2015 ősz-tél és a babatervezés (beszélgetés)
Szerencsére hormonproblémám sincs! :)
Majd meglátom mi lesz.
Oké. :) Majd fél 1-re megyek a tükrözésre, utána megírom, hogy mi volt.
Amúgy rájöttem, hogy a nagyon sötét székletem az Elevit miatt van. 1-2 napig nem szedtem és világosodott, de tegnap bevettem és megint majdnem fekete. Viszont a gyomorfájás nem most jelentkezett, szóval inkább legyen meg a tükrözés. Remélem nem találnak semmit és akkor tényleg az irritábilis bél szindróma okozza az állandó has- és gyomorfájásom.
Én két dologra tudok gondolni....
vagy méhszájsebed van....vagy cisztád...érdemes volna elmenni orvoshoz,biztos ami biztos.
Nálam semmi tünet nem volt,menszeszem is minden hónapban megjött,aztán fogytam,hasi uh-ra vártam 2 hónapot ahol közölték 10cm-es cisztám van a jobb petefészkemen...decemberben meg is műtöttek...ennek már több mint egy éve...nem gyerekjáték ez az egész..érdemes komolyan venni az intő jeleket..de nem akarok senkit ijesztgetni...
Sziasztok! Teszteltem és negatív lett.
Viszont a barna cucc tegnap este óta eltűnt...
Mi lehetett ez?
Tesztelj :)
Ha negatív, akkor se történt semmi. Hisz már úgyis elkönyvelted annak. Nekem mindig volt barnázás, mikor terhes lettem, akkor meg nem volt.
Szóval, én a te helyedben, reggeli elsőből tesztelnék. Nem veszíthetsz semmit :)
Egész nap van ez a kicsi barna cucc...
Mielőtt elterveztük, hogy belevágunk, soha nem volt ilyen problémám...
Mindenképpen írok délután, hogy mi volt. Igazából a vastagbéltükrözéstől is rettegtem, na meg az eredményétől is, de kibírható volt és negatív lett. Remélem itt is ez lesz. Voltam gluténérzékenységi vérvételen is, annak kb jövőhéten lesz meg az eredménye. Én is gondoltam arra, hogy az a gond. De azért félek, hogy valami gyomorbaj, esetleg gyomorvérzés vagy más. Nem hányok, de a székletemben szinte minden nap vannak apró fekete pöttyök, mintha mákot ettem volna. Ez pedig utalhat szivárgó vérzésre is. Bár egy sima fekély és vérezhet, de én a legrosszabbra gondolok kapásból.
Szedtem Magne B6-ot, de a barátnőmtől kaptam Elevitet, amit ő nem szedett be és és az mellé nem merem szedni, mert nem tudom, hogy lehet e.
Szerencsère nálad már a méh helyezkedèsèt, tágulását jelzi a múlni nem akaró görcsölès :) Amikor terhes voltam, napi 3 magnèziumot tanácsolt az orvosom.
Remélem minden rendben lesz holnap, írj majd!
Görcsölgetés az nálam a várható mensi előtt 1 héttel kezdődött és még most is tart. Tehát már 3 hete. Eléggé idegesít, de ez van.
Amin jobban aggódom, az a gyomorfájás. Eddig is fájt, de az utóbbi 3 hétben felerősödött és a székletem sem olyan, amilyennek lennie kellene. Március 8-án kellene mennem tükrözésre, de holnap elmegyek magánúton. Be vagyok rezelve, hogy rossz hírt kapok. Amúgy a terhességre állítólag nincs rossz hatással, különben nem mennék. Neten is olvastam, de az orvos is azt mondta, hogy megcsinálja. Remélem tényleg nem lesz baja a babának, meg velem sem közölnek rossz hírt.
Szia!
Nekem 15 hós a lányom és 26 leszek nyáron, mi is kistesón dolgozunk eddig 2 hónapja nem sikerült. Én nem érzem a peteérést, sajnos összevissza jön meg. 30-40 nap. Remélem sikeres lesz ez az év. :)
Nem volt erős, talán szombaton délelőtt...azóta alig pár csepp barna. De nem ilyen szokott lenni.
😟
Megbeszéltük a párommal, hogy ez a hónap nem sikerült..
Erre kellene tesztelni szerinted?