Most komolyan?! (beszélgetés)
Ja, aztán majd atutaljak a bankszámlára. Ha ki akarom venni az is pénzbe kerül.🙄
El kellene menni egy lakatlan szigetre, ahol nincs pénz még sem.
Vajon az jó lenne? 😁
Igen igazságtalan, hisz az már egy adózott pénz, amit ő összegyűjtött. Ez kb olyan, mint az adózott, spórolt pénzedből lakást venni, aztán újra megadózni....
Adózott pénz újraadóztatása.
Tulajdonképpen igazad van. De akkor is, na! Olyan igazságtalannak tartom.😁
Az unokatestverekkel a kozjegyzonel találkoztunk. Nem vagyunk napi kapcsolatban, semmilyenben sem. Az ország minden táján élünk.
Szomorú, hogy ilyenkor futunk össze.... és az is, hogy mi kovetkezunk a sorban 😔
Unokatestvérem meghalt és nincs se testvére sem szülei már.
Így az unokatestvérek örökölnek 2.000.000 Ft ot fejenként.
Nyilván kifizetjuk az illetéket és ebből a pénzből az államnak 18 % ot. Több, mint 300.000 Ft ot. Mekkora lehúzás már ez is.
Még soha nem örököltem. A tesóm kisemmizett. Úgy örültem ennek a kis pénznek és ebből is jattolni kell.
Mint a hiénák. Mindenki pénzt akar.
További ajánlott fórumok:
- Szex-én tényleg komolyan gondolom!
- Bűnbeesės: Nős férfi gondolhatja komolyan?
- Minek nektek férj, de most komolyan?
- Állásinterjún kérdés : " Szüleim mit dolgoznak?"- most komolyan, ehhez mi közük van? Vagy ez számukra miért érdekes?
- Hogyan határoztad el magad, hogy most aztán komolyan lefogysz? Mi volt az, ami aztán tényleg löketet adott, s bevált?
- Kb.5-6 eve megcsináltam a masszőr kurzust de nem gyakoroltam, most nekifognék komolyan, hogy pénzt keressek.Ti hogyan csinálnátok?