3.babájukat várók fóruma. (beszélgetés)
Megnéztem a képeidet.
Jó nagy pocakod volt 18 hetesen.Te is úgy lehetsz mint én.Bár még csak a 32-34. hétben járunk mégis mindenki azt hiszi mindjárt szülök.Azért így írtam,mert számítás szerint 32 hetes,a méretei szerint viszont 34.Így még a dokim se nagyon tudja hogy most mi van.:)
Tényleg!írtad tegnap!Egyem a szívét igazi nagy fiú!:)
Megint boldog szülinapot neki!:)
És lesz nagy buli?Meg torta amiben turkálhat?:)
Szia!
Persze hogy lehet csatlakozni.:)
Én is rég voltam buliban.De ez most ki is van zárva.:)
Jelenleg úgy nézek ki mint egy bálna.:)
Majd talán egy pár hónap múlva apával.:)
Sziasztok.Lehet még hozzátok csatlakozni?
Mi most várjuk a 3.babámat,jelenleg 25 hetes terhes vagyok és úgy néz ki kislányunk lesz ismét.Van egy 9 éves kislányunk Szimonetta és egy 6 éves kisfiúnk Kristóf.
buli??
De rég voltam.......még ifjú koromban :-))
Újra a rendszerben!
Hurrá!:)))
Ezek a gyerekek ilyenek sose próbáld megérteni őket.:)
Sziasztok!
Az én legkisebb hugom 3 éves és én 37 éves vagyok. Igaz apum második házassága.
Nálunk is vannak ilyen hóbortok a gyerekeknél. Bence falja a diót de ha sütibe rakom, ott már utálja. Vagy ma szereti a borsófőzeléket, holnap már nem. Nem tudok rajta eligazodni.
Hát azért a szilvásgombóc se rossz.:)
Vivinek is vannak ilyen extra dolgai.Pl.a mazsolát szereti magában kiöntve egy kistálba,de amikor rizskofot csinálok abból kipiszkálja mondván "anya ezt utálom".
Szóval passz.Nem tudom az miben más de ő is ilyen.:)
Sziasztok!
Nekem már megszületett január 4-én a harmadik fiam.
Az első fiam 17 éves, a második 13 lesz szeptemberben. Most 38 éves vagyok. Apuka ugyanaz:) Ezt csak azért írom, mert amikor megtudják, hogy ilyen nagy korkülönbség van a gyerekek között, általában ez szokott lenni az első kérdés:)
Én is sokszor belegondoltam, hogy hány éves leszek mire Ati felnő, de majd csak lesz valahogy. Engem anyukám 41 évesen szült.
Sziasztok!Hú de bele húztatok,jól el vagyok maradva.
Mi jót csináltok ma?
Jó reggelt mindenkinek!
Nekünk is 3 gyermekünk van.14 éves nagylány és 20 hósak az ikreink.Vissza olvasok és majd jövök!Mindenkinek szép és tartalmas napot kívánok mára!
Sziasztok!
Végre egy ilyen fórum! Még nem sikerült mindent elolvasni, de igyekszem! Mi október elejére várjuk a harmadik babánkat, aki a két lányunk után kisfiú lesz. A nagyobbik lányunk 4 lesz októberben, a kicsi meg szeptemberben 2. Én is azt tudom elmondani, hogy még olyantól is, akitől nem vártam azt kérdezte, hogy hát már van két gyermeketek nem elég? NA meg a nagy csodálkozás, hogy vállajuk? És a ti aztán bátrak vagytok felkiáltás! Holnap majd jövök ! Mindenkinek szép álmokat!
OK!
Remélem tovább folytatjuk!!!:::))
Jó pihit!
Nagyon szivesen!:)
Szerintem is jó kistársaság.De most én is oda bújok Tomihoz egy kispihire.Majd késöbb még felnézek.:)
Lám-lám.....milyen kellemes társaság jött itt össze!
Határozottan tetszik!!!:::)))
Köszönet a fórum indítónak!:)
További ajánlott fórumok:
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Gyermektelenek fóruma - Várok mindenkit aki idetartozik!
- Akik elvesztették babájukat, gyermeküket.
- Szegedi kismamák, akik tavaszra várják a babájukat
- Vélemények, tapasztalatok a Bajcsy kórházzal kapcsoaltosan.Kismamák, akik ott hozták, hozzák világra babájukat.
- Akik 2012. májusára várják babájukat