3.babájukat várók fóruma. (beszélgetés)
Szia! Biztos tudjátok már, csak régen voltam itt, hogy megkérdezzem a babócádat. Kiderült, hogy mizujs? :)
sziasztok!
12hetes UH-n nem mondtak még a nemére vonatkozólag semmit...
Sziasztok!Voltunk uh-on,hát sajnos nem az lesz amit szerettem volna,a doki fiút mondott.Tehát lesz 3 fiam!
pár hét és érzem én is!:DDD
Dominikot 18, Bálintot 13. héten éreztem!
Sziasztok!Babianyu!Gratulálok!Zsu!Most már én is élvezem,sokáig tartott a hányingeres időszak,és most már jól vagyok,és én is szeretem mikor mocorog a baba!Most már egyre intenzívebben érzem,sőt,már ruhán keresztül is láttam a mozgást:)
Neked is gratula!
Messze még a május....:))))))) De én szeretek várandós lenni, főleg, mikor már mocorog a picur!!!!!
Sziasztok!
2009.09.30-án 3500g-mal és 57cm-rel megszületett a kisfiam Botond Ákos.Immáron mi is nagycsaládosok lettünk.:)
Annak idelyén én inditottam a forumot és örülök hogy ennyien csatlakoztak.:)
Gratulálok az új jövevényhez:)
Csodás lehet a finom babaillat:)
Most vagyok még csak 8hét 4napos.
Szóval még 3-4 hét az első uh:)
Ha lesz is majd negyedik baba, az mindenképp jó 5-6 év múlva, legalábbis akkor majd visszatérünk a témára, hogy szeretnénk-e még, vagy a három gyermekünk lesz...
De ehhez az kell, hogy sikerüljön majd egy nagyobb házba költözni. Jó persze, nem csak ettől függ, de ez is mérvadó.
Szia!Gratulálok a picihez!Sok boldogságot!
Kiderült már a babátok neme? Lesz negyedik? :)
Sziasztok! Mi már 4-e óta 3 kisfiúval büszkélkedhetünk! :) 22 óra 30p-kor érkezett, 3370g-al és 53cm-el pici Dávid! A bátyók szeretik, és szerencsére minden rendben...
párom is mondta: ha megint fiú, bevállalunk majd egy negyediket! Ő már elsőre is nagyon kislányt szeretett volna...
Én is így voltam (vagyok), de mégis fiú. Teljesen becsaptak a megérzéseim is, a népi babonák is, meg minden más. A reményeim erősebbek voltak... Imádom már most, de nagy erők kellenek majd, ha le akarnak beszélni egy kislányról. :)
Nem érzek semmit.Viszont többet híztam 15 hét alatt mint a fiúkkal,sokkal éhesebb is voltam.Én már elsőre lányt szerettem volna,de hát első baba még oly mindegy.Majd 2. terhességem,azt mondták ingával lány,annyira szerettem volna.Hát most a jónás módszer alapján,terveztük és az lányt jósol,annyira reménykedem!Tehát a 2.terhességemnél lánynak éreztem,lehet csak a vágyaim kavartak be.
Én először csakis lányt szerettem volna. És fiú lett.
MÁsodikra már csakis fiút és lány lett.
Most ismét fiú lesz.
De egyiknél sem volt semmi megérzésem.
én most máshogy vagyok, mint első kettővel, velük annyira éreztem, h fiúk lesznek, most meg annyira lányos érzésem van:) vagy csak bebeszélem magamnak?
És hogy érzed? Nekem ez a 9 hónap teljesen más volt, mint a fiúkkal. Reménykedtem is, hogy lány lesz. A 30. heti uh-n mondták is, hogy lány (ingával is azt jósolták), de persze, hogy fiú. Neked vannak megérzéseid?
15 hetes vagyok és március.12-re vagyok kíirva.A 12 hetes hüvelyi uh voltam,de képem nincsen.
Hányadik hétben jársz? Mikorra várható a pici? Uh?
Szia!Bátor vagy!Remélem nekünk sikerült!Több babát már nem akarok,nem tudok és nem is merek vállalni!
nagyon az elején vagyok még, ilyenkor úgy várom, hogy teljenek a hetek, a vége felé, pedig, bárcsak tovább tartana ez az állapot...:) ismerős érzés?:)
Sziasztok!
27 hetes a pocaklakóm,kislány lesz,már van egy nagylányom 15 éves és egy fiam 10 és fél. Most,hogy ők már ilyen nagyok,olyan,mintha az elsőt várnánk.... :)
A nagy aug. 25-én volt 3 éves, a kicsi pedig 22-én lesz 17 hónapos. A legkisebb 3hét múlva várható. Tényleg kislányt szerettem volna, de így is boldogok vagyunk! (Szeretnék viszont 4. babát is.)
még az elején vagyok, dokinál se voltam...
elméletileg 8-9 hét múlva majd megtudom mi lesz a 3...:)ha kiderül az első uh-n persze
Sziasztok!Zsu!Gratulálok!Napsugár!Nekem 4 és 2,5 évesek a fiam,a 3 baba 14 hetes pocaklakó.Nagyon szeretném ha kislány lenne.Ezek szerint Te is kislányt szerettél volna?Vagy csak 3 fiús anyukákat keresel?Mekkorák a srácok?
Sziasztok! Van olyan rajtam kívül, akinek a 3. babája is fiú?
sziasztok! fél órája tudom, hogy várjuk a harmadikat...:)
További ajánlott fórumok: