2015 ősz-tél és a babatervezés (beszélgetés)
Én mindkét terhességemnél beteg voltam a 7.-8. hét környékén. Nekem ez terhességi tünet volt :)
Akkor csak pihengess!!!
Ezek nagyon jó jelek!!! Drukkolok nagyon a pozi tesztért!!!!
Szép hétvégét nektek!!!! :)
Mi szerencsére túl vagyunk a műszakin. Decemberben vittük a kocsit. Bár nyáron ki kell már cserélni a féktárcsákat és fékbetéteket.
Nekünk idénre nagyon sok tervünk van, jó lenne, ha pozití évet zárnánk. Jobban mondva nem olyan sok, hanem inkább nagyok. A baba már összejött, remélem októberben a kezünkben tarthatjuk egészségesen. :)
Én kicsit jobban vagyok, de csak minimálisan. Gyorsan rendet raktam és fekszem is vissza, ma nem főzök. A hasam is mindenhol szúr és görcsöl (petefészek, méh, köldök, gyomor, bal oldalam végig). Nem tudom miért.
Remèlem bejön az az írás és sok baba lesz idén. :)
Ismerős, ha sok rossz egyszerre összejön. Amúgy a férjem most vitte szerelőhöz a mi laptopunkat is.
Nézzétek mit találtam! :)
A jövő nemzedéke
Az idei évtől egy új nemzedék születik a Földre, akik már megtisztult lelkek, akár karma nélkül születnek. Céljuk az, hogy a tiszta, feltétel nélküli szeretetet hozzák el nekünk. Ezek a kis lelkek a megtisztult párokhoz, az egymásra talált ikerlángokhoz érkeznek majd. Ez (is) lehet az oka annak, hogy több pár eddig hiába próbálkozott, nem érkezett a gyermekáldás. Sok meddőségi probléma fog megoldódni. Türelem, kitartás minden párnak. A jövő legjobb gyógymódja a szeretet-terápia :)
Mohácsi Viktória
Azért remélem nem komoly gondok jöttek?? :)
Köszönöm, én megvagyok. Kicsit még mindig görcsöl a hasam, de már fel se veszem. Elvileg jövő szombatra nem várom... De ha ott volt ovum, ahol én gondolom, akkor csütörtökre :) Egyelőre 37 fok két napja a hőm, reménykedek, de azért a realitások talaján vagyok :)
Jó reggelt! :)
Nálam a szokásos....ráadásul jöttek a gondok más fronton,szóval kicsit idegesebb vagyok...egyébként minden rendben köszönöm:)
Te hogy vagy?
Jó reggelt!
Hogy vagytok lányok? Kismamik?? Dulche, jobban vagy?
Lilali, mi újság, megjött végül? Vagy teszteltél ismét??? Nagyon drukkolok neked!!!
Na, elmentem az ügyeletre, mert elég rosszul voltam már délután. Szerencsére nincs lázam, csak hőemelkedésem. A rubophenen kívül szinte semmilyen gyógyszert nem lehet szedni. Azt is inkább csak akkor, ha a hűtőfürdő nem használna. A doki felsorolt egy csomó természetes gyógymódot. Szóval most fekszem pár napig, remélem javulni fogok.
Amúgy a hasam meg folyamatosan szúrkál.
Elvagyok, próbálok kevésbé idegeskedni. Ma voltam vérvételen és sikerült bejutnom a nőgyógyászhoz is. Megvizsgált és uh-t is csinált, minden rendben van. A doki szerint és a méretek alapján 7+1 hetes vagyok. Pont 1 hete voltam nála, tehát meg pont jól jön ki minden adat. Bár vasárnap szerintem elmérte az ügyeleten a doki a CRL-t vagy más a gép, mert ő 9 mm-t mért (2 nap alatt nem hiszem, hogy 4 mm-rel nagyobb lett), most meg a dokim 10 mm-t. Megnéztem és 1 hete a CRL 5 mm-es volt. Tehát az itteni gép szerint minden jó, akkorát nőtt, amekkorát kell. Remélem minden rendben is lesz. Próbálom úgy felfogni, hogy ha baj lesz, azt nem nagyon tudom megelőzni és nem kéne előre idegeskednem, de egyenlőre nehezen megy. Amúgy kevés tünetem van, tehát kb 4-7 hét között voltak erősebbek, de most már kevésbé göcsölgetek. Na jó, ma pont erősebben szúr. :) Az émelygésem változó és a melleim is kevésbé fájnak, viszont nagyobbak lettek picit.
Most kicsit hőemelkedésem van, eléggé megfáztam, aludni se nagyon tudtam. Voltam dokinál, de elmaradt a rendelés, így nem tudom, mit vehetek be. Próbálok pihenni, de holnap megint dolgozom.
Meg az endokrinológushoz kéne elmennem, mert a hormongyógyszereim adagján változtatni kell.
További ajánlott fórumok:
- 2015 nyara - Babatervezés
- 30 fölött első babatervezők
- Magzatvédő vitamin szedése babatervezéskor
- Érdemes vagy illik szólni a főnöknek, ha babatervezés előtt állok?
- Halasztanátok a babatervezést a járványhelyzet miatt?
- Van valaki itt rajtam kívül, aki szintén ebben a hónapban szeretne belevágni a babatervezésbe?