3.babájukat várók fóruma. (beszélgetés)
Az én nagylányom is Evelin!A kicsi meg Hanna.
Remélem mi sem töltjük bent a kórházban a karácsonyt:)Elvileg jan.7-re vagyok kiírva,de ha megint kinyílik hamar a méhszáj amire nagy az esély sajnos akkor biztos ő is előbb fog érkezni.Akkor meg jó lenne még az ünnepek előtt,hogy legalább karácsonyra otthon lehessünk.De ezt nem én döntöm el.Vagyis eldönthetném,de nem akarom.
Szia!
És mennyi időssek a többiek?Hol fogsz szűlni?
Kis fiú vagy kis lány a bébid?
Az jó!!
Nem meg sérteni akartalak csak megkérdeztem.
Ritka a mai világban hogy valaki 3 gyereket eker.Álltalában 2-nél megállnak.Mint ahogy mi is akartunk csak a sors másképp hozta.:)
Nállatok is a kicsi véletlenke volt.:)
A nagy korkülömbség miatt gondolom.Nállunk véletlen volt Boti.Csak két gyereket szerettünk volna eredetileg.De most már nem bánjuk.:)
Bár azt nem mondom hogy amikor kiderült nem kaptunk sokkot.Pláne hogy ilyen kis korkülömbség van köztük.
Ti merre laktok?
Hát igen most megy a drukk.Pláne hogy akárhányszor elmegyek a dokimhoz mindig azt mondja hogy na még egy hét.Hát kiváncsi vagyok mit fog mondani legközelebb,mert most valahogy még többet fájt a pocim.Na majd kiderül.
Neked is Vivid van?
Ez nagyon rendi volt tőlle.Én most arra próbálom rá beszélni pocak lakót hogy legalább a 36. hétig húzzuk ki.Eddig sikeresen.:)
Most a 33. hétben járunk még 3-4 hetet kell kibírnia és jöhet.:)
A lányaim 4 és fél és 2 és fél évesek.
A picikém most 295gr:)
A nagylányom 3 kg-mal született,de 2 héttel előbb a kicsi meg 3720gr-mal 5 nappal előbb.Nála 4 kg-ot mondott a doki annak idején.Szerintem a pici fiam sem lesz kisebb hacsak nem születik sokkal előbb,de ezt a gondolatot el is hessegettem rögtön:)
Na ettől én is nagyon félek.Mármint hogy itthon szülök.Nagyon nemakarok.:(
Mondjuk az egy dolog hogy itthon vajúdok de a szülés azt már ne!
Persze ember tevez Isten végez.Ugye?:)
És most mennyi időssek a lányaid?
Nekem van egy 5 éves nagylányom és egy 2 éves kisfiam és most megint fiút várunk.Jó nagy baba lesz.A dokim azt mondta lehet hogy 4,5 kg lesz.
Nem,itthon szültem de mentős segítséggel mert pont akkor értek ki amikor már a tolófájások jöttek.
Cegléden lakom,de autóval kb 3 perc alatt be lehet érni olyan közel lakunk.
Mentőben szültél?
Merre laktok?
Gratulálok!!!:)
Hát azért csak nem fog 10 perc alatt kipottyanni az a gyerek.Bár a dokim kérdezgette hogy messze lakunk-e beérünk a kórházba.Hát mi nagyon közel lakunk remélem azért beérünk.:)
Hát nagyon remélem hogy nem mert akkor a 3. babám csak úgy ki fog pottyanni 10 perc alatt?
Ma voltam a 18 hetes UH-on,minden rendben van és VÉGRE FIÚ :))))))))))))))Először a doki azt mondta hogy nem talál fiúra utaló jeleket de miután közöltem vele hogy már van 2 lányunk és örülnénk egy kis kukacosnak azt mondta hogy megnézi mégegyszer és egyszer csak felkiáltott,hogy hoppá ott van valami és a párom is látta tisztán hogy ott bizony kuki van:)))Majd kiugrott a bőréből örömében meg én is:))))
Jujj az nem semmi!:)
engem is azzal fenyeget a dokim hogy csak érjünk be.Mert állítólag a 3. szülés már nagyon gyors szokott lenni.Ez tényleg igaz??
Harmadszorra már rakétaként jönnek a babák?
Ó nálunk is nagy buli szokott lenni ilyenkor:)
Nagy volt az öröm meg az ijedtség is ugyanis olyan gyorsan született hogy még a kórházba sem tudtunk elindulni.25 perc alatt született meg a mentős segítségével:)
Hát jó nagy a pangás.:(
Vagy mindenki pihizik vagy máshol fórumoznak.
Akkor nállatok is nagy volt az öröm.
Apa már most azt tervezgeti hogy fogják együtt ünnepelni a szülinapokat a kicsi fiával.:)
Hol vagytok lányok?
A kicsi lányom is szülinapi ajándék volt apának.
Ő február 1-jén apa meg 2-án született.
De jó hogy esik!:)
Kicsit frissül legalább a levegő.
Kislányom decemberi,kisfiam márciusi.De apa szeptemberi és úgy nézki hogy kap egy kisbabát a mostani szülinapjára.:)Nagyon örül mindig azt mondja hogy ilyen nagy ajándékkal soha senki nem lepte még meg.:)
Hát remélem is.:)
További ajánlott fórumok:
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Gyermektelenek fóruma - Várok mindenkit aki idetartozik!
- Akik elvesztették babájukat, gyermeküket.
- Szegedi kismamák, akik tavaszra várják a babájukat
- Vélemények, tapasztalatok a Bajcsy kórházzal kapcsoaltosan.Kismamák, akik ott hozták, hozzák világra babájukat.
- Akik 2012. májusára várják babájukat