Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2017 újév körüli, januári babák fórum

2017 újév körüli, januári babák (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
1480. Lollipops (válaszként erre: 1465. - Mokuspocok)
2017. jan. 18. 08:35

Koszi mokuspocok a valaszokat.


Honnan tudtad hogy nincs eleg tej ? Csak hogy sirt hogy evett volna ? Bocs ha hulye kerdes de en is ettol felek ha nem lesz eleget egyen.


Nekem most durrantak be a melleim szerintem jo 2 szer akkorak mint amugy, mondjuk szep meret mert amugy kicsi, nagyon kemenyek es es nagyon fajnak. Remelem elindul a tej kifele.

1479. Pottom_14
2017. jan. 18. 02:19

Sziasztok!!


Hat alvasbol nem sok minden jut, pedig meg itt sincs a gyerek mellettem. Orankent pisi, hasfeszules, fajdalom. Szar :(


Probaltam kepet feltolteni de hoxa szerint tul nagy a kep merete.. majd valahogy megprobalom megoldani. Az este megvolt az elso szopika, nagyon ugyes volt babacska szepen cicizett es jo sokat!! Ma mar egesz nap velem lesz es szepen gyakorolni fogjuk orankent ezt a cici dolgot :)

2017. jan. 18. 01:21

Boszorka, Pöttöm gratulálok a babákhoz. 😊


Mindenkinek kitartást es jó babázást.


Mi meg sehol, se görcs, se semmi. Tegnap meg dolgoztam, ma este derül ki, hogy hogyan is tovább 😉

2017. jan. 17. 20:40

Boszorka, azerz probalj pihenni, megiscsak egy muteten vagy tul.


Pottom, Gratulalok! :)

Szep, igazi pasis meretek :) Eddig ha jol emlekszem talan Flori viszi a primet a 2550grammjával es 50cm-jevel :) mi voltunk a legkisebbek. De mar alakulunk am, de meg hogy. En nem is akarom hogy olyan gyorsan nojon, annyira jo ilyen kis pihe-puha babakent :)

Ne nagyon terheld most a gyomrod szilard kajaval, mert azert az lett rendezve a terep odabent, az elso wc-zes nagydolgaban nem biztos hogy jo lesz. Igyal sokat, teat, vizet. Esetleg joghurtot ma-holnap, de ovatosan, engem az is kergetett a wcre.

Es igy igaz, minden nappal jobb lesz.


Tenyleg pihenjetek otthon majd. Ne jarjatok ugy mint en. En mar hazamenet 3.nap foztem, mostam. Azt hittem hazszoritoval mindent tudok. Most iszom a levet. Szurkal a hasam, a hegeim, meg valadekozott is ejjel, pedig nem lett eroltetve meg semmi. Szoval nem veletlen van ez a 6 het kitalalva gyermekagynak, pihenni kell es kesz, max a babat ellatni.

Ja, es a legfontosabb, biztos elmondtak, de mondom en is: emelni a babanal nehezebbet TILOS!!

1476. Eperke663
2017. jan. 17. 18:48
Gratulálok Pottom!! 😊😊😊
1475. Pottom_14
2017. jan. 17. 18:16

Sziasztok!


Na hat mi is tul vagyunk rajta. 12.15 perckor felsirt a kisfiam Balint, 3900 gramm es 52 centi :) en rosszul lettem az epitol hanytam is mutet kozben, de utana mar jobb volt. Most meg mar fajdalomcsillapiton elek es mit mondjak elegge faj.. na mindegy gondolom ez naprol napra javulni fog. Farkas ehes vagyok ugye ma nem ettem, vizzel probalom tolteni a gyomrom de mar attol is hanyingerem van. Ha minden igaz 1 ora mulva levisznek az orzobol a gyermekagyas osztalyra es megkapom a kicsi fiam! :)


Babett, nalad szitu????


Tobbiek mindenki jol van?

2017. jan. 17. 15:44

Sziasztok!


Eléggé el vagyok fáradva. Tegnap értünk haza és igazából ma elég sűrű napom volt mert jöttek anyósék is meglátogatni a babát meg a gyerek orvos is itt volt, nem volt egy szabad percem pihenni úgy, hogy éjszaka is keveset tudtam aludni. Későn feküdtem majd pedig 2-szer kelt a baba és utána meg már reggel volt és rengeteg volt a dolog. A látogatók várhattak volna még csak nem akartuk megsérteni őket... Sok volt egyszerre.


Beszámolni szeretnék nektek de csak röviden tényleg:


Nálam úgy volt, hogy január 12-én csütörtökön este 11-kor indultak a fájások rendszertelenül. Hajnali fél 2-kor bementünk a kórházba. Tettek még rám infúziót is meg kaptam injekciót is hogy gyorsabban táguljak. 3 ujjnyira sikerült, 17 órát vajúdtam, nagyon durva volt. :( Nem gondoltam volna hogy ennyire fájni fog. Férjem bent volt velem végig - néha támogatott, biztatott, néha meg azt mondta, ő ezt nem bírja...stb. de végig mellettem volt. Már ott tartottam hogy jött volna a kitolás, éreztem hogy már jön az a bizonyos székelési inger viszont már látták hogy nem bírom és végül császár lett. Úgy éreztem magamat már akkor mint aki máshol jár komolyan....megkaptam az érzéstelenitőt ahova kell, nagyon furcsa volt hogy lent semmit nem éreztem. Aztán az arcomhoz tették a kisbabámat, előtte azonnal felsirt és amikor rám tették elhallgatott. Nagyon boldog voltam, sirva nevettem. :)

Ekkor volt délután 4 óra, ekkor született meg.


Most befejezem mert sir!

1473. Eperke663
2017. jan. 17. 13:26
En sem tudok kepet feltolteni...😐😔
2017. jan. 17. 12:29

Sziasztok,


Hat en tovabbra sem tudok kepet feltenni. Nem csinal semmit. Nem tudom mi lehet az oka..


Mi tartjuk stabilan a 3 orat. De azt figyeltem meg Florinal, hogy ha koppra a 3 oranal vagyunk, akkor abban a pillanatban ahogy o mocorognu kezd 3 masodperc es ektelen balhe van a kajaert :)


Igy azt csinalom hogy megelozom picit, 2,5 oranal en mar tisztaba teszem, megcsinalom a kajat, es mire feleszmel hogy ido van, addigra minden a helyen es nincs kiabalas :)

1471. Eperke663
2017. jan. 17. 10:59

Szivbol gratulalok Feketeboszorka!😊nagyon szep kisbaba!!


En vegre pihentebb vagyok Noel csak ketszer kelt ejszaka.. tegnap elegge el voltam keseredve... Volt hogy orankent szopizott alig aludt stb..

Mar ott tartottam hogy jo akkor 3 orankent lesz szoptatas de aztan csak kitartottam es szoptattam amikor kerte ha orankent akkor orankent mert ugye lehet h ez csak komfortszopi es nem is ehes de cumit nem kap szoval marad neki a cici.. remelem lesx azert egy rendszer majd igy is..


Ti hogy vagytok ma?

1470. Pottom_14
2017. jan. 17. 06:57

Sziasztok Lanyok.


Nemsokara indulunk a korhazba. Remelem par oran belul a karomban tarthatom a kincsunket :) mindenkinek szep napot, a babak sokat szopizzanak sokat aludjanak es a mamak sokat pihenjenek! :)


Babett tudass mindenrol ami tortenik, hasszurka gorcsok stb!

2017. jan. 16. 20:55

Gratulalok FeketeBoszorka!

Micsoda kis hajas baba :)

Nagyon szép!

Erősödjetek és várjuk majd a beszámolót.


Bár jól elvagyok, szerintem még én sem írtam meg az enyémet :)

1468. Pottom_14 (válaszként erre: 1466. - FeketeBoszorka)
2017. jan. 16. 20:27

Szia!


Gratulalok! Nagyon szep a kicsi lanyka! :) varjuk a beszamolot!

2017. jan. 16. 19:48
Képet tettem fel!
2017. jan. 16. 19:37

Sziasztok!


Csak pár sort írok gyorsan.

Ma értünk haza! Január 12-én megszületett Boglárka kislányom 53 cm-rel és 3300 grammal, egészségesen. :)

Nagyon megszenvedtem a vajúdással és végül császár lett.


Bővebben majd írok máskor!

Meg visszaolvasok majd. Egyenlőre ennyi!

1465. Mokuspocok (válaszként erre: 1464. - Lollipops)
2017. jan. 16. 16:57

Lollipops, nem könnyű :)


Mi is besárgultunk még a kórházban, de volt laborban, és nem volt olyan mértékű, hogy kék fény alá kelljen mennie szolizni, illetve kezelést kapnia. Még itthon is az volt, de már pár napja, teljesen elmúlt, szép kis rózsaszín.


Ilyen pici baba amitől sírhat: ha tele van a pelus és épp az a fajta, aki nem tűri hogy van ott valami, anya szedje gyorsan ki. Ha fáj a pocakja, de ezt látod, mert ők reflexből húzogatják a lábacskájukat felfelé, könnyíteni próbálván magukon, mert feszít a pocak ilyenkor. Vagy ami nálunk is volt, cicin volt ő egész nap, de nem jött annyi belőle amennyitől jól lakott volna, ergo éhes volt, és nonstop üvöltött. De üvöltött akkor is, amikor nem tudott 2 nap kakilni, na azt meg is értem. Én is szenvedek, amikor nem tudok és nagyon kéne.


Nekem nagyon nehezen indult és sajnos nem is lett semmi a szoptatásból. Egyszerűen nem akar tejem lenni. Így mi tápszeresek vagyunk. Na az meg még ad okot sírásra, megfogja a pocakunkat.


Nekünk Flóri nem szereti sem a pelenkázást, sem az öltözést. Fürdésnél azt vettem észre, hogy ha hassal teszem a vízbe, akkor egy hangja nincs, de ha háton és úgy fogom, akkor újfent kiabálás van :)

1464. Lollipops
2017. jan. 16. 16:33

Pottom gondolok rad holnap sok sikert ! Isteni erzes lesz a babat a karodban tartani.


A szulesi sztorim jo hosszu lesz ugyhogy arrol meg nem tudok irni mert sok ido kell.


Viszont Emilikenk besargult. 2x6 oras kezeles kell neki. Nem tudom mikor szabadulunk a korhazbol. De lennek mar otthon sajat kornyezetben.


Babasok, nektek ha a babatok sir mikte figyeltek hogy mitol lehet ? Neha etetes, pelenkazas, alvas, setallas vallon, enekles minden meg volt es megis sir.


Nektek konnyu a szoptatas ?


Ma meg volt az elso furdese 😀 annyira nem tetszett neki.

1463. Pottom_14 (válaszként erre: 1462. - Babett8511)
2017. jan. 16. 16:32
Koszonom szepen Babett! En azert tovabbra is izgatottan varom hogy te is sorra kerulj! :) Amint lesz kis idom osszeszedni a gondolataimat megirom hogy mi tortent es hogy tortent :) egy biztos, hogy ez, hogy drukkoltok nekunk es gondoltok rank, sok erot ad. Biztos hogy ez is a pozitiv gondolatmemetem resze lesz holnap amikor mar bent vagyok, hogy a panikot lenyomjam! :)
2017. jan. 16. 15:07

Azta! Mi is szorítunk Nektek, kitartás.

Csak sikerült utolsónak lennem 😀


Várom, hogy jelentkezz majd. Erős vagy es holnap már már kezedben tarthatod, csak erre koncentrálj. 😉

1461. Pottom_14
2017. jan. 16. 12:00
Nagyon aranyosak vagytok, sokat jelent hogy vagytok! :) mindenkepp jelentkezem amikor mar tudok es probalok majd kepet is feltolteni a kis manorol. Azt mondtak az ultrahangon hogy pufok :D mar semmi helye nincs mozogni az egesz mehem tele van vele szegeny ossze van csomagolva rendesen :D jobb lesz neki mar idekint :)
1460. Eperke663
2017. jan. 16. 11:55
Minden rendben lesz Pottom gondolok rad!😀
2017. jan. 16. 11:51

Na most jol megvigasztaltalak :)

De tenyleg, nem kell felni a mutettol, gerincszuri bazi okos talalmany, semmit sem fogsz erezni, csak egyszer hallani a legcsodasabb kis "zenebonat" ahogy a pici felsir :)


Varjuk majd a bejelentjezest amint tudsz. ;)

2017. jan. 16. 11:38

Pottom, ne felj. Sima liba lesz :)

En vegig tudtam hogy csaszaros lesz, mert faros volt. De valahogy megsem agyaltam rajta meg a mutet reggelen sem. Mivel nem tudtam milyen lesz, nem is feltem elore. Valahogy erosebb volt bennem az, hogy a babanak ne legyen semmi baja, es hogy nemsokara a karomban tarthatom.

Mutet utani par ora kicsit (valljuk be) szar a kobon (mert nyilvan nem akarom azt mondani hogy semmiseg csak hogy ne felj) de minden nappal jobb lesz. De a legnagyobb motivacio ott lesz melletted, a picike :)

1457. Pottom_14
2017. jan. 16. 11:18

Sziasztok!


Nagy hirekkel ertem haza, holnap megcsinalja az orvos a csaszart. Balintmano nagyon nagy, 4200 gramm. Itt a vege, nem lesz mar benne a pocakomban. Most annyi minden kavarog bennem, felek de boldog is vagyok. Ugy minden ramzudult most.

1456. Babett8511 (válaszként erre: 1455. - Pottom_14)
2017. jan. 16. 07:14
Gondolunk és drukkolunk! :-)
1455. Pottom_14
2017. jan. 16. 04:27
Nem birok aludni.. ejfel ota harmadjara vagyok ebren, nezem az orat allandoan. Biztos izgulok a mai talalkozo miatt az orvossal, vagy nem tudom. Gondoljatok majd rank!
1454. Pottom_14
2017. jan. 15. 17:30
En azt hiszem fel fogom ebreszteni 3 orankent. Szegeny anyukam annak idejen pont velem szivta meg hogy nem ebresztett hanem hagyta hogy majd magamtol jelezzek es olyan farkas ehesen keltem hogy utana mohon ettem, sok levegot nyeltem es uvoltottem a hasfajastol.
2017. jan. 15. 15:53

Pottom, be fog indulni :)


Eperke, szerintem teljesen jol csinalod. En is ugy etetem (igaz mi taposak vagyunk) ahogy keri. Es Flori a 3 orakat tartja stabilan, de van amikor 4-4,5. Nem fogom tomni csak azert mert ido van, akkor eszik amikor ehes es keri.

1452. Pottom_14
2017. jan. 15. 15:12

Haha Babett, akkor teged is atvernek a szelgorcsok! Jo hogy nem vagyok vele egyedul!


Mokuspocok remelem nalam is olyan termeszetesseggel es osztonosseggel fog jonni minden mint nalad. A legfontosabb hogy raerezzek a gyerekre es beinduljon az anya-radar akkor talan mar nem nyulok melle nagyot.


Eperke szerintem ha megfelelo mennyiseget eszik egy cicizes alkalmaval akkor nincs gond. Es szerintem nem eszik tulsagosan keveset a napi 6-7 alkalommal a 8-12hoz kepest. 8-12 van a konyvekben, 6-7 pedig a valo eletben. Nyugi, tudja a kisbabad hogy mi kell neki es keri is amikor kell neki :)

1451. Babett8511 (válaszként erre: 1447. - Eperke663)
2017. jan. 15. 15:07
Nagyon szép neve van. Nálunk is benne volt a kalapban. 😊
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook