2023 babát tervezünk 😊 (beszélgetés)
Alapjába véve nem muszáj szerintem egész hónapban, az ovu előttől érdemes. De sokan használják egész hónapban, illetve én most azért fogom, hogy lássam, van-e peteérésem egyáltalán.
Amúgy szerintem használ, mert mutatja az LH csúcsot, sokaknak sikerült így teherbe esni. Viszont nem vagyok nagy tesztelő, 1-2 hónapban használtam eddig. Ez lesz az első komolyan tesztelős hónapom.
Az lh teszt ér vlmit?Gondolom ciklus után minden nap kell csinálni,hogy lehessen látni a változást.
Holnap veszek én is tesztet de meg várom a nem ért napot minimum.
Én is igyekszem kibírni, nem is veszek 10-es tesztet addig☝️
Viszont Lh teszttel végig követem a hónapot🤞
Kardvirág sajnálom 😔❤
Reméljük a következőhónapban csokorba lehet szedni majd a pozitív teszteket 🥰🥰
Jól teszed 🙂 én is így teszek majd.
A próféta szóljon belőled
Én eldöntöttem,többet soha nem tesztelek előre!☝️Majd csak ha már késik legalább 3hetet és terhes tünet is van vagy már mozog.😅
Na, nem bírtam ki, lőttem egy 10-es tesztet, de egycsíkos. 🥺
Érzem,hogy próbálna megjönni,de valami gebasz van.🫤
Lehet nem lesz amúgy minden ciklusd ilyen pocsék.Ez mégis csak az első bogyó mentesen.
Nagyon gáz sajnos 😢
Szorítok neked. 🤞
Reggelt!Húú basszu,ezt hogy szoktam utálni.Meg mikor sikerül az ágyat is összekenni.😖
Én továbbra is várok...😮💨
Lehetséges. De lesz babád neked is 😘🤞
Annyira meg van basszuskulcs, 2x voltam éjjel cserélni és reggel úgy értem ki, folyt a lábamon 😞 ezért is volt jó a gyógyszer.
De fene bánja csak legyen meg a pöttöm.😍
Sztm az én esetem a ritkább.Az eddig volt,terhességre utaló tünetek megszűntek csak a hasam alja fájdogál,szúrkál néha.Szerintem a ciszták miatt van ez és az borított mindent,hogy 3kg-ot híztam az utóbbi 2hónapban.Mindezt a nasiknak köszönhetően,ami a pco-s nők legnagyobb ellensége.😏Jár nekem a vállonveregetés...👏👌
Én passz mikor kezdtek a rokonok. Remélem lesz még egy utolsó esélyem egy babára azért
Nálunk korán klimaxoltak a nők.Mamám 39évesen,Anyukám 42évesen.Én még pár hónapig 39 vagyok.😅
Én nem tudom van e klimaxom, gyógyszert szedtem meg volt havonta.
Jól meg is náthásodtam mára.👌Amúgy nálam már a klimax is beszállhat a játékba,szóval fene tudja🤷♀️.Innen nézve még a pco a jobbik eset.
Éljen a természet. Főleg mikor így kibacik velünk.
Mondasz valamit...de kevés esélyt látok rá,hogy még egy hetet csúszna.Ezen is csodálkozom,bár még csak 9 hónapja menstruálok újra,de ez idő alatt az első volt csak 35napra,a többi 34 meg 30.Mondjuk most már semmin sem csodálkozom.Káosz a köbön.
Viszont neked lehet a mensi ideje alatti "lent" állása is magasan van. ☺ Most már akkor lehet tényleg jobb lenne, ha a nődoki után jönne csak meg, nem?
Én amikor év végén ugyangy voltam, akkor már azért imátkoztam, hogy a nődokit várja meg. Ott mondta a Doktornő, hogy már lassan meg fog jönni, rá 2 napra meg is érkezett..🙄
Ha ma nem jön meg,akkor buktam a nődokit...Tök jó,hogy eddig aránylag normális ciklusom volt és erre mertem időpontot foglalni előre,erre most meg ezt csinálja velem.🤬
Jó sokáig tart 😞 akkor mostmár tényleg meg kell jönnie
Én most a 35.napon vagyok 3negatív teszttel.🫤Várom hogy megjöjjön.
Ja igen igen. Nem tudtam Te jelenleg hol tartasz a ciklusodban. Bocsi, pedig nagyon igyekszem figyelni. 🥺
Azt olvastam ezen az oldalon,hogy amikor közeleg a mensi,lejjebb jön a méhszáj.A fotón is így mutatják.
[link]
Ez hosszú folyamat. Én is sokáig tapasztaltam ki magamon, hogy akkor hogy is van ez. Huncut, mert folyamatos mozgásban van az ösztrogén hornonnak köszönhetően. 😅 Ez amúgy több ciklus alkalmával figyelhető és tanulható, hogy hogy is alakul saját magának.
Miből következtetsz arra, hogy lentebb kell legyen?
Köszönöm,ezt olvastam én is.Ez alapján elvileg jót tapogatok.Csak úgy gondoltam már lentebb kéne lennie.Lehet az én ujjam rövid és azért érem el nehezen.De kár hogy nem kezdtem el hamarabb ezt az önvizsgálatot.Lehet nekem a pco kavar be újra ennyire.😥
További ajánlott fórumok: