánkat várjuk.
Szia!
Hajajjjjjjjjjjj,engem egyenesen lehülyéztek.....többen is!:(
De nem baj.....nagyon jó a nagycsalád!:)
Nemsokára nagycsaládosok leszünk.Ti hogy élitek ezt meg?
Rátok is furán néznek az emberek amikor kiderül hogy a 3.babát várjátok?
További ajánlott fórumok:
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Gyermektelenek fóruma - Várok mindenkit aki idetartozik!
- Akik elvesztették babájukat, gyermeküket.
- Szegedi kismamák, akik tavaszra várják a babájukat
- Vélemények, tapasztalatok a Bajcsy kórházzal kapcsoaltosan.Kismamák, akik ott hozták, hozzák világra babájukat.
- Akik 2012. májusára várják babájukat