Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2017 újév körüli, januári babák fórum

2017 újév körüli, januári babák (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
1540. Pottom_14
2017. jan. 25. 08:06

Sziasztok Lanyok!


Megtalaltam a modjat hogy megmutassam a kisfiam, a korhaz honlapjan a golyahir rovatban meg pentekig megtekintheto. Itt a link:


[link]


Csajok, nalatok van-e komfort cumizas jelenseg es ha van hogyan kuszobolitek ki? Milyen modszerekkel? Adtok cumit a gyereknek csak arra a kis idore mig megnyugszik a komfort cumitol es elalszik?

1539. Lollipops
2017. jan. 24. 12:38

Sziasztok !


Remelem hamar felepultok. Nekem most par napja faj a derekam meg az alhasam. Bar meg nem irtam a szulesrol kell ehy nyugodt pillanat meg nem konnyu felidezni mert kinszenvedes volt de en termeszetesen szultem. Igy szerencsere azert a fajdalmak elkerulnek. Emelgetni en se emelgetek mast csak a babat.


Amugy mar szinte noncs is hasam es mar csak 4.5 kgval vagyok tobb mint szules elott. A pici meg 10 napos ma.


Igen pottom Anyukak lettunk micsoda boldogsag 😍


En azert nem szoptatok mert a picinek nagyon nehez volt mert gyenge volt a sargasag miatt es a bimboim inkabb befele allnak igy nem is igaean tudott szopni. Igy nem evett es szegeny ehes volt es fogyott. Nekem is szenveded volt hogy latom hogy a pici nem tud eleget enni. Igy kozos dontest hoztunk a ferjemmel nem szoptatunk. Nekem ez konnyebbseg es a ferjem orul mert o is tudja etetni. Nekunk ez valik be. A szulesznok is mondtak hogy jobb nekunk igy mert rengeteget kinlodtunk. Itt o mar a korhazban is kapott tapszert.

2017. jan. 24. 11:40

Mozgok, fürdök, azzal nincs gond. Csak hat azért nagy baba lett. 3 órával később rajtam volt. A nővér rám rakta szopni, egy fogta, egy meg az orrát figyelte. 😊

5 óra múlva már bent volt, de ugye a nővérek bejárták rám rakni.


Nekem a seb fáj, szúr es ég, gondolom gyógyul. Viszont vérzésem már nincs. A seb tisztulását látom, de ez már nem olyan hüvelyi folyás.

1537. Pottom_14
2017. jan. 24. 07:37
Probaltam kepet feltolteni a kisfiamrol nektek, de nem sikerul :(
1536. Pottom_14
2017. jan. 24. 07:21

Sziasztok csajok!


Mokuspocok 1 kg gyarapodas 1 honap alatt szep! Latod, mindent jol csinalsz :) viszont az kemeny hogy a korhazban nem kapott semmilyen potlast a kislany! Balintnak legalabb adtak tapszert na nem vittek tulzasba... de arra eleg volt hogy ne ehezzen. Napkozben meg orankent ragta a cicit szegeny probalt jollakni..


Babett, nalunk is ugy volt hogy a mutet napjan este mar megkaptam a picit. 12kor vittek a mutobe es este 9kor mar velem Balint.

Amugy tenyleg fura hogy 2 hete meg gorcsokrol beszelgettunk, meg nyakdugokrol, es mostanra meg a bebi a tema! Edesanyak lettunk!! :) :) baromi jo erzes kulonben hogy van egy gyerekem ♡

2017. jan. 24. 05:52

Babett, nalunk a korhazban 24 ora utan odaadtak a babat, igy gyakorlatilag masnaptol mar nekunk kellett mimdent csinalni vele. Abba tologatos kocsibol ki-be rakni, pelenkazni, ha kellett feneket mosni. Furdetni segitettek csak.

Nekem ugy igazabol a seb maga 2-3 napig fajdogalt, utana nem. Viszont minden mas korulotte...huu az kutya volt. Amig a belso dolgok visszarendezodtek a helyukre. Pihenj, a lejeto legtobbet, es ne emelj nehezebbet, mimt a baba! Nem szabad. Nekem azt mondta az orvos, hogy a mutet utan azert kell mozogni minden kin ellenere, hogy a letapadasokat, osszenoveseket megelozzuk,illetve a trombozisveszely miatt.

En most vagyok bajban, de nagyban. Nekem szerdan lesz 4 hetes a kisszerelmem és ezáltal a sebem is. Eddig nagyon jó volt minden, tegnap este óta viszont megesz a fene, annyira fáj, ég. Ha nem hagyja abba, mehetek vissza a dokihoz hamarabb mimt a hathetes kontroll.

2017. jan. 24. 05:27

Sziasztok! Most értem ide. Babo alszik, bár meg nincs igazi rendszer. 4 napos. Én meg regenerálódók. Lányok ti mikor voltatok a sebbel kepesek a gyereket ki- be rakni stb. Szörnyen érzem magam h kell a férjem minden szopihoz/bufihez 😳

Itt sem adnak semmit, meg csak ajánlást se kaptam h milyen tápszert vegyek neki. És képzeljétek, megkérdeztem a tanácsadót h mit ehetek es közölte h bármit. Koffein/alkohol/cigaretta a töltő listás.

Igaz kaki nem volt meg, ha ma se lesz be kell vigyem a kórházba. 😕 itt a mindennapi kaki hívei anyatej esetén is.


Nagyon fura h mindenki megszült. Nemrég még csak kerekedtünk. 😉

1533. Mokuspocok (válaszként erre: 1532. - Pottom_14)
2017. jan. 23. 20:18

Nekem sem volt es nem is lett. 30ml volt a legtobb a kettobol. Es ott ki is fujt a dolog. Barmit ettem ittam. Az volt a szerencsenk hogy a korhazban meg volt kicsi es pont koran reggel volt merlegeles es egy kicsit tobbet mutatott, a visszafogyas utan igy hazajohettunk. Maskulonben meg most is ott lennenk, plussz a koran, mert potlast nem adnak a gyereknek, oldd meg hogy gyarapodjon, de tapszert nem vihetsz be, ok sem adnak, sem potlast. Es bababarat korhaznak nevezik magukat....ahh szegyen.

De mar szerencsere szepen osszekaptuk magunkat.

1kg-ot gyarapodtunk az 1 honap alatt.

1532. Pottom_14 (válaszként erre: 1531. - Mokuspocok)
2017. jan. 23. 19:43
Persze, nem is kap tejet a verzo mellbol kizarolag a masikat fejem es azt kapja meg szegeny. Iszok en amugy betartok minden szabalyt de szerintem ha egyszer nem vagyok "tejelo" tipus akkor cseszhetem.
2017. jan. 23. 18:22

Ez igy van. Tenyleg kovetik a pocak-ritmust egy ideig. Flori bent is rengeteget csuklott, na ez kint sincs maskepp.

Folyadek!!4L minimum naponta. Igyatok hogy legyen tej.

Mi 2x kelunk, de abszolut vallalhato.

Mi addig voltunk rettenet piros pottyosek amig szopizott. Eros a tej nekik ilyenkor. Ez nem baj,mert elmulik, csak arra kell vigyazni mit esztek.

Pottom arra figyelj hogy ha veres a tej, az nem jo a babanak. Nekem is volt igy, mert nalunk meg olyan erosen szivta, hogy mivel tej nem volt benne, ver jott. Es azt nem tudja a baba megemeszteni, igy vissza is hanyja. Ami a bufis pelenkan ugy fog latszodni miutan megszarad mintha (bocs de igy van) kaka maszat lenne, mivel ugye alvadt ver akkor mar.

1530. Pottom_14
2017. jan. 23. 17:57
Ja, elfelejtettem irni hogy a vedono azt mondta ma hogy a gyerek a pocakban megszokott ritmust koveti ezert van fent ejszaka mert pocakban is valoszinu ejjel volt aktiv. Ezt en mondjuk valoszinunek tartom mert nappal szinte mindig aludt, este mar aktiv volt es rendszerint csuklott is. Nos ez idekint is igy van legalabbis nagyon ugy nez ki.
1529. Pottom_14
2017. jan. 23. 17:55

Sziasztok csajok.


Nekem a szoptatas tovabbra is csod most mar oda sem tudom adni a gyereknek a mellem mert az egyik annyira sebes hogy rettenetesen faj a masikbol meg eleven ver jon. Igy fejem a tejet es azt kapja meg cumisuvegbol. Viszont, annyira iszonyu keves a tejem hogy egesz nap 3 fejessel 100 ml tejem van... :( :( :(

2017. jan. 23. 16:55

Eperke!


Piros foltok az én babám arcán is látszanak még a szeménél meg középen az orra felett, de én úgy tudom ez normális, biztosan el fog múlni.

2017. jan. 23. 16:54

Sziasztok!


Ha csuklik a baba akkor én szoptatom kicsit mellből akár itt az evés ideje akár nincs itt, de kicsit szoptatom olyankor és akkor eddig még mindig elállt a csuklása - erre egyébként magamtól jöttem rá.


Nálunk minden rendben van amúgy, most éjszaka is egyszer kelt fel, 3-kor kelt és 4-ig gondoskodtam róla tehát csak 1 órát vett el az alvásomból, simán ki lehet ezt bírni. Este meg nem akart elaludni ezért velünk feküdt le 11-kor, de nem is baj ez mert így az éjszakát szinte teljesen végig alussza legalább. Reggel meg 7:45-kor kelt akárcsak én. Evett és utána betettem a kiságyába, megvárta amig én is reggelizek majd sírt hogy vegyem ki mert aludni persze nem akart hanem kis társaságra vágyott - behoztam magamhoz a másik szobába a pihenőszékébe és bekapcsoltam a zenét és szórakoztunk kicsit. :) Tehát mondja mindenki hogy babák csak alszanak meg esznek...ja persze, nem igaz ez amúgy, csak többnyire van ez, ők is igénylik hogy nézelődhessenek kicsit meg kikapcsolódhassanak kicsit.



Anyukám tegnap elment, de mától meg anyós jár hozzám, hoz kaját meg babázna - ám nem szorulok segitségre egyáltalán - el tudom látni a babámat, de persze hagy babázzon, csak a baba meg végig aludta azt az időt amig itt volt...igy csak beszélgettünk. Holnap és holnapután újra jön de majd mondom neki hogy aztán már ne jöjjön, remélem nem fogom megsérteni, de teljesen felesleges.

1526. Eperke663
2017. jan. 23. 16:21

Sziasztok!


Babett ha eseyleg nem gratulaltam volna meg neked ne haragudj es ezuton is gratulalok!!😊mostmar kemenyen megy a babazas...


Tegnap bekemenyitettem es elkezdtem felepiteni egy napirendet es egy ejszakait. Aludtam az ejjel par orat es a nappal is egesz jo vagyis jobb mint eddig. Eddig eselyes sem volt hiszen korhazba jarkaltunk folyamatosan.... Az ido baromo depis ez a sotetseg kikeszit mostmar..


Remenykedek hogy minden rendben lesz tudom hogy 3 hetesen meg nem nagyon van rendszer egy babanal de mar alakulunk legalabb.


Nekem is MAM-os cuccok vannak bevalltak ajanlani tudom csak.


Cumit mi se adunk bar este brutalis mereteket olt a hasfajas akkor picit kap .szoptatas 2-3 orankent van mikor hogy keri de a 3orat nem lepem tul soha ha kell ebresztem. A 3orat amugy az etetes kezdetetol kell szamolni ugye?


Nalatok nincsenek pici piros pittyok a baba arcan? Allitolag elmulik magatol es notmalis csak fura h ott van...

2017. jan. 23. 13:34
Pottom, azert, amitt Lollipopsnak is irtam. Te kellesz neki, a kozelseged. 9 honapig egyek voltatok, most pedig ott van a kis vedo kucko nelkul a nagyvilagban. Kell neki hogy erezze a kozelseged, takargasd jol be ha leteszed. En mire ezt megfejtettem, orditottunk parat..
2017. jan. 23. 13:00
MAM 0+ os AntiColic uveg. Van tobb meret. Az ne tevesszen meg. Nekunk van kicsi os nagy is. Ugyis kell nemsokara. Kb 1600 ft korul van Brendonban.
1523. Pottom_14 (válaszként erre: 1522. - Mokuspocok)
2017. jan. 23. 07:56

Na nalunk ugyanez! Omlik a rohadt tap belole megall a gyerek nyakan allandoan hot cucc alltol mellkasig. Utananezek ennek a MAM cuccnak. Van specko neve? Hogy keressem?


Nalunk megint kalandos volt az ejjel. Balint ebredt magatol 3 oraval ucso kaja utan, aztan a kovetkezo etetesig nem tudott visszaaludni. Csuklik, ha leteszem felhergeli magat sir. Ha rajtam van vagy a karomban az agyban akkor nyugodt. Cumizna mindig amit mi nem adtunk neki igy a kisujjam a szajaba dugom szivja par percig elalszik. Ha leteszem az agyba kezdodik a csuklas elolrol es ujra orditas kovetkezik. De nem ertem hogy miert csak ejjel van ez. Nappal is mindent ugyanugy csinalok es nem csuklik. Ertetlenul allok az egesz elott :(

2017. jan. 22. 22:30

En a Tommee Tippee-s uvegeket tegnap elott hajitottam ki a pi..ba. Egyszeruen en ruhellem azokat az uvegeket.

Nalunk a gyerek nem kompatibilis veluk,kesz :) Mar idegbajt kaptam attol, hogy bekapja, eszik,es a gyerek szaja meg a cumi kozott omlik kifele a nyakaba a kaja fele, allandoan furdes, oltozes utana. Arrol nem beszelve hogy a tap baromi budos...a gyereknek is olyan szaga van tole hogy jujj...:) Hat meg ha a ruha is olyan lesz.


Nekunk a MAM valt be, lapos cumival, tokeletes. Es nem lett cumizavaros a gyerek. Ugyanugy ciczne ha vna mit. Mindig megprobalom odatenni kivancsisagbol.


Flori is csuklik a taptol. Az elobb neztem errol egy videot a neten, lehet a tul moho evestol, a sokat nyelt levegotol is. A rekeszizom gorcse okozza. En nem adom ra neki semmit. Simogatom a hatat.

1521. Pottom_14
2017. jan. 22. 20:54

Sziasztok!


Lollipops, miert hagytad abba a szoptatast?


Nalunk is van szoptatos parna de csak egyetlen egy helyzetben mukodik: ha bal mellbol szopik honaljatartasban. Amugy semmit se tudok vele kezdeni mert ragurul a gyerek a hasamra.. na mindegy.


Remelem Balint ma ejjel jobb passzban lesz mint mult ejjel mert en meg egy ilyen ejszakat nem birok vegigcsinalni :( vettunk ma neki egy tommee tippee cumisuveget ami elvileg legmentes meg hudeszuperjo (keson lattam a MAMos tippet..) hat ehhez kepest ugyanugy csuklik meg bukik kaja utan. Apropo csuklas. Ti mit csinaltok a babaval ha csuklik? Hagyjatok had muljon el magatol vagy valamivel tudtok neki segiteni?

1520. Lollipops
2017. jan. 22. 18:01
Tobbiek hogy vagytok ? Minden Anyuka es baba rendben ?
1519. Lollipops (válaszként erre: 1518. - Mokuspocok)
2017. jan. 22. 18:00

En ugy szoktam a szoptatos parnat hasznalni ugy magam kore csinalok a derekam kore egy U alakot. A pici a parna es a hasam kozott fekszik. Semmi eselye legurulni. Ejszaka meg ugyanigy U alakot csinalok de akkor felig fekve vagyok es honaljtol honaljig csinalok U format es a melkasomra hosszaban fektetem. Itt is semmi eselye hogy gurulgasson.


Nalam is most itt sziesztazik az olemben.


Igen igazad van kell neki a kozelsegem. De jo meg hallani is hogy En kellek neki ☺

2017. jan. 22. 14:02

Lollipops, nekem is van szoptatos parnam, raadasul a nagy verzio, de en nem tudom hasznalni. Mimdenhogy legurul a gyerek rola.

Az hogy nem szeret a kisagyban lenni nem feltetlen azert van. Inkabb csak a kozelseged kell neki. Gondolj bele, 9 honapig a pocakban volt Veled mindig. Ott volt neki a vedo, ovo puha kis kucko. Most is ezt keresi. Neha hajnalban nekem is ki kell vennem magam melle. Es egyb beke an. Pl most is itt van rajtam, es ugy sziesztazunk. A kisagyban hisztizett az elobb. Enni nem ehes, hasa nem faj most. Amint magamra tettem elhallgatott. Picike meg, Te kellesz neki. :)

1517. Lollipops
2017. jan. 22. 11:20

Sziasztok Lanyok,


En meg mindig probalom behozni az 5 ejszakai nem alvast a korhazban. Mar picit jobb de meg van mit potolni. Szerencsere ferjem rengeteget segit es mar 2 ejszaka csinalja az ejszakai etetest pelenkazast. Mi amugy tapszerezynk abbahagytuk a szoptatast. Amugy minden rendben nincs problema a hasikaval, szepen eszik 60 es 90 ml kozott, es tud rendesen kakilni is. Napkozben eves alvas kisagyban es nem sir csendben van. Hajnalban nyugoske es nem akar az agyaban aludni igy a mi hasunkon alszik felvaltva. Kore tesszuk a szoptatos parnat hogy vedve legyen es ugy alszik. Nalatok van ilyen ? Mikortol lehet amugy setalni menni vele ? Persze eloszor csak 10-15 percre gondoltam majd folyamatosan emelni. Ma egy heteske a draga es en annyira be se tudok telni ezzel az ici pici kislannyal annyira imadom.

2017. jan. 22. 10:03

Sziasztok,


Pottom, jo neked. Nalunk nem jart automatikusan, de ha kertunk akkor kaptunk. Mondtak hogy kerjunk nyugodtan. En eloszor nem is mertem, olyan stilusa volt a muszakos novernek, de aztan jott a valtas. Es egyet kertem en is. Tobb nem kellett.


Igy 3,5 het tavlatabol nezve, bar meg mindig nem tokeletes, sot, neha rajon az "5perc",es a jarkalas sem a legjobb, azt mondom hogy a picurkaert megerte. Ranezek es karpotol minden kellemetlensegert. Egy tesoert meg egyszer lehet hogy bevallalnam. Sot, muszaj leszek, mert termeszetesen mar ezek utan egysem szulhetek,kozel 30cm heggel. De ez legyen a legkisebb gond.


En a homokzsakot nagyon dijaztam. Nekem jo volt. Vissza akartam kerni egy kicsit amikor elvittek, de nem adtak :)


Ha nincs eleg tejed, nem baj, sot kell is tapszerrel potolni neki, mert ehes lesz. Ha ehes marad es nagyon, dolgozik a kis gyomra, addig fog orditani amig nem adsz neki. Tehat ot is, magatokat is megkimeled ettol. Ha nagyon ehes es epet (sargat) hany vagy bukik a gyerek, akkor foleg ne eheztesd.


A cumisuveget ugy tartsd a szajaban, hogy a cumi mindig tele legyen a tejjel vagy tappal, ne csak "felig", es akkor nem nyel levegot. Ajanlom egyebkent a MAM-os szelepes cumisuveget, pomt erre van kitalalva. Sziszeg (halkan) amikor eszik, hallod.Nem megy bele folos levego.


Nem fogod tudni atverni a babat kisebb adagokkal. En megprobaltam, nem lehet :) nagyon kis rafkosak :) sot, meg azt is tudja ha elveszem hamarabb a cumisuveget, hogy meg van benne 3 korty, es balhezik erte :)


A tapszer utan Flori is allandoan csuklik. Jol bufiztesd meg, hogy a csuklassal ne bukjon vissza, ha kell masszirozd gyengen serkentve a bufire a pocakjat, es akkor jo lesz. Nekunk most ez valt be. Vegre nincs pocakfeszules es bekesebben alszunk.

Nekunk 2x volt mar, hogy nem bufizett, ugy tunt hogy nem is fog 1 ora hossza utan, es letettem. Majd arra keltem, hogy nyekereg, kapalozik...hat bukott egy jo nagyot ami ment az orraba, mindenhova. O is megijedt, mert ok meg a szajukon nem tudnak levegot venni, csak az orrukon...hat gondolhatjatok. Eletembe nem ijedtem meg meg en sem ugy. Ugyhogy mi most igy kuszoboljuk ki. Ja, es szigoruan oldalt van leteve aludni, ha bukik, akkor lehetoleg folyjon kifele amennyi csak tud.

1515. Pottom_14
2017. jan. 22. 07:56

Sziasztok Lanyok!


Mokuspocok, Babett, mutet utan valamiert azt adta ki az orvosom hogy extra oxit kapjak extra fajdalomcsillapitasal es be is tartottak. Fel oraval azutan hogy felvittek az orzobe mar jottek a fajdalmak es folyton fajdalomcdillapitoert obegattam. Ja, meg homokzsak is volt pluszban a hasamon. Egy elmeny volt. De ha most valaszthatnek hogy vegigcsinaljam-e megegyszer, Balintert barmikor ujra vegigcsinalnam.


Eperke, a szoptatas. Na nalunk ugye az a baj hogy a kicsinek nincs eleg elotejem, lefejtem direkt hogy megnezzem mennyi van egyszerre es szanalmas 25 milli. A gyerek meg eszik kb 45-50 millit egy evesre. Igy muszaj vagyok tapszerrel potolni. Azt ugye cumisuvegbol kapja, amitol levegot nyel, bukik a tapszer majd csuklik a gyerek. Ettol nem tud elaludni, folyton keri a cicit amibe mar szinte semmi nincs. Itt allunk a nagy dilemma kellos kozepen a ferjemmel hogy mi legyen. 1.ne kapjon tapszert inkabb szoptassam akarhanyszor csak felkel igy valoszinu ehes marad a draga, es kapjon tapszert csak utolso eteteskor este. Vagy

2.kapjon tapszert ugyanugy es nezzuk a kinlodasat a szerencsetlen gyereknek.


Ti mitevok lennetek a helyemben?

2017. jan. 21. 18:56

Sziasztok!


Babett gratulálok a kisfiadhoz!


Jól gondolom hogy most már mindannyian babázunk?


Eperke!


Szoptatásról:

Én egy alkalommal többségében mindkét mellemből szoktam szoptatni mégpedig azért mert szoktam érezni ilyen görcsöt, keménységet és ha szopizza akkor az eltűnik, puhább lesz.

Szoptatás napközben többnyire olyan 3 óránként szokott lenni, de azért nem mindig, van amikor csak azért kell a cici hogy megnyugodjon és bealudjon. Éjszaka pedig hajnali 1-kor kel fel a babám mindig és reggel fél 6 körül, tehát nem panaszkodhatok. Eleinte persze kétszer kelt éjszaka, de most már kezd beállni és 1-szer kell fel szopizni.

Böfiztetés nálatok hogy megy? Ti hogy csináljátok? Nekünk nem mindig sikerül, bár mostanában szokott böfizni.


Hasfájásra ajánlom minden babának étkezés előtt 5 cseppet bevenni minden nap délután a Bio Gaia ProTectis gyógyszerből. Meg D-vitaminból is reggel étkezés előtt egy cseppet be szoktam adni neki.

Köldökcsonkja ma esett le, alkohollal kezeltük meg hintőporral, de még kicsit kezelgetjük.

Fürdetésnél gyógyszertári fürdőkenőccsel szoktuk bekenni a kis testét és azt szoktuk lemosni róla.

1513. Eperke663
2017. jan. 21. 16:32

Sziasztok.


Huzos napokon vagyunk tul. Semmit nem aludtam szinte az utobbi napokban. Par napja Picur elkezdett többet bukni es többször nagy mennyiseg is kijöttevés után..elmentünk a korhazba ultrahang és röntgen után kiderült,hogy van egy ciszta a hasa mellett. Nagyon beparaztunk tegnap visszahivtak minket a korhazba de azt mondtak nem kell aggodni elvileg ez nem befolyasolja az etkezeset, refluxa sincs ... En azert aggodok. Par het mulva ujabb ultrahang lesz remelem felszivodik addigra.


Azota nem sokat bukott csak egyszer nagyobb mennyiseget. Szoptatok kb 2 orankent.

Csajok akik szoptattok ti hogy csinaljatok? Egy alkalommal csak egy mellbol vagy mindkettobol? Es ti milyen surun szoptattok? En csak az egyikbol alkalmankent es orobalom ugy h kiüritse bar nem tudom mikor szamit a mell "uresnek"..

Csak szeretném ha a zsírosabb utotejhez is hozzajutna a vizesebb elotej mellett. Nem egyszeru anyanak lenni es ismerni a baba igenyeit 😔 4080 gramm mindenesetre a legutobbi meres szerint szoval csak hozzajut mindenhez ami kell neki.tovabbra is hasfajos de talan a tegnap ejjel jobb volt kicsit vegre.


Nalatok mi ujsag?

1512. Mokuspocok (válaszként erre: 1511. - Babett8511)
2017. jan. 21. 14:25

Ugye Babett?! Megnyugodtam hogy nem csak én éreztem egy kicsit szarabbnak az átlagnál a helyzetet. Pedig nekem is volt már több műtétem, de ez eddig vitte a prímet. Műtét után infúzióval húzatták össze a méhet pikk-pakk, ami előtte ugye fokozatosan tágult 9 hónapig..plussz akkor már hozták a babát szopizni, az is összehúzódást csinált...olyan besza-behu volt nekem az első 3-4 óra.


A lyukacska miatt egyelőre ne aggódj. Az még magától megoldódhat. Reméljük így lesz :)

1511. Babett8511 (válaszként erre: 1510. - Pottom_14)
2017. jan. 21. 11:15

Szörnyen. Volt már műtétem, több is, De ez gyilkos most az osszehuzodasokkal. Nem csinálnám mégegyszer végig. 😕

A baba bal es jobb kamrája között van egy apro luk, de amúgy csodásan, alvás helyett őt bámulom. Ügyesen szopizik.


Én sem szeretnek eltűnni 😊

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook