2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Nekem a cukros reggeli péksüti mellőzése amit nagyon rosszul élek meg 😅 Azzal vigasztaltam magam a munkahelyen ha tudtam, hogy nehéz nap lesz azaz elég sokszor 😬
Viszont így a teljes kiőrlésű és cukormentes ételeknek hála sokkal később éhezem meg és nincs 0-24 nassolhatnékom. Csak a reggeli croissant.. 😭
Nekem is annyira hiányzik... A jó reggeli habos kávém most egy délelőtti mandulaitalos tejeskávéra cseréltem. 😅
Ami amúgy nekem is trauma :D
Szia MissKam!🤗
Örülök, hogy jól vagytok, gratulálok a kislányhoz! 🥰 A diétához meg sok kitartást kívánok!😊
Igen, jövő hét hétfőn lesz a telefonos első konzultáció 😍 tegnap küldték emailben a papírokat, amiket kitöltve leletekkel együtt ma vissza is küldtem nekik. 😊 Már nagyon várom! 🙏
Bevallom őszintén, szoktalak Titeket olvasni a tavaszi babák fórumon, mert kíváncsi vagyok, mi van veletek!😁
Sziasztok! November végén jártam utoljára a 2022-es fórumon, ami nekem sok erőt adott a baba előtt - úgyhogy néhányótokkal már ismerjük egymást. 😊 Hűha, hihetetlen, hogy már 25 oldalnyit írtatok! 😁 Visszaolvasgatom mindjárt. A 2022-es végét most olvastam vissza. 😅
Gondoltam, írok egy helyzetjelentést rólunk, plusz ha olvasom épp és tudok segíteni, akkor írok. 😊
Ma töltöttük a 21 hetet a kislánykával. 2. genetikain is túl vagyunk, mindene tökéletes, szépen fejlődik. 😊 16. hét óta egyértelműen érzem a mozgásait, karácsony óta (18. hét) meg már látszik is kívülről, napi sokszor bejelentkezik. 🥰
Ugye súlyos IR-es, azaz IGT-s voltam terhesség előtt, most ez terhességi cukorbetegség lett, úgyhogy szénhidrát számolás megy a Merckformin mellett... 🙁 Mindezt úgy, hogy 46-47 kg-ról kezdtem a terhességet (nálam erősen öröklött hajlam lehet ez) most 49 kg vagyok. 😊
Hajrá mindenkinek! Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön! 🥰
Manóbubi, remélem, neked is az asszisztált reprodukciós kivizsgálás felé indulás meghozza a várva várt kis életet! 😊 Mindjárt telefonos konzultáció neked, ha jól emlékszem a decemberben olvasottakra! 😊 De remélhetőleg már arra se kelljen sor kerüljön! 😉
Amúgy ezzel én is küzdök még. Reggel tea, utána reggeli és utána kávé 10-11 fele. Így hogy sok zöldséget eszek meglepően működik. :D
Viszont én gynositolt éhgyomorra iszom, nem tudtam, hogy nem akkor kéne. :D
Köszi 😊 ezt nem is tudtam, lehet kipróbálom én is
Étkezés előtt/után mennyi időt hagytok az inofolicra? Én felkelés után szoktam inni 6:15 körül és 9 órakor szoktam először enni.
Szerintem visszatérek a napi 2-re. Mintha jobb lett volna az a ciklus, amikor 2-t ittam. (2 hónapja iszom ugye, első hónapban napi 2-t, most pedig napi 1-t ittam)
Illetve a 2 mellett 30 nap volt a ciklusom is, bár nem tudom van-e összefüggés.
Én napi 2x iszom.
Nyáron csak napi 1-et ittam.