3.babájukat várók fóruma. (beszélgetés)
Egy nő mindig annyi idős amennyinek érzi magát.Ha te 40 éves vagy de 30-nak érzed magad akkor annyi is leszel.:)
Ezt higgyétek el.:)
jó fej vagy Julikám..Te 33 vagy én meg 34!!!!
Imádollak:))))
ráérsz még évi!!!
Nekem mire Patrik 15 éves lesz én még csak 46 leszek ,szóval elég fiatal:)DD
:))) de lökött vagy:)))
Era Te akkor is fiatal és jófej leszel...max. elmegyünk plaszikáztatni:))) csak vicc volt!!!!
Köszi....de nem ez az akadálya...
Laci elzárkózik ..még a témától is...bár a 2. babát sem akarta mégis belement idővel:)))
Akkormeg nincs mitől tartanod!:)
A lányod mégbüszke is lesz rád!:)
::)))Azt hiszem én elég modern ,és fiatalos anyuka vagyok!:)
Haladnom kell a korral,két kamasz fiú mellett!:)
Anyu engem 40 évesen szült és nem éltem meg ezt hátrányként.De azt hozzá kell tenni hogy anyu nagyon fiatalos.Nem az az elmaradt idősanyuka.
Tőlled is függ milyen leszel vele.
És ugye milyen rossz érzés fogja el az embert?Szabályosan összeszorul a szívem!:(
Tiszta hülye vagyok!!!Ha belegondolok,hogy van akinek sajnos egyszer sem adatik meg ez a csoda.....
Évám!
Te még nyugodtan szülhetsz!!!!Akkor is,ha most nem úgy mennek a dolgok,ahogy szeretnéd!Minden rendbejön meglátod!!!!!:)
Azt el is hiszem!
Nálunk is Nóri egy kicsit el van kapatva....de nem én kényeztettem ám el....hanem a bátyjai!:)
Tudod min szoktam mostanában gondolkodni?
Hogy Nóri a harmadik,és azt hiszem egyben utolsó szülöttöm is....és ez olyan rossz érzés....hogy most babázok utoljára....húúúúúúúúúúú,tényleg rossz!:(
nekem fiú utána lány most meg az utolsó fiú lett:)
Én tudom erám nem vagy lökött:)
Mi nem csak azért vállaltuk....de nagyon örültünk,hogy így jött össze!:)
A fiúk már nagyok(14,és 11 évesek),így külön boldogság újra babázni!:)A fiúk is imádják...Apáról meg nem is beszélve!:)
Szia Anyácska!!!::)))
Te tudod,hogy még most se nagyon hiszem néha.....:)
Lökött egy tyúk vagyok!:)
De annyira nagyon szerettem volna ha legalább egy kislányunk lenne....lett!:)
nálunk lány-fiú és a harmadik is fiú lesz.
De ismerek olyat, aki csak azért vállalta be 2 lány után a harmadikat, hogy fiú is legyen de sajna nem jött össze neki.
Én se vagyok híve.....:)Nem is alkalmaztunk semmilyen módszert.....
Majd megevett a fene....mert csak a 28.-ik héten tudtuk meg,hogy kislány!
Bevallom,nem is mertem elhinni,még mikor megszületett is csak azt kérdezgettem,hogy biztos kislány????Megnéztétek???::)))
További ajánlott fórumok:
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Gyermektelenek fóruma - Várok mindenkit aki idetartozik!
- Akik elvesztették babájukat, gyermeküket.
- Szegedi kismamák, akik tavaszra várják a babájukat
- Vélemények, tapasztalatok a Bajcsy kórházzal kapcsoaltosan.Kismamák, akik ott hozták, hozzák világra babájukat.
- Akik 2012. májusára várják babájukat