2015 ősz-tél és a babatervezés (beszélgetés)
Szia Szanszi!
Figyu, én azt mondom, hogy ha valami baj fog történni veled, az akkor is megtörténik, ha egyfolytában aggódsz minden apróság miatt...és akkor is, ha nem aggódsz.
Mi lenne, ha megpróbálnád ezt egy boldog időszaknak megélni? Éld meg a csodát, amiben részed van, ne rontsd el..
Minden rendben lesz.
🌷
Halkan gratulálok én is. :) Remélem pozitív is marad.
Vasárnap óta nem igazán láttam barnát a wc papíron. Ma mintha lett volna, de nem biztos. Ha az lenne, nem hiszem, hogy szugerálnom kéne. Azért mindig aggódom ez miatt, vagy épp más miatt. Most épp azért, mert valami szerintem lappang bennem és megmértem, hogy van e lázam. Erre 36 fokot mutatott a lázmérő. Szerintem ez képtelenség, mert nekem sosem ilyen alacsony. Este otthon megmérem a hagyományossal. Szóval most épp azon aggódom, hogy ha lejjebb ment, akkor biztos gáz van és elhalt a terhesség. Komolyan, szívem szerint minden héten uh-ra mennék.
Sziasztok!Szombaton kellene megjönnie,de annyit pisilek éjszaka is már pár napja,meg hőhullámaim vannak,hogy gondoltam csinálok egy tesztet.
POZITÍV lett :)))) reggel is fogok csinálni azért,meg szombaton is :)
Eddig ha vizsgálaton voltam, mindig kizárták a terhességet.
😟
De most megint csak tovább reménykedek.
Hallott már valaki ilyenről?
Nem, már az sem. Páromat küldtem el hétvégén érte, gyógyszertárban közölték, hogy az új betegtájékoztató szerint nem lehet már azt sem szedni. Iszonyat ez a betegeskedés terhesen, nekem az elején volt homloküreggyulladásom, az első trimeszterben, alig akartak felírni rá antibiotikumot. Úgy írtak fel végül, hogy a nőgyógyászom volt a vonalban, diktálta nekem a gyógyszereket, amiket szedhetek, én meg továbbítottam a fülorrgégésznek, akinél éppen voltam, semmit nem akartak felírni.
Ne mondja már senki, hogy a 21. században nincsenek olyan gyógyszerek, amik nem veszélyesek se a mamára, se a babára. Ugyanmár.
torokfájásra, méz, verbena cukorkák, mentos, meleg tea, nekem ezektől elmúlt, viszont azóta meg taknyos vagyok, orrom már leesik :DD
Az tuti, hogy nem ciszta,vagy valami baj.
Nem látott terhességet, de a végén mégis azt mondta, hogy nem tudja teljesen kizárni,egy hét múlva terhesteszteljek. Ha negatív és utána megjön rendesen, ne aggódjak. Ha pozitív, akkor pedig menjek kontrollra.
Szóval nem tudom! :D
Én úgy tudom, a tantum verde spray használható.
Jobbulást!!
Szia!
Örülök, hogy minden rendben van nálad!!! :)
Hcg tesztet kell csinálnod egy hét múlva?? Lehet, hogy nem tudta eldönteni, mit lát?
Remélem hamarosan csillapodnak a tüneteid, addig is kitartást! Majd írj mindenképp, hogy mi volt az uh-n! :)
Nálam egyébként semmi újság. 17. cn-on vagyok, jövő hét vége felé nem várom. De meg fog érkezni, mert úgy gondolom, peteérésem nem volt most. Igazából nem vagyok elkeseredve most, mert bízom a márciusban, hogy a doki segít nekünk. Szóval majd lesz valahogy!
Mindenhol azt írják csak homeopátiás golyók szedhetők...de a gyógyszertárban szerintem tudnak mondani okosat.
Jobbulást!
Sziasztok!
Régen jelentkeztem már.
Voltam dokinál, semmilyen hormonális bajom nincs, még mindig egészséges vagyok.
Azt mondta, hogy lát egy tüszőt érni, de javasolja, hogy egy hét múlva csináljak tesztet.
Még lepődtem, hogy ezt mondta, de mindenesetre megnyugodtam, hogy rendben vagyok.😊
Sziasztok!
nekem tömnöm kell a B6-ot,mert a reggelek nagyon rosszak.Szedem a folsavat,d vidamint,c vitamint,rengeteg gyümit eszek,étvágyam is van...érdekesen eszek,mindent mindennel..tegnap mozzarellával ettem a paprikás krumplit,és ily hasonló furcsaságok..mellem leakar szakadni,iszonyatosan fáj...előző két terhességemet simán átvészeltem lényegében,ez a legrosszabb tünetileg..1 hét múlva esedékes a kontroll Uh,kíváncsi vagyok mekkora a baba.
Remélem mindenki jól van!?
Ne idegeskedjen senki :)