2015 ősz-tél és a babatervezés (beszélgetés)
Reggel óta sokat gondolkodtam a baba dolgon. Igen, azt hiszem, lesz, amit máshogy csinálok. Találtam még régebben egy növényt, amiből kapszulát készítenek. Nem kimondottan babaprojekthez való, de kipróbálom. Meg tornázni fogok :) Nagyon keveset mozgok :) Ja, és elmegyek fogászatra, ezt megígérem magamnak :)
Még egy hét? Érzel valamit?
Sajnálom, hogy ez a hónap nem volt sikeres! Tervezel valamit máshogy csinálni a következőben?
Nekem egy hetem van még, hogy kiderüljön, de mivel ez az első próbálkozós hónapunk, nincsenek nagy reményeim.
Remélem minden rendben lesz!
☺
Ha szokott barnázás lenni és most nincs,akkor minden tünetet összevetve tuti babát vársz :) Nekem tavaly pont így volt, mint nálad, és baba volt! Majd írj holnap, hogy mekkora lett a hcg érték! Nagyon örülök neked!! :)
Holnap megyek vérvételre,ha addig nem jön meg.Nekem is szokott lenni barnázás,de az sincs.Igazából folyamatosam meg akar jönni érzésem van másfél hete.Remélem nem fog. :) Amúgy 5 napot nagyon régen késett.
Hú, azért ez jó hír! Késik is, halványan ugyan, de pozi a teszt is,ez jó!!!! De akkor még nem gratulálok, ha még bizonytalan vagy. Mikor mész vérvételre?
Nekem most reggelre megérkezett a barnázás, szóval kezdődik az új hónap...
Sziasztok!Nekem már 5 napja késik.Kétszer csináltam tesztet,mindegyik nagyon halvány pozitív lett.Az utolsót pénteken reggel,azóta nem.Voltam nőgyógyásznál,de nem ez miatt.Más miatt még decemberben bejelentkeztem.Azért mondtam neki a tesztet és megvizsgált,de persze nem látott semmit.Jobban mondva egy foltot igen,de azt mondta,hogy ebből bármi lehet.Akár terhesség is,de menstruáció is.Azt mondta,hogy a halvány teszt azt is jelentheti,hogy elkezdődőtt valami,de kezd felszívódni.Azért reménykedem,viszont tesztet pár napig nem csinálok.De megyek majd vérvételre,mert azért adott beutalót és még nem jött meg. Nagyon örülni mèg nem merek,mer tényleg sok helyen olvastam,hogy halvány pozi teszt után pár nappal megjött.
Anyukámat látogattam meg, a párom meg az ő anyukáját. :)
Még mindig fáj a fejed? Ezek szerint sűrűn szokott fájni..
Nálatok mi a program?
:)
A helyzet változatlan. Mensi sehol, csak enyhe görcsök, meg gyomorfájás tegnap óta. Ja, és reggelre megjelent a fejfájás is. Nem tudom, mi lesz, bízom, mint mindig, de akkora meglepetés lenne egy pozi teszt, hogy igazából nem is tudom elképzelni, hogy ez velem megtörténhetne... Mondjuk ha tényleg mensi lesz, akkor viszont már megjöhetne, mert eléggé rossz a szinte állandó görcs a hasamban...
Nálad mi újság? Hétvégére mik a tervek?
Most hogy érzed magad? Itt vannak a kritikus napok! Reggel már eszembe is jutottál.
☺
Mi már olyan régóta várunk rá, hogy teljesen hozzá vagyunk szokva. Párom is. Talán az a "szerencse" az egészben, hogy nagyon mozgalmasak a napjai, így van mivel elfoglalnia magát. Na nálam már más a helyzet kicsit, de én nagyon pozitív ember vagyok, hiszem és tudom, hogy előbb-utóbb sikerülni fog, szóval türelmesen várok :)
Veled együtt izgulok! ☺
Csajok, hogy bírjátok ezt a reménykedést hónapról hónapra? A párotok hogy áll a dolgokhoz?
Most már csak jó jöhet, fel a fejjel! Nemsokára itt a mi időnk :)
Sziasztok! Bocsi, már megint el voltam tűnve. Nálam minden a szokásos nagy semmi. Ma megjött, pedig még nem is vártam csak holnap-holnaputánra. (igazából akkorra sem, ha teljesen őszinte akarok lenni)
ÓÓÓ, hogy örültem 12 napja, hogy végre a sok gyógyteának előbbre kúszott a PÉ-m... Ha-ha... erre most előbb jött meg, szóval ezzel megint pont ott tartok, ahol kb. egy éve. Na, de mindegy, új hónap-új esélyek. Hát kíváncsi leszek mi jön még. Kitartást mindenkinek.
Akkor most már csak várni kell :)
Nekem is kb. 4 nap van még hátra nemvártig, max. 5 szerintem :)
Reméljük jót jelent :)
Egyébként hogy állsz a ciklusodban?
Hát, vitamint szedek, bár eddig is szedtem. Eddig edzettem sokat, most sokkal kevesebbet mozgok, ritkábban, inkább sétálgatok. A ciklusom 27-28 napos mindig, így ebben a hónapban rágyúrtunk a termékeny napokon 😶. Ezek most érnek véget...
HÁT ILYEN NINCS!!! JÁTSZOTTAM ITT A BETŰCSERÉLŐS JÁTÉKKAL! TUDJÁTOK MI VOLT A MEGFEJTÉS??? POZITÍV TERHESSÉGI TESZT!!! SZERINTETEK???
Én használtam, jóstesztként, reggel, szóval úgy, mint a terhességi tesztet. Nemvárt előtt kb 4 nappal kezdtem, fokozatosan erősödött, s amikor erősebb lett a tesztcsík, mint a kontroll, akkor ellőttem egy hcgt, ami szintén pozitív lett :) Két hónapja is csináltam, de egyszer sem lett erősebb a tesztcsík a kontrollnál és nem is lett belőle baba.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy próbálta e már valaki az ovu tesztet korai terhesség meghatározásra? Ha igen milyen sikerrel és mikor csináltátok a tesztet reggel vagy este!
Én október eleje óta iszom csak, vagyis igazából nem régóta. Viszont már kb. egy hónap után éreztem, hogy émelygek tőle. Egyébként étkezés előtt szoktam bevenni. Ráadásul nem is diétázok mellé. Lehet, ez is baj. Most kicsit szüneteltetem. Ahogy minden mást is... Bár pár napja megint mérem a hőm. De minek??? Nem tudom :)
Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön nektek :) Ha még csak most kezdtétek a várakozást, akkor gondolom még nem szedsz semmit, meg nem mérsz hőt, ugye?
Szia te diétàzol is mellé?Én ma kezdtem meg diétàzom is,160g szénhidrát diétàval segitem meg màrciustól torna.Te mióta iszod?Hogy eszel mellette?
Sziasztok! :) Nekem ma kellene megjönnie (ma vagyok a ciklusom 28. napján), de a szokásos jelekből csak egy van meg. Görcsölök, mintha már meg jött volna, de semmi más. Én mindig szoktam barnázni, de még annak sincs jele. Persze nem bízom el magam, mert volt már rá példa, hogy 3-4 napot késett, bár az utóbbi időben inkább 1-2 nappal korábban szokott megjönni. Reggel csináltam tesztet, de negatív lett. Bár nem lepődtem meg, mert a családban senkinek nem mutatta ki ilyenkor, hanem 5-7 nap múlva. Azért reménykedem. :)
Szia! Mi 30 évesek vagyunk a párommal és az első babánkat szeretnénk várni. 2 hónapja késett egy hete a menzeszem és akkor amikor azt hittük, hogy talán.... Na akkor jöttünk rá, hogy szeretnénk végre szülők lenni 😶. Hát röviden ennyi. ☺
Igen, én is hiszek abban, hogy meg van írva a sorsunk. :)
Én sajnos rossz passzban vagyok az utóbbi hónapokban. Talán most kicsit jobban vagyok, mint 1 hónappal ezelőtt, de közel sem vagyok olyan jól, mint 1 éve ilyenkor. Próbálom elterelni a gondolataimat, de sajnos nehezen megy. Remélem, hogy sikerül a baba és akkor időm sem lesz majd gondolkozni. Illetve akkor végre valami nagyon jó dolog történik, ami miatt remélhetőleg megint pozitívan látom majd a dolgaimat és az életet. :)
Amúgy nem vagyok rágörcsölve a baba témára, de azért örülnék, ha nem tartana hónapokig a próbálkozás. :)
A halálfélelmedet átérzem, én is gyerekkoromtól hurcolászom magammal :( Mondjuk most elég jó passzban vagyok, ha be is akarna férkőzni a gondolat a fejembe, rögtön elhessegetem, nem adok esélyt, hogy levegyen a lábamról :) Talán épp ezért próbálok mindig pozitív maradni, és csak a jót látni dolgokban, de ettől függetlenül is megtörténhetnek a rossz dolgok. Ahogy meg is történt: sosem fordult meg a fejemben, hogy meghalhat a babám, mégis ez történt a 10. héten... Szóval, fel a fejjel, minden rendben lesz! Másrészt pedig, közhely, de ha valami meg van írva, csinálhatsz bármit, az akkor is úgy fog történni. Én hiszek ebben! :)
További ajánlott fórumok: