Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 ősz-tél és a babatervezés fórum

2015 ősz-tél és a babatervezés (beszélgetés)

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
2016. febr. 16. 14:19
Most pl épp azon aggódok, hogy ma alig fájnak a melleim az elmúlt napokhoz képest. Attól félek, hogy valami baj van és ezért szűnik meg ez a tünet. Amúgy ma vagyok 7 hetes terhes.
2016. febr. 16. 12:24

Igen, az ilyen kikapcsolódós hétvégék sajnos gyorsan elmennek. De örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :)

Igen, szerencsére minden rendben van. Legalábbis remélem. :) Pénteken megyek vérvételre és március 1-jén EKG-ra. Próbálok aznapra bejelentkezni a nőgyógyászhoz, mert azt mondta, hogy akkor menjek vissza, ha meglesznek az eredményeim. Tehát kb 2 hét múlva tudok menni. Tudom, hogy más se jár gyakrabban, de azért izgulok, hogy mi lesz 2 hétig és mit mond majd az Uh-n. Próbálok nem gondolkozni ezen és nem is nagyon olvasgatok már, maximum csak arról, hogy az adott héten mi történik a babával és a mamával. :) De nagyon zavar a görcsölgetés. Szinte sosem múlik el. Nem erős, csak folyamatosan érzem és nagyon zavaró. Párszor van naponta olyan, hogy hirtelen erősebb lesz, de az kb fél perc alatt enyhül is. Nagyon sok ismerősöm mondta, hogy ők is sokáig görcsöltek és mindig azt hitték, hogy baj van, de nem volt. Viszont engem idegesít, hogy barnáztam is. Félek, hogy még fogok. Bár a barátnőm mondta, hogy ő az egész terhessége alatt barnázott, az elején meg vérzett. Szedett progeszteronpótló bogyót. Na, nekem nem adott semmit a doki. Azt mondta, minden rendben, ugyanúgy dolgozhatok is.

Amúgy a görcsölgetésen kívül a melleim fájnak még mindig. Van olyan nap, amikor kevésbé, máskor kicsit jobban. A pisilési ingerem csökkent, de helyette émelygek és nem igazán van étvágyam. Ma nem dolgozom, így pihenek. Gyorsan rendet raktam, főznöm nem kell. :) Aztán 2 napot megint megyek. Mondta a főnököm, hogy majd az első trimeszter vége felé döntsem el, hogy kb meddig szeretnék dolgozni, mert nekik le kell jelenteni a nagyfőnököknek. Hát egyelőre nem tudom és nem is igazán gondolkozom ezen. Egyelőre legyen minden rendben.

544. Timilight (válaszként erre: 542. - Abambika)
2016. febr. 15. 13:54

Így van, a tavasz sikert hoz majd mindnyájunknak :)

Köszönöm, a hétvége nagyon jól telt. Csak rövid volt. Kellett volna még a mai nap, hogy kipihenjem a hétvégét :) Sokat fürödtünk, kicsit sétáltunk is, voltunk egy-két múzeumban, és tájházban is. Szóval jó volt nagyon. A szállásunk meg még ennél is jobb, nagyon tetszett :)

543. abambika (válaszként erre: 540. - 937a2a883a)
2016. febr. 15. 11:28

Látod, minden rendben van, növekszik! :) Én azt tudom tanácsolni, hogy hidd el, hogy ott van, és ne félj semmitől, csak töltsön el boldogsággal, ő pedig ettől jól fogja érezni magát :)

Nem biztos, hogy kell olvasgatni most bármiről is, max a vitaminokról :)

2016. febr. 15. 11:22

Sziasztok! 1 hèt csúszással megjött. Kicsit megkönnyebbültem, mert nagyon rossz volt kétségek közt lenni, nem tudtam mire gondoljak. Mostmár legalább tudom, hogy ebben a hónapban sem sikerült. :/ de fel a fejjel, jön a tavasz :)

Timilight,nektek jól telt a hétvége? :)

541. Timilight (válaszként erre: 540. - 937a2a883a)
2016. febr. 15. 07:51

Azért az megnyugtató, hogy minden rendben, jó, hogy voltál dokinál!

Arra viszont, hogy hogyan lehet nem állandóan agyalni, nincs semmi ötletem. Ha most közhelyes akarok lenni, azt mondanám: "fejben dől el". Tudom, nehéz, és én is tuti állandóan agyalnék, hiszen volt már egy vetélésem. De próbáld meg elhessegetni a rossz gondolatokat. Komolyan. Amikor nekem a halál gondolata akar befészkelődni az agyamba, akkor direkt másra kezdek gondolni. Nem is nagyon tudom elmagyarázni, de nálam ez esetben ez mindig beválik.

Remélem a barnázás már nem tér vissza!!!

2016. febr. 14. 20:18
Sziasztok! Voltam ma nőgyógyásznál, szerencsére minden rendben van. Megvizsgált kézzel, hüvelyi UH-t is csinált, de semmi gond nincs. Ő szinte semmi barnát nem látott, így annyira minimális, hogy nem kell vele foglalkozni. Persze ha több vagy erősebb lenne, akkor menjek vissza bármikor, de most semmi baj nincs. 2 nap alatt nőtt 2-3 mm-t és mindne rendben a szívhanggal is. :) Ennek ellenére én tipikus aggódós vagyok szóval félek, hogy lesz még barna vagy vér. :( Adjatok tanácsot, hogyan lehet nem állandóan agyalni és félni a bajtól? Dolgozom holnap, de közben is jár mindig az agyam.
539. 937a2a883a (válaszként erre: 533. - Abambika)
2016. febr. 13. 20:12
Köszi! Igen, nagyon örültem, még a könnyem is kijött. Ma meg azért sírtam, mert délután jött belőlem egy kevés barnás váladék a szokásos görcsök mellé és most idegeskedem, hogy több jön vagy esetleg vér. :( Szóval nálam 1 napig tartott a nyugalom. Ha holnap is barnázom, akkor elmegyek a nőgyógyászati ügyeletre. Most meg amúgy sem nagyon tudnék menni sehova, mert vidéken vagyunk a szüleinknél és 70 km-re van a legközelebbi kórház.
538. LiLaLi
2016. febr. 13. 18:24
Sziasztok, nekem ma is iszonyatosan fájt a hasam ès a derekam, jövöhèt hètvègère nem varom, de ma egèsz nap úgy èreztem hogy tuti megjött, nem èrtem èn ezt. Nagyon fel vagyok puffadva, tök büszke voltam magamra hogy fogytam pár kilót, erre úgy nèzek ki mint egy nègy hónapos, a nadrágomat is kellett gombolnom ahogy vezettem;) vicces lett volna ha megállít egy zsaru, kiszáltam volna a gatyám meg lecsusszan!! :) remèlem mindenkinek sikerül egy bèbi, ès utána cseveghetünk a terhessègről!!
537. Pannó
2016. febr. 13. 13:46
Mizu csajok?Jöhetnének már a babák :) 7 dpo.mensis érzésem van,hát nem tudom én a tünetekre már nem adok.Peteérésem volt uh-on voltam szép volt a pete is meg a méhnyálka is,iszom az inofolicot,tartom a diétát,már csak a babának kellene jönnie.
536. abambika (válaszként erre: 535. - Timilight)
2016. febr. 13. 10:29
A nagy semmi.. nem is jött meg ès tegnap a teszt is negatív lett. Nem tudok mire gondolni. Ma van a 40. Cn.
2016. febr. 13. 09:17
Abambika, nálad mi újság???
534. Timilight (válaszként erre: 531. - 937a2a883a)
2016. febr. 13. 09:17
Köszönjük:)
2016. febr. 13. 09:03
Mekkora öröm lehetett amikor már majdnem lemondtál arról, hogy minden rendben és megláttad a monitoron :)
532. abambika (válaszként erre: 522. - 937a2a883a)
2016. febr. 13. 09:01
Dejóóóó!!!! :) :) Gratulálok! Pihenj sokat!
2016. febr. 12. 21:51
Köszi! Érezzétek jól magatokat.
530. Timilight (válaszként erre: 522. - 937a2a883a)
2016. febr. 12. 19:35

Nagyon-nagyon örülök, és gratulálok!!! :) Tudtam én, hogy minden rendben lesz!!! Hiába is mondom, tudom, de most már kicsit próbálj megnyugodni :)

Mi már itt vagyunk Algyőn, most vacsiztunk. Totál teleettem magam, mindjárt szétdurranok :) De megyek is, vár a férjem :)

529. f8db0709b8 (válaszként erre: 526. - 937a2a883a)
2016. febr. 12. 16:35

A melleim nekem is..oldalra feküdni sem bírok...gravitáció lehúzza és nagyon fáj...alapból érzékeny...párom meg csak nevet mikor azon imádkozom ez a méret megmaradhatna a szülés után is :D nekem tetszik most a cickóm :D

Én kekszezek hajnalban,meg b6..de nem sokkal jobb,,,,nem tudom ennek mikor lesz vége,de ez zavar a legjobban!

Nyugi most már,ne idegeskedj,ne aggódj...:) vigyázz magadra és pihenj amikor csak tudsz :)

2016. febr. 12. 15:16
Igen, remélem, hogy minden rendben lesz. :)
527. 388b941089 (válaszként erre: 526. - 937a2a883a)
2016. febr. 12. 14:31
Igen, ez tènyleg nagyon ijesztő, az első par hètben olyan furcsa diszkomfort èrzèsem volt, fèltem h baj lesz. Ne idegeskedj, minden oke lesz
2016. febr. 12. 14:16

LiLaLi köszönjük és drukkolok! :)

Filcike köszi neked is! :) Szedem a Magne B6-ot, de a doki mondta, hogy az inkább akkor használ, ha már igazán el kezd nőni a pocak.

Nekem nincs hányingerem, néha émelygek, de az nekem lehet az irritábilis bél szindrómától is. Viszont tényleg sokat görcsölgetek, ma is eléggé. 11 óta fekszem, de nem múlik el. Szóval nekem eddig tartott a nem idegeskedés. :) Minden görcsölgetős napnál félek, hogy elkezdek vérezni.

Amúgy a melleim különösen érzékenyek és többet járok pisilni, de semmi más gondom nincs. Nekem a pisilés volt a legelső tünet is.

525. f8db0709b8 (válaszként erre: 522. - 937a2a883a)
2016. febr. 12. 11:50

Most már nyugodj meg :) Gratulálok :)

Igyál magnéziumot,az segít a görcsök oldásába..

Nekem reggelente szednem a B6-os is...ma kezdtem,ma már nem volt jelentős hányingerem.

És egyébként most hogy vagy?

524. LiLaLi (válaszként erre: 522. - 937a2a883a)
2016. febr. 12. 10:26
Nagyon örülök, tènyleg, nagyon izgultam èrtetek!!! Legyèl nagyon boldog!!! :) Nekem ha sikerült a dolog holnapra mutatja a naptár a beágyazódást, ma reggelre akkora hassal èbredtem, úgy fel vagyok fújódva, de nem remènykedek! Lehet csak valami kaja miatt! De azèrt várom már hogy ne jöjjön meg!
2016. febr. 12. 10:04
embriós=embrió
2016. febr. 12. 10:04

Sziasztok!

Szerencsére minden rendben, szóval örülök ezerrel. :) 1 hét alatt az 5 mm-es petezsákból egy kb 5-7 mm-es embriós lett szívveréssel. :)

Mondtam neki a görcsölgetést is, de nem mondta, hogy gond lenne. Tegnap kevésbé görcsöltem, de ma megint erősebben. Úgy vettem észre, hogy kb minden másnap erősebb.

2016. febr. 12. 09:49

:) nagyon hideg :)

Én már nem reménykedem, de szeretem a kellemes meglepetéseket :) majd kiderül úgyis, baba van-e a dologban.

520. Timilight (válaszként erre: 519. - Abambika)
2016. febr. 12. 08:04

Hallottam már olyat, akinek később volt peteérése, így a teszt csak nemvárt után egy héttel mutatott pozit. Aztán olyat is, akinek késett egy hetet, és megjött. Talán egy hcg vv-vel lehetne biztosabbat tudni. Azért remélem, neked baba van a dologban :)

Köszi, tuti jól fogjuk érezni magunkat :) Most hétágra süt a nap, de sajna esőt mondanak a hétvégére, pedig egy ilyen ma reggeli időben nagyon is kiegyeznék. Hideg, de csodás :D

519. abambika (válaszként erre: 518. - Timilight)
2016. febr. 12. 07:57

Még mindig nem jött meg (5 napja),nagyon fáj a derekam, és negatívak a tesztek.. Hallottatok már ilyenről? Olyan pontos szokott lenni, mint a svájci óra. :) Most az a tervem, hogy megvárom a jövő hétvégét, és ha addig sem lesz semmi, akkor elmegyek dokihoz.

Nektek jó hétvégét!!! ;)

Szanszi, majd írj, mi volt!

2016. febr. 12. 07:36

Szanszi, mi újság??

Abambika? Nemvárt???

Nálunk minden rendben. 12. cn-on vagyok, talán már volt ovu. Most nem éreztem igazán.

Nemsokára indulunk a hosszú hétvégére :)

2016. febr. 11. 21:28
Ti hogy vagytok mi újság?
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook