Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Autizmus diagnózis felnőttként.Pro kontra érvek fórum

Autizmus diagnózis felnőttként.Pro kontra érvek (beszélgetés)

7. Tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:52

Ó,ne félj.

Magasan funkcionáló aspergeres vagyok.

Enyhe autisztikus tünetekkel.

Ezekhez még hozzá jön egy fincsi szorongásos depresszió.

Soha nem volt ebből probléma,mikor munkát kerestem.

Nyilván nem toltam az arcukba ,ez kizárólag rám tartozik.

tegnap 16:27

Ne izgulj azon, ami még nincs.

Hidd el kevés ember nem izgul, hogy milyen lesz az első, vagy többedik munkahelye.

A suli, hogy ment? Nem a jegyekre gondolok, hanem a beilleszkedésre.

tegnap 16:15
Nem dolgoztam.Pont emiatt tartok ettől mert most kezdeném el
4. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:04

Tök mindegy, hogy van-e ilyen diagnózisod, vagy nincs. Attól Te még ugyanaz maradsz. Amire eddig képes voltál, ezután is tudni fogod. Amire nem, arra ugyanúgy nem leszel képes.

Miért szenvednél? A tudásod, az egyéniséged, az érzéseid, képességeid, kitartásod, stb. nem változik. Lehet, hogy pár dolgot "helyére tesz" egy ilyen diagnózis, de az inkább csak könnyíti Önmagad megértését. Ne korlátnak fogd fel, még ha vannak is autisztikus tüneteid! Szinte mindenkinek vannak. A kérdés az, mennyire uralják az életedet.

tegnap 14:08
Ha idáig dolgoztál, egy diagnózis min változtatna?
2. Gratia (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:53
Szerintem ez nem tartozik a munkáltatóra. Mégis honnan tudná meg?
tegnap 13:38
Igazán nem tudom ezt a témát hova tenni de már jó ideje gondolkodom rajta.Attól tartok ha kiderül hogy mégis van valami(ami eléggé valószínű)nem fogok tudni elhelyezkedni, munkát találni vagy csak nagyon nehezen.De nem akarok örökké sem szenvedni

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook