2015 ősz-tél és a babatervezés (beszélgetés)
Mit dolgozol?
Jobbulást!
Pénteken megyek először orvoshoz és nagyon izgulok.
Volt még egy tesztem otthon, azt ma elhasználtam... Nagyon hülye vagyok?
Azt hittem rosszabbul leszek majd, de a fáradságon kívül, meg hogy nem nagyon tudok enni... Semmi rosszullétem nincs. Elkezdtem az idegesítő aggodalmaskodást. ☺
Sziasztok!
Én kidőltem ma voltam dokinál....csupa babáknak való gyógyszert kaptam azt mondta ez biztosan nem árt...
Ti hogy vagytok?
Itt mifelénk 20at is elkérnek alkalmanként.....tehát nekünk marad az sztk...másik korházban..nekünk is sok lenne havi szinten a magánrendelés.
.
Magánrendelésre megyek most... De nem tudom, hogy később is arra járok e majd.
Itt 15000 ft egy alkalom, vagy 13? De ezt minden hónapban nem biztos, hogy ki tudom fizetni.
Van valami tanácsotok?
Sziasztok :)
Ma voltam vérvételen.Jöv.hétre kaptam időpontot a belgyógyászatra.Kórházváltást csinálunk,mert amit itt művelnek katasztrófa....szülésznőt fogadunk csak.igy döntöttünk.
Kötelező uh-t kihagyták meg ugy gondolják mindent tudnunk kell...félretájékoztatnak..szóval elêg volt..igazából nem értem itt a terhesgondozás menetét rendjét semmit sem....nem járhatunk egy orvoshoz....nem dönthetünk semmiről sem...nem is mondanak semmit sem...lekezelőek..nekem ez a stílus nincs megszokva.
Amúgy minden ok :)
Ti hogy vagytok?
Beszélek a főnökkel, hogy adjon valami segítséget, a munka többi része valóban nem indokolja, hogy ne dolgozzak. Remélem megérti. A mi helyükre elég hosszú a betanulási idő, kb 1 év...,nem tudnának ilyen hirtelen pótolni.
Ja, pénteken megyek orvoshoz! 😊
Olyanban tudtok tanácsot adni, hogy irodai munkám van, de amikor délutános vagyok, akkor bizony csomagolnom kell és nehezeket emelgetni kb 3 órán keresztül... Van, hogy egy doboz 20 kg...
Amíg nem megyek orvoshoz, addig ugye nincs róla papírom... De mégse szeretnék ennyit emelgetni.
De más nem indokolja, hogy ne dolgozzak.
Igen, aludni mindig tudok! ☺
Most ébredtem fel 😆
Jajj, nagyon örült, azt mondta érezte mert teljesen megváltoztam az elmúlt hetekben.
És éjjel tudsz aludni? Vagyis hajnalban? Mert én tavaly nemvárt előtt kb. 1-másfél héttel megébredtem mindig éjjel 2 körül, és hajnalig forgolódtam. Nekem ez is tünet volt :D
Párod hogy fogadta? Volt nagy öröm, igaz? :)
Egyébként így már eltudom mondani a tüneteimet!
Érdekes, hogy este jönnek ki jobban, pl a mellem is akkor fáj nagyon.
Nem nagyon van étvágyam, inkább nem kívánok semmit, viszont ha egyszer éhes leszek, akkor azonnal ennem kell...
Ami még érdekes, hogy egy hete teljesen ki vagyok száradva, egyfolytában innom kell.
Hú hirtelen ennyi. ☺
Köszönöm szépen!
Jajj remélem minden rendben lesz!
A délutáni pozitív már tuti jó, ugye?
Csak bejön a jóslat lassan mindenkinél!
Úgy örülök!
Timilight...hajrá nektek is! :)
Köszönöm!!!
Hú, hogy fogom elmondani neki? Itt jarkalok fel-alá..
Először sírtam... Most meg leblokkoltam.
A párom este jön haza.
Úristen
Egyszer már teszteltem pozitívat, akkor rá egy hétre megjött..
Így most nem idegeskedek, inkább várok türelmesen.
Hajrá neked is a termékeny napokhoz!
További ajánlott fórumok:
- 2015 nyara - Babatervezés
- 30 fölött első babatervezők
- Magzatvédő vitamin szedése babatervezéskor
- Érdemes vagy illik szólni a főnöknek, ha babatervezés előtt állok?
- Halasztanátok a babatervezést a járványhelyzet miatt?
- Van valaki itt rajtam kívül, aki szintén ebben a hónapban szeretne belevágni a babatervezésbe?