Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2017 újév körüli, januári babák fórum

2017 újév körüli, januári babák (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
1270. Lollipops
2017. jan. 3. 13:49

Pottom: igy mar emlekszem higy irtad korabban higy csaszar lesz a szemed miatt.


Babett: ird majd meg mindenkepp mit mondott az orvos erre a sok gorcsre.


Feketeboszorka: de jo hogy megy anyukad. Akkor tenyleg nem leszel egyedul. Nekem is ajanlotta higy jon de nem akarom. Mindig megmondja mit csinaljak es az idegesitene es a nyelvet se beszeli ugyhogy nem biztos hogy igazan a segitsegemre lenne. En 39 +1 nap es januar 24. ????? Nem ertem 😁 na mindegy. Jon amikor jon a baba. A szeduleshez nincs koze esetleg alacsony vernyomasodnak?


En is szeretnem ha a csoport maradna. Hiszen mindenkinek az elso baba ha jol emlekszem igy rengeteg kerdes, ketseg,aggodalom lesz es tudjuk egymast batoritani vagy valaszolni.


Amugy ti mit csinaltok napkozben? En most mar nagyon takarekra fogtam magam. Sokat pihenek viszont igy azert unatkozom is.... Eddig elfoglaltam magam de most mar inkabb csak varakozas...

2017. jan. 3. 13:35
Most ebéd közben megint megszédültem és volt egy fura mensis görcsöm is eközben, de nagyon hamar elmúlt ezért nem is tulajdonitok ennek nagy jelentőséget. Most továbbra is maradtak az enyhe fájdalommentes húzódások. Pihenek amúgy, már nem csinálok semmit se. Mindenesetre kezd érdekessé válni. :)
2017. jan. 3. 13:27
Babasoknak
2017. jan. 3. 13:27

Én sem szeretném ha megszűnne ez a csoport. Szülés után ugyanúgy rengeteg kérdésünk lesz és rengeteg tapasztalatot oszthatunk meg egymással a babákról is.


A meg bánásoknak megy a drukk 😊

1266. Pottom_14 (válaszként erre: 1263. - Babett8511)
2017. jan. 3. 12:54
Szegenykem :( pedig az elmult nap amit vegigcsinaltal nem volt kispalyas! De akkor ha mar visszahivott mondjon is valami ertelmeset meg nezzen meg alaposan.. remelem rendben lesztek!
1265. FeketeBoszorka (válaszként erre: 1264. - FeketeBoszorka)
2017. jan. 3. 12:28

a vége lemaradt, beakadt az ujjam a billentyűbe. :)


Azt akartam írni még hogy Úgy legyen! :)

2017. jan. 3. 12:28

Sziasztok!


Jó sokat írtatok hirtelenjében és sok minden történt is amint látom! :)


Eperke!


Szívből gratulálok! Ahogy olvastam soraidat most még jobban beparáztam, hogy kemény volt a szülés, jajj! Remélem összeszeded magad gyorsan és jó babázást! Én is nagyon várom a képet és további beszámolót!


Mókuspocoktól úgy szintén!


Én ma vagyok 39 hetes 2 napos, én január 9-re vagyok kiírva egyébként.


Én ma beparáztam mert volt egy váratlan pillanat hogy ültem nyugisan és egyszer csak el kezdtem szédülni meg el kezdett fájni a pocakom is elöl és hátul is majd pedig rám jött a hasmenés...pedig semmi olyat nem ettem. Azt hittem már elkezdődött valami mert miután voltam wc-n még fájt továbbra is mensisen a hasam de aztán teljesen elmúlt minden. Továbbra is mennek ezek a fura méh húzódások meg látom hogy dolgoznak a hormonok mert pár helyen apró pattik is jelentkeztek mostanában, tehát valami készülőben van szerintem. :)


Ami még új hír rólam hogy lehetséges hogy anyukám már holnap el is jön hozzám mivel a férjem holnaptól dolgozik, tehát anyukám eljön hogy ne legyek egyedül és ő már itt marad velem, együtt várjuk a kisbabát meg utána segíteni fog nekem pár napik amikor megszültem, tehát nekem már nem is kell paráznom amiatt hogy egyedül leszek amikor megindulna a szülés. :)


Én is szoktam beszélni a csoportunkról a férjemnek meg barátnak meg anyukámnak is. :)

Jó, hogy így összegyűltünk.


Aki utánam szül, nem hagyom cserben azt se, amikor időm engedi jövök majd fel mindig hozzátok. Mondjuk itt még nem lehet előre tudni hogy ki lesz az utolsó babásodó, nem biztos az hogy az tehát Pöttöm te leszel, aki még csak a 37. hétben van hiszen ez az az időpont ahonnét már neked is ugyanannyi esélyed van arra hogy bármikor beindulhat a szülés! :) Már nem lenne koraszülött a baba.


Férjem szerint amúgy én a héten már megszülök. Na majd meglátjuk, remélem úgy lesz. :)

Én azt álmodtam ma hogy vajúdtam és mellettem volt a férjem és nagyon könnyű volt számomra a vajúdás, nem volt fájdalmas! Úg

2017. jan. 3. 11:46
Hat csajok! Kezdem feladni. Elmentem a dokihoz, aki tegnap jött meg a szabadságáról, majd közölte h elfelejtett, menjek vissza holnap. 😬 Itt viszont nem lehet cirkuszolni (vallás, stb.) Szóval nagyon nehezen fogom vissza amit érzek. Amúgy is állandóan bőgök.
1262. Pottom_14 (válaszként erre: 1261. - Lollipops)
2017. jan. 3. 11:45

En sem tudom kovetni hogy jon ki a januar 24 igy! Na mindegy, ertik a dolgukat ez a lenyeg! :)


Azert leszunk csaszarosok mert a szemem nagyon gyenge es nagy valoszinuseggel beverezne a szemfenek szules kozben es megvakulnek :( egyebkent a baba jol fekszik tehat felole lehetne termeszetes szules de se a szulesz sem a szemorvos nem merik megkockaztatni hogy soha ne lathassam a gyerekemet. Es persze mi sem.

Hat itthon ez a bevett szokas hogy kijon a vedono es szetnez, nem mintha ez egyebkent befolyasolna barmit is. Ertelmetlen hulyesegnek tartom, de ha kell akkor jojjon.

1261. Lollipops (válaszként erre: 1260. - Pottom_14)
2017. jan. 3. 11:23

Egyutt vagyunk utolsok januar 24.-ere. Csak ha en 2 hettel vagyok elobbre gyakorlatilag es nekem 41. hetre szamolnak akkor mar vegkepp nem ertem hogy szamolnak 😯😁


Miert kene csaszar? Farfekveses? Es miert jon vedono megnezni hova erkezik a baba??? Ezt mar mas is irta itt, talan Feketeboszorka. Itt ilyen nincs.


En nekem ma eros hanyingerem van es a fulem is faj picit. Meg kicsit szarul vagyok. Remelem nem kaptam el semmi betegseget. Itt nagy influenzajarvany van.

1260. Pottom_14 (válaszként erre: 1258. - Lollipops)
2017. jan. 3. 11:14

Mi a 37.hetben vagyunk, hetfonkent van valtas. Akkor vegeredmenyben en vagyok a sorban az utolso :) engem lehet megcsaszaroz az orvos a 39.heten, attol fugg hogy az nst-ken miket latnak majd idokozben, es meg az is lehet hogy elindul a kis tokos magatol meg elotte. Kivancsi vagyok kulonben mi lesz a vege :)


Epp varom a vedonot, jon latogatni meg megnezi hova erkezik majd a kis pocok. Nekem ma reggel ugy fajt a derekam mint mikor meg akar jonni de el is mult. A labam viszont gorcsol ejjelente :(

1259. Pottom_14 (válaszként erre: 1257. - Mokuspocok)
2017. jan. 3. 11:07
De jo, hogy jelentkeztel! :) mindent meselj majd el!
1258. Lollipops
2017. jan. 3. 09:48

Eperke : Gratulalok neked is!


Babett : irj hogy mi volt az orvosnal.


Pottom : en is mindig meselek a csoportrol a ferjemnek. En ma leptem a 39. hetbe csak itt 41 hettel szamolnak ezert vegyunk egy idore kiirva, mert ha jol emlekszem te egy hettel kevesebb vagy meg Babett is irta tegnap hogy a 38.hetben van. Nem tudom itt miert szamolnak 41 hettel. Europa legtobb orszagaban azert 40 het, bar Angliaban 42 is. Meg hatra van Feketeboszorka is O par nappal van elottem. De majd ugyis a babak dontik el mikor ohajtanak erkezni :)))


Meg kitartast Nekunk!

2017. jan. 3. 09:06

Sziasztok,


Olvaslak am titeket, csak mar a valaszig altalaban nem jutok el a kisasszony mellett. De potolom igerem. Meg nem is irtam bovebben ha jol emlekszem, csak annyit hogy megszulettunk.

Delutan igyekszem potolni.

Gratulalok az azota friss Anyukaknak es kitartast a meg Kismamaknak. :)

1256. Pottom_14
2017. jan. 3. 08:55
Babett latom irtad hogy ma mentek dokihoz ne is foglalkozz az elozo komival, meg a fejem alszik! Irj az orvos utan hogy mit mondott!
1255. Pottom_14
2017. jan. 3. 08:53

Na szoval. En is azt szeretnem ha tovabbra is tartanank a kapcsolatot es megosztanank egymassal mindent ezutan is! Pont 2 napja este pityeregtem a ferjemnek hogy mi vagyunk a legfiatalabb terhesek Lollipopsszal es mire mi szulunk mar mindenki babaja meglesz es mar senki sem fog minket olvasni :( :( en nagyon megszerettem ezt a csoportot es a ferjemnek es mindig olyan orommel beszelek rola!


Remelem mindenki rendben van ma!


Babett! En a helyedben felhivnam az orvost es megkerdeznem mi volt ez illetve mire szamithatsz meg, mire figyelj. Foleg ha megint felerosodnek a gorcsok. En elkepzelni sem tudom milyen lehet ez most neked, de tarts ki es sok erot kivanok!!!!

1254. Pottom_14 (válaszként erre: 1252. - Eperke663)
2017. jan. 3. 08:48

Gratulalok Eperke! En is kivancsi vagyok a kismanora, teszel fel majd kepet rola ha mar erosodtetek? Hala az egnek hogy nincs a kicsinek semmi baja, nagyon jo egeszseget kivanok nektek!


En is azt szeretnem ha tobabbra

2017. jan. 3. 02:48

Sziasztok!


2óra után enyhülni kezdtek és abba maradtak. Most reggel van meg nemi gorcsolgetes de sokkal enyhe bb. Ma megyünk a dokihoz. 38. hétben vagyunk.


Eperke millió gratula a köszönjük a sok infót. Én személy szerint nagyon varok egyb képet is a kis csodáról. 😊

1252. Eperke663
2017. jan. 2. 22:07

Sziasztok csajok. Ma reggel 7:05-kor megszületett a mi kis csodank 3710grammal es 51 centivel. Nem semmi volt azt hittem nem élem túl. De megért minden fájdalmat!két napig a klinikai szállodában leszünk eléggé legyengültem de minden rebdben. Picur belekakilt a magzatvizbe amit le is nyelt igy most hanyt ma.párszor de se láza sincs se elszinezödés a börén igy nyugodt vagyok viszonylag. Irok majd részletesen ha kicsit összeszedtük magunkat.a magzatvizszivargas olyan mintha lassan pisicseppek jönnenek a huvelyedbol de neha erosebben is jott nekem. Es tiszta viz edeskes illatu.


Most szeretném megköszönni a sok segitö kommentet es tamogatast amit töletek kaptam csajok a terhessegem alatt!!! Nagyon jo csoport vagyunk es kitartast mindenkinek! Remelem tartjuk a kapcsolatot majd tovabbra is! Mindenkepp irok hamarosan.


Ui: ha van lehetosegetek probaljatok ki hogy specialis szuloszekben szultok az agy helyett, en igy tettem es a legjobb dontes volt szamomra!

1251. Pottom_14
2017. jan. 2. 21:05

Lollipops: nem repul olyan tarsasag oda hozzatok akinek van standby jegye? Anyukadnak egy olyan jegy lenne kezenfekvo.


Fekete Boszorka szerintem neked sem sok van mar a babazasig, a hasadat is irtad par napja hogy lentebb van mar, szerintem mindenoras vagy mar es barmikor betoppanhat a kis csoda az eletetekbe :) de az is teny hogy minel jobban hajtod magad annal erosebben erzed a fajdalmat is a hasadban. Probald ki hogy egy teljes nap csak magaddal foglalkozol, pihensz es figyeld meg akkor mit erzel az aktiv napokhoz kepest. Egyebkent az en ferjem is folyton azzal cseszeget hogy alljak mar le, pihenjek, meg aludjak. Az igazsag az hogy annyira faj mar a medencem es a szemeremcsontom hogy ha leulok fel orara utana iszonyu fajdalmas ujra elindulni, es ez fekvo helyzetben valo pihenes utan sokkal rosszabb. Igy inkabb meg sem allok pihenni de hat hiaba mondom neki nem erti meg :)

1250. Lollipops (válaszként erre: 1248. - FeketeBoszorka)
2017. jan. 2. 20:07
Akkor rosszul ertettem. Nalam neha vannak mehosszehuzodasok amikor nem csinalok semmit. Amugy ha nem farasztom magam nincsenek. Ha sokat rohangalok, allok vagy takaritok fozok nalam akkor van rengeteg mehosszehuzodas szinte egesz nap mig nem pihenek eleget. Hat en oszinten a baba aktiv mozgasa es a sok mehosszehuzodas kozott nem latok osszefuggest. Mikor mehosszehuzodasok vannak akkor a baba nem mozog. Faradsagtol kimerultsegtol lehet meg sok mehosszehuzodas.
2017. jan. 2. 19:11
Mondjuk lehet azért is van egész nap most nálam ez a méh húzódás meg elgyengülés mert a babám egész nap aktív megállás nélkül és ez okozná??
1248. FeketeBoszorka (válaszként erre: 1247. - Lollipops)
2017. jan. 2. 19:10

Lollipops!


Nekem nem csak akkor van méh húzódásom amikor csinálok valamit azaz "nagyobb munkát mint főzés meg takarítás" hanem állandóan, de nem fáj, csak érzem: olyan érzés, mint mielőtt meg szokott jönni a mensi és le akar válni már a nyálkahártya. És ilyenkor még jobban lehúz engem, azaz elálmosodom, ezért is fordul elő néha hogy napközben le kell dőlnöm mert alszom el miközben gépezek és ülök. És amúgy fogmosásnál most még jobban vérzik a fogínyem is mint egész terhességem alatt pedig használom a paradontax fogkrémet de semmit nem használ már...szülés után elmúlik tudom, de most talán a szervezetem gyengébb vagy nem is tudom de ilyen szokott lenni mensi megjövetele előtt az egyszer biztos.

1247. Lollipops
2017. jan. 2. 18:10

nalunk lehet megis jon Anzukam a korhazba. kicsit huzos lesz neki mert ugye csak akkor tudom menmondani hogy vegyen repulojegyet mikor bent vagyunk a korhazban es mar bent is tartanak. igy egyik naprol a masik vagy harmadik napra fog jonni.


feketeboszorka nekem egesznapos mehosszehuzodasok akkor szoktak lenni amikor nagyon lefarasztom magam mint peldaul szombaton a konyhaban allassal es fozessel. de miutan pihenek eleget elmulik. ram is ramparansolt mar a ferjem hogy uljek le es pihenjek. szerintem az evesnek nincs koze a mehosszehuzodasoknak. nekem 3 hete nagyon aktiv a baba. gondoltam vege fele kevesebbet mozog mert kevsebb helye van de nagyon kis mozgekony lett.


Nekem tovabbra sincs semmi panasz igazan.

1246. Lollipops (válaszként erre: 1242. - Babett8511)
2017. jan. 2. 17:58
Irjal hogy mi van veled, ha tudsz.
2017. jan. 2. 17:49

Sziasztok!


Na ma is még volt egy hörcsögöm akinek kuckóját rendbe hoztam, most már mindenki készen van és tiszta, jöhet a baba! :)

Holnap még itthon lesz a férjem (szerdától már egyáltalán nem), persze nem szokott egész nap itthon lenni mert mindig van valami amiért mennie kell a szüleihez...akik még mindig nem tudják hogy babánk lesz, de nem is érdekel ez már, nem is szeretném ha most már megjelennének a kórházban és ott tudnák meg...Lesz aki eljön: anyukám azonnal meg a párja és az én párom természetesen.


Egyébként még mindig nincs különösebb panaszom. Annyi hogy ma egész nap méh húzódásaim vannak ami erősödött már és folyamatos szinte, de nem fájdalmas. Meg a szokásos mensi érzés szokott lenni valamint ma voltak ilyen fura szurkáló érzések a hüvelybe meg a méhembe is mikor merre.

Néha kemény a hasam amikor sok mindent csinálok, férjem mindig rám is szól, hogy pihenjek. Persze mondtam hogy még meg kell csinálnom amit elterveztem, meg amúgy is, pont az lenne már a lényeg hogy induljon meg a szülés... Meg én amikor kemény a hasam betudom annak hogy ettem, attól is kemény lehet nem? Az akkor nem keményedés, vagy igen?

Meg ami még van ma, hogy egész nap aktív a babám, tegnap fele ennyire se volt, sokkal többet aludt, de ma szinte egyfolytában aktív, néha komolyan nem értem őt olyan változékonyan viselkedik.


Babett!

Biztatóan hangzik ami veled történik, hátha beindul a szülés hamarosan, drukkolok!

Hanyadik hétben is vagy most?


Pöttöm!

Nekem is előfordul hogy egy pontban fáj mostanában, pontosabban inkább szúr és csak mostanában, de én tudom mitől van nálam: a baba már nagy és nyom valami ideget, tuti ez van.

1244. Pottom_14 (válaszként erre: 1241. - Lollipops)
2017. jan. 2. 17:13
Igen siman lehet hogy nyom valamit a kis pocok, hol erosebben faj hol gyengebben szoval valoszinuleg o "tehet rola" :)
1243. Pottom_14 (válaszként erre: 1242. - Babett8511)
2017. jan. 2. 17:11
Remelem azota hivtad az orvost! Eleg periodikusnak tunik! Uristen hat lehet ti vagytok a kovetkezok??? :) :) irj mindenkepp kesobb barmi is az oka, meg arrol is hogy hogy vagy!
2017. jan. 2. 15:58
Elkezdtem írogatni, kb 20-25 percenként jönnek. Egyenlőre várok, én már nem bánnám ha az lenne.
1241. Lollipops
2017. jan. 2. 15:52

Pottom: nekem a bal oldalamon fajt nagyon fekvesnel. Nem is tudtam a bal oldalon fekudni. Nekem szerintem nyomott valami ideget es lehet nalad is az van. Normalus es nincs mit csinalni csak varni hogy arrebmozduljon.


Eros gorcsok tenyleg nem hangzanak jol babette. Lehet rakene kerdezni orvosnal...

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook