Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2017 újév körüli, januári babák fórum

2017 újév körüli, januári babák (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
2017. jan. 10. 15:04

Nekem a nyákdugóm távozott vagy kezdett távozni azért volt az a véres nyákos cucc, nem volt sok a vér csak volt benne. Azóta semmi nem jött. Jósló fájásaim vannak meg keményedések. Baba szépen mozog.


Holnapig ha nincs semmi akkor megint mehetek NST-re délelőtt.

1359. Eperke663 (válaszként erre: 1358. - Pottom_14)
2017. jan. 10. 14:10

Sziasztok!


Pöttöm: Igen, már jól vagyok nagyjából.. inkább a vérzés ami idegesít, dehát mit lehet tenni.... a szülöpóznak köszönhetöen szinte semmit nem kellett korrigálni szülés után, csak a sok vérveszteség miatt nem tudtam lábra állni 2 napig. Most szedek vasat, C- és D vitamint és szerintem kálciumot is fogok a fogaim miatt.


Próbálok továbbra is egészségesen étkezni a szoptatás miatt is.


Nektek milyen napotok van?

1358. Pottom_14
2017. jan. 10. 09:34

Sziasztok Lanyok!


Boszorka nekem azt mondta a vedono ha ver tavozik azonnal irany a korhaz! Szerintem mindenkepp menj be foleg hogy tegnapra voltal kiirva! Tuti te vagy a kovetkezo! Ha tudsz ertesits majd minket a hogyan leted felol!


Eperke orulok hogy irtal! Remelem rendbe jon a kisangyal. Te hogy vagy? Kezdesz mar regenaralodni a szules utan? Na persze a zombi uzemmodot leszamitva :)


Mi voltunk NST-n minden rendben van a kicsivel mutatott nehany fajast de nagyon minimalis szoval nekunk meg boven van idonk! Szombaton megyunk megint.

2017. jan. 10. 08:51

Jó reggelt!


Én megkérdeztem a védőnőt a hörcsöggel kapcsolatosan és mondta hogy nem lehet a babának tőle semmi baja csak akkor kell majd vigyázni ha majd növekedni fog és járni fog a baba hogy nehogy lehúzza a ketrecet. Ennyi. Nem tudom milyen fertőzést kaphat el ha nem érintkezik vele?? De mindegy. Még majd meg fogom kérdezni a dokimat is akinél szülök és továbbra is hülyeségnek tartom amit állítanak. A macska ürülék az más tészta de nem macskám van és nem főleg nem macska ürülék...


Egyébként tegnap este a babám szerintem helyzetet változtatott, de nem vagyok benne biztos. Eddig születésre készen álló pózban volt de most mintha másképp lenne ami azért nem jó mert akkor nem tudom természetes úton megszülni hanem császározni kell...


Ami még történt: tegnap este és ma reggel véres nyúlós cucc távozott belőlem, eddig ilyen nem volt.


Eperke!


Sajnálom hogy besárgult a picid de rendbe lesz minden biztosan.

Azt hogy nem alszol semmit, természetes de amikor tudsz akkor aludj majd mert ha túlterheled magad a sok nem alvással akkor előbb-utóbb nagyon kileszel, tehát valahogy pótolni kell.


Tényleg, amúgy arról senki nem írt hogy mennyit szedett fel terhesség alatt és aki már megszült mennyit fogyott? Erre kiváncsi lennék, meg hogy hogy alakul a súlyotok miközben a babáról gondoskodtok. Valamint érdekel az is hogy most hogy már megszületett szedtek-e valami vitamint?

1356. Eperke663
2017. jan. 9. 23:24

Sziasztok Lányok,


Nem tüntem el, de elég nehéz idöszakunk van jelenleg, a pici nagyon besárgult, kakis magzatvizet nyelt, és az evés is döcögös, de lassan javulunk.. aludni kb semmit nem alszok, ezért is elég nehéz ide is rendszeresen felnéznem, de próbálkozok :)


Feketeboszorka, nagyon sajnálom ahogy alakulnak a dolgaid... remélem lesz eröd végigcsinálni. De Mokuspocokkal egyet kell értenem ebben a kisállatos témában, és hidd el egy komplikációval indult babaélet vagy egy esetleges késöbbi fertözés borzasztó és végzetes is lehet... az aggódásról nem is beszélve..

A férjeddel kapcsolatban is egyet értek az elöttem szólókkal... nagyon gáz szerintem, hogy ilyet tesz. Engem egyszer ütne meg másnap már nem egy háztartásban élnénk..Anyukádról pedig no comment. Ne haragudj, nem ellened szólok, de le vagyok döbbenve, hogy egy anya képes elnézni, hogy a lánya egy eröszakos házasságban él. Èn a helyedben lépnék, de elhiszem, hogy nem egyszerü ez és kivülállóként könnyü beszélni.


Mindenesetre már nem sok van hátra lányok!!! :D Alig várom, hogy kiderüljön, hogy ki lesz a következö. Bocsánat, ha nem írok rendszeresen, de valami iszonyat meló van Picúrral, persze megéri minden percét :) A férjemmel már zombiként müködünk :D

1355. Pottom_14
2017. jan. 9. 22:57
En nem jutok szohoz Lanyok.. elottem nem ferfi az aki egy not megut, foleg ha a felesege es foleg ha allapotos! Mokuspocok nagyon jol tetted hogy elhajtottad es utana mar te diktaltal, Boszorka te pedig probalj eros maradni mert az a kis angyal a hasadban azt jelenti hogy soha tobbe nem leszel mar egyedul! Ha barmi van, tortenik valami vagy csak nyomja valami a szived irj. Ird ki magadbol minthogy egyetlen percig is emeszd magad rajta.
2017. jan. 9. 22:13

Jajjj Boszorka....ez nem hangzik jol.

Nekem sem volt egyszeru, nyugodt terhessegem, pont hasonlo csaladi okokbol kifyolag. En is mindig ugy kepzeltem hogy boldogan varom majd a babat, hat minden volt csak boldog babavaras nem.


Engem amikor a parom megutott terhesen, slusszkulcs csomoval a kezeben, ami kis hijan a tarkomba allt, akkor zavartam el a picsaba es jottek az "en szabalyaim".

A ferjedek viselkedesere inkabb nem mondok semmit.


Viszont, abban egy bizonyos szintig egyet kell hogy ertsek (es most ketlek ne haragudj meg, nem ellened beszelek en sem) mivel hiaba vannak mas helyisegben es kezrecben stb.,azzal hogy te erintkezel veluk akar etetes vagy tisztitas soran, fertozes veszelyesek. Ami egy ujszulottre nezve halalos(!) is lehet.


Nekem a kislanyom ugy szuletett, hogy bakterialis fertozese volz, amit meg a pocakban, mehen belul kellett hogy megkapjon, meghozza a szuletes elotti 1 hetben. Az orvos szerint ehhez eleg volt valahol egy wc, stb. Amirol en nem tehettem. Ra nezve viszont veszelyes volt. Ehhez jott a sargasag (ami termeszetes, csak nem ihy egyutt) stb. Ujszulottkent azzal telzek a korhazi napok hogy antibiotikum injekcio loadagban a picinek,laborok tomkelege, engem meg vagjon szet az ideg. (itt jegyzem meg tejem nincs is...)


De vegul hala istennek minden rendben lett.


Tehat ne ugy fogd fel, hogy ellened vannak, hanem a picite nezve sajnos ok veszelyesek, akarmilyen tisztak. Kesobb amikor nagyobb lesz a pici,visszavihetitek oket, de addig keressetek nekik valaki ismerost, baratot aki befogadna oket atmenetileg. Es te is nyugodt leszel, hogy jo helyen vannak.

A babad most mindennel fontosabb, gondolj erre, kerlek.

2017. jan. 9. 20:11

Sajnos nagyon rossz passzba kerültem. Ez a második estém ilyen feszültséggel, sírással, fájdalommal teli estém. Nem tudom kinek elmondani, nem tudom kinek kiönteni hogy mennyire egyedül vagyok a problémámmal. :(

Anyukám és férjem mindig ellenem fordul és szétidegel. :( Most pl. azt mondják hogy el fogják vinni a hörcsögeimet és két papagájomat ha megszületik a baba mert szerintük ártalmas neki...holott ketrecbe vannak meg más helyiségbe is és el akarják venni tőlem őket! :(( Mondta a férjem, ha nem hagyom akkor elveszi tőlem a férjem a babát és elhagy!!! :( Enyémek a kis állatok és mindig én gondozom őket, 12 éves korom óta mindig is voltak! :(( Még a ketrecüket is szét szedtem hogy ne foglaljanak sok helyet és másik helyiségbe vannak! :( Könyörgöm, mit tud ártani egy aranyhörcsög egy babának amikor nem érintkeznek?? Fejükbe vették, főleg anyukám mondja hogy agyi károsodása lesz a babának ha megérzi a hörcsög szagát...Hogy lehet ekkora hülyeséget mondani? És komolyan is gondolja és ellenem vannak mindketten, óriási botrány volt ma és egész nap görcsöl a hasam is és teljesen kivagyok borulva! :((


Mit tegyek? :( Hogy fogok igy szülni ekkora feszültségben, fájdalomban, idegben? :((

A férjem többször meg is ütött miközben anyukám is látta ezt. Nekem "csak" annyi volt a bűnöm hogy totál kiborultam és kiabáltam hogy nem hagyom az állatkáimat. :((


Ne haragudjatok hogy megint terhellek benneteket a problémáimmal, de egyszerűen nem tudom mit tegyek és kihez forduljak? :(

És mintha mi sem történt volna, anyukám még bármin tud nevetni meg minden miközben nézi a tv-t...ez nekem nem segitség, pont ellenkezőleg, én nem gondoltam volna hogy boldogság helyett boldogtalanságban lesz részem...:(

1352. Pottom_14 (válaszként erre: 1351. - Babett8511)
2017. jan. 9. 17:47
Majd ird meg mit mondott a doki, mi is megyunk reggel NST-re, kivancsi vagyok fogok-e latni es hallani pozitiv valtozast a csutortokihez kepest.
2017. jan. 9. 15:20

Sziasztok!


Mi is meg egyben. Most munka terápiára ítéltem magam, hátha. ...😊 nekem is van néha valami, de közel nem olyan erősen, mint mondjuk szilveszterkor. Holnap elvieken újra doki, de megint csak áramlást es vizet néz. 😕 A hasam meg már húzom.


Mokuspocok: örülünk neked, ezek szerint gyorsan meg lett a csöppség. 😊


Feketeboszorka:szorítok , hogy minek hamarabb túl legyél rajta

1350. Pottom_14 (válaszként erre: 1349. - Mokuspocok)
2017. jan. 9. 14:53
Nem baj, varjuk! :)
2017. jan. 9. 14:45

FeketeBoszorka hajra. En is igy kezdtem, 2 ora mulva meg a kezemben volt a kislanyom :) Hajraaaa :)


Addig is amig nem tudok irni, probaltam kepet feltenni de mobilrol eselytelen. Talan majd ha gep elott leszek.

1348. Pottom_14 (válaszként erre: 1347. - FeketeBoszorka)
2017. jan. 9. 13:02

Szia FeketeBoszorka!


Orulok hogy az NST-n mar lattak fajasokat es hogy mar te is erzel ezt azt :) szerintem pentekig meglesz a kisbabad :)


Nem izgulsz?

2017. jan. 9. 12:32

Sziasztok!


Hát én mára vagyok kiírva ugyebár de még mindig nem indult be a szülés. :(( Viszont vannak jósló fájásaim amit nem is neveznék fájásnak igazából viszont biztató hogy már vannak mert eddig ilyenek nem voltak. Voltunk reggel NST vizsgálaton is és vizeletet és vérnyomást is néztek most (hogy reggel voltunk) valamint a baba szívhangját meg nekem a fájásokat és minden rendben volt! És a gép is most először mutatott jósló fájásokat is hogy már vannak nekem és ennek örülök, hátha beindulna már. Mert amig nem addig két naponta kell járni NST-re. Viszont tényleg érzek új dolgokat alhasamba meg derekamba ami kibirható de biztató nagyon hogy valami elkezdődik hamarosan. Nagyon ideje...


Amúgy én gondoltam hogy MókusPocok azért nem irt sokáig mert nagyon el van foglalva a babával, ő már jobban tudja hogy mi van. :) Persze nagyon várom hogy részletesebben megirja a beszámolóját a szülésről meg hogy képet tegyen fel a babáról (persze ha szeretné), de tényleg akkor amikor jut rá idő! Én se szeretek úgy irni ha kapkodva kell.

1346. Pottom_14 (válaszként erre: 1344. - Lollipops)
2017. jan. 9. 12:17

Lollipops: en december 1-27ig tappenzen voltam es december 28tol vagyok csed-en. Aztan jon a gyed a pici 2 eves koraig. En addig leszek itthon vele aztan megyek vissza dolgozni es majd kezdem elolrol a kistesoval amikor erkezik. A ferjem szerette volna ha 3 eves koraig itthon vagyok vele es nem lesz bolcsodes, de 2 eves kor utan mar nem kapok juttatast csak gyes van ami 28ezer forint vagy mennyi, hat azzal nem megyunk messzire.


Igen eltuntek a csajok sajnos, ha en leszek az utolso aki szul akkor is fogok irni ide es majd egyszer hatha elolvassa valaki.


Mokuspocok orulok hogy irtal! Remelem jol vagytok mindketten! Meselj, hogy izlik az anyasag? Megy a szopizas annak rendje es modja szerint? :)

2017. jan. 9. 11:30

Lollipops, dehogynem :) Itt vagyunk mi is :) Olvaslak benneteket es ezerrel drukkolok mindenkinek mar. De egy hosszabb lelegzetvezelu elmenybeszamolora meg nem volt idom.

De majd meglatjatok ti is amikor itt lesz a baby es o diktalja az iramot :D

1344. Lollipops (válaszként erre: 1343. - Pottom_14)
2017. jan. 9. 11:20

Pottom: en nem erzek egyaltalan semmit. .ivel jo passzban vagyok es csinalok ezt azt meg setalok is ezert estere szoktam picit elfaradni es akkor neha picit faj a derekam. Amugy semmi. Nekem is 2 hetem van hatra ugy hogy 41. hettel szamoljak. Ezert en nem is tudom elkepzelni hogy hogy lesz majd egyszercsak jonnek a 20 perces fajasok majd 10 perces es 5 lerces. A nagy semmibol egyenlore?


En azert szeretnem hogy jojjon a baba mert akkor ugye tobbet lehetek vele idoben mivel a munkahelyi tavolletem aprilis 5-ig szol ha elobb jon, ha kiirt napon, ha kesobb. Bar valamivel meghosszabbitom majd. Te hogy csinalod szules utan?


Latod Pottom igazad volt mikor irtad hogy mire mi is odakerulunk hogy jon a szules es a baba mar senki nem lesz itt a forumon.

1343. Pottom_14
2017. jan. 9. 08:46

Babett nem irt tegnap, csak neeeem??? :) Hatha oromhirrel jelentkezik!


Ti hogy vagytok ma? FeketeBoszorka, erzel valamit? Lollipops?

1342. Pottom_14 (válaszként erre: 1341. - FeketeBoszorka)
2017. jan. 9. 06:46

Hat ezt igazan sajnalom.. az meg foleg szep tole hogy a parodat probalja befolyasolni..


Elhiszem hogy eleged van mar belole, nekem meg 2 hetem van, nekem is konnyu terhessegem volt szerencsere, de az utobbi 1 hetben napi szinten lett rosszabb es rosszabb. En is varom mar nagyon hogy tul legyek rajta, hat akkor te hogy ki lehetsz mar.. :(

1341. FeketeBoszorka (válaszként erre: 1340. - Pottom_14)
2017. jan. 8. 22:00

Nem, apósomat inkább hagyjuk, ő csak azért nem volt bunkó mert az unokáját várom...de láttam tiszta ideg volt végig meg rohant haza...

meg teljesen más felfogású és próbálja befolyásolni a fiát is sok mindenben...


na hagyjuk is.


Holnapra vagyok kiírva, szeretnék már szülni, már kezd elegem lenni de nagyon a terhességből, hiába könnyű, akkor is, elég volt már.

1340. Pottom_14
2017. jan. 8. 21:16

Lollipops: valoszinu hogy keszulodik lent a mindenseg a szulesre elvegre is 2 het maradt, mar eppen erezhetek ilyesmiket. Egyebkent valamelyik este eros mindjart megjon fajdalmam volt es akkor is kemenyedett a hasam, fel oran at 4 percenkent. Aztan egyik masodpercrol a masikra mintha elvagtak volna es se kemenyedes, se fajdalom, elmult ugy ahogy volt.


FeketeBoszorka: orulok nagyon hogy jol sikerult a talalkozo ferjed szuleivel es hogy anyosod biztositott afelol hogy ra szamithatsz barmi is legyen. Ez szuper dolog! Remelem sikerul aposoddal helyrehozni ami megromlott.

2017. jan. 8. 19:00

Sziasztok!


Voltak a férjem szülei és minden rendben volt. Ha segítségre lesz majd szükségem a babával való gondozást illetően akkor számíthatok anyósomra is, ő nagyon rendes volt, de vele nem is voltam rosszban amúgy sem.


Egyébként továbbra is egész jól vagyok pedig már a 40. hétbe léptem most. Nemrégen volt ilyen fura görcsölésem, húzódásom alhasban meg deréktájt de nem volt erős de érezhető volt aztán elmúlt majd újra visszatért aztán megint elmúlt és megint visszatért. Már azt hittem beindult a szülés, de szerintem csak gyakorolt a szervezetem, tuti hogy ilyesmit fogok érezni ha beindul és ez fog megerősödni mert ilyet még nem éreztem és nem téveszthető össze semmivel se. Úgyhogy várom hogy rendszeres legyen, mert ez már szerintem az lesz majd.


Pöttöm!


Nekem is vannak keményedéseim mostanában de nekem nem fájdalmasak, csak vannak.

Próbálj úgy helyezkedni hogy elviselhető legyen, lehet nálad ez a tágulás, de amúgy fogalmam sincs, nem vagyunk egyformák. Kitartás!

1338. Lollipops (válaszként erre: 1337. - Pottom_14)
2017. jan. 8. 17:16

Szia Pottom, hat ha nemreg voltal egy hetig beteg akkor ertheto hogy a ferjed nem akarja hogy sokqt legy kint a hidegben mert tegyleg ujra lebetegedhetsz.


Sajnos a panaszaid nem tudom mitol lehetnek. Nekem meg nem volt ilyen. De gondolom resze hogy a medence meg lent minden keszulodik a szulesre.


Mi jol vagyunk. Delelott kicsit pakoltam meg takaritottunk majd jottek ferjem szulei delutan. Most meg egy orat setaltunk.

1337. Pottom_14
2017. jan. 8. 14:44

Sziasztok!


Hogy vagytok ma? Nekem nagyon durva bekemenyedeseim vannak, surun, es attol is ha a szekrol felallok. Melle szur erzes tarsul hugyholyagba es huvelybe, nagyon rossz.. mitol lehet ez? Csak akkor nincs ez, ha mozdulatlanul fekszem az agyban :( :(

1336. Pottom_14 (válaszként erre: 1334. - Lollipops)
2017. jan. 7. 21:23
Nem titok ez, debreceniek vagyunk. Szerintem sem lesz semmi bajom, a ferjemnel az is kozre jatszik hogy most voltam beteg 1 hetig, es nagyon aggodott ertunk, ejjelente virrasztott mert hulyen vettem a levegot, meg sajnalt nagyon hogy nem tud rajtam segiteni pedig szeretne. Ezt szeretne elkerulni megint ezert szol azert is ha kint vagyok hogy nehogy megint lebetegedjek. Kis aggodos :)
1335. Pottom_14 (válaszként erre: 1332. - FeketeBoszorka)
2017. jan. 7. 21:18

Persze elmondom neki, amit el is fog fogadni szepen csak bantani fogja hogy nem tud megakadalyozni :)


Ferjeddel kapcsolatban a csendterapia jo otlet, en amugysem tartom fer dolognak ha az enyem durvaskodik velem mikor okot sem adtam ra. Bantsa azt aki miatt olyan a kedve..


Nagyon fogok rad gondolni holnap remelem jol sul el a talalkozo aposoddal. Csak kerlek, ne idegeskedj. Nem hasznal sem neked, sem pedig a kislanyotoknak.

1334. Lollipops (válaszként erre: 1330. - Pottom_14)
2017. jan. 7. 19:54
Nem tudom Magyarorszag melyik reszen vagy de lattam hogy hideg van. Ha jol feloltozol azert nem lesz semmi bajod. Friss levego meg seta meg kell. A baba meg ugyis 37 fokban jol ellubickol. Persze termeszetes hogy ferjed aggodik.
1333. Lollipops (válaszként erre: 1331. - Pottom_14)
2017. jan. 7. 19:48

Nem volt konnyu a nevvalasztas. Olyan nev kellett ami nem tul francia es nem tul magyar hogy mindket orszagban ki tudjak ejteni es ugye hogy Magyarorszagon anyakonyveztetheto legyen. Itt barmit lehet regisztraltatni de Magyarorszagon nem. Kettosallampolgarsagu lesz igen. A ferjem francia. Eloszor francianak regisztraltatjuk mert arra csak 3 napunk van. Majd utana a magyar nagykovetsegen kerjuk a papirokat. Ha a francia papirok megvannak azzal mar tudunk utazni. Ugyanis ahogy megvannak a papirok mennenk Budapestre.


Szerencsere nekem a ferjem nem sokat szol bele mit csinalok. O is ved es felt minket de tudja ugyis ugy csinalom ahogy akarom. Segit mindenben, szol hogy pihenjek, hajolgatast nekem se engedi. Ma elvoltunk ebedelni, majd par boltban, aztan kavezni majd a parkban setaltunk meg vettunk ennivalot hazafele. 4 es fel orat voltunk el es nagyon orultem es jol birtam.


Hozzank is jonnek holnap a ferjem szulei.

1332. FeketeBoszorka (válaszként erre: 1330. - Pottom_14)
2017. jan. 7. 18:21

Jól teszed! És elmondod a párodnak?


Egyébként igen az nekem is jó érzés szokott lenni hogy visszafog, félt és tudom azt is hogy ezt őszintén gondolja: pl. ma szedtük le együtt a karácsonyfát és mondogatta hogy ne hajlongassak lentebb.


Viszont amúgy többnyire elég undok volt velem ma is sajnos, lehet hogy most már az is közrejátszik hogy izgul a baba születése miatt na meg most már a szülei miatt is hogy újra találkozok velük...stb. Nem tudom, de nagyon rosszul érint néha a durva beszéde amikor én okot se adok rá hogy úgy bánjon velem. Ezt kezelni fogom és nem fogok hozzászólni ha bánt, majd észreveszi magát.

1331. Pottom_14 (válaszként erre: 1328. - Lollipops)
2017. jan. 7. 16:44
Ertem. Biztos szep nevet valasztottatok a picinek :) tok jo hogy alig van kulonbseg a magyar es francia valtozat kozott. Kettos allampolgar lesz a kislany?
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook