2014. őszi Clostysoknak (beszélgetés)
Szerintem az E-vitamib, mert amíg nem szedtem 0 volt és most a clostival együtt szedtem azt is . Nekem hétvégére mondott repedést de folyamatos hancúrra hívta fel a figyelmem ;) viszont azt is mondta, hogy ha nem sikerül a férjemnek ad beutalót vizsgálatra! :(
N, pont egyszerre írtunk :)) Nagyon szép eredmény, hogy tudtál szert tenni ilyen szép vastag nyálkahártyára? :)
Sziasztok, megjártam a dokit ! Egy 21mmes petécske van, és a nyálkahártyám 10.3 mm !!!!!!!! ;)
Azt mondta még mielőtt lemérte, hogy meseszép, csak úgy káprázik a szeme ;)
Annamari, sajnálom! De hogy érted azt hogy elviszed ami kijött belőled?
Az első mondatod nem túl biztató :(
Ismerős sajnos a helyzet, csak én ránézni se tudtam :(
És most számoltam ki... bakker... annó kb. 2 hónapja nekem is a 23. dpomon volt a vetélésem :(
Ja, és most október 23-án jött meg...
Elviszem a teszteket, meg azt is ami kijött belőlem... :(
De csak reggel sírtam, az elég volt. Majd most fog sikerülni, és apával együtt ünneplik a születésnapjukat.
Nekem 23-án jött meg. Viszont a fogamra kaptam antibiotikumot (bika adag Augmentint), és kb az ovu idején lesz az utolsó szem. Így nem tudom, hogy ezzel a ciklussal mi lesz. Most kezdtem meg az első Clostis pihenő hónapomat.
A hőmet is mérnem kellene, de még kezdtem el :(
Ma vagy holnap felhívom a dokit, hogy ő mit mond.
Épp az előbb olvastam a Naplódban. Nagyon sajnálom.
Az új dokidnak elviszed a tesztjeid megmutatásra?
Aranyosak vagytok! Első clostis hónapom volt. Ma megyünk új dokihoz, kíváncsi leszek mit javasol majd. Van két havi adag clostim, de jó lenne lekövetni a ciklusomat mellette....
Sajnálom Annamari :(
Én most vagyok a 10. dpo-n, tegnap csináltam egy tesztet, negatív lett. Amúgy semmit nem érzek, csak mérhetetlenül türelmetlen vagyok, utálom ezt a várakozást :(
Sajnálom Annamari :( Hanyadik clostis hónapod volt? Azzal folytatod az új ciklust is?
Sziasztok Lányok!
Gondoltam bejelentkezem. Jó egy hét késéssel megjött nekem is, így most új ciklus kezdődik...
látom ti már igencsak ovu környékén vagytok, hajrá!
Fagyi, és a többiek, ti hogy álltok most? :)
Akkor majd csuriban lesz az ujjam és várom a beszámolót ;)
Három- négy körül! Amúhy a kisebbekből tényleg nem valószínű h lesz vmi, nekem 11.napon volt egy 13 és egy 14 mm-es, de 13. Napon már nem látta őket! De a kettő nagy az csodás ;)
Biztosan nem fogtok, nekem a hasfájás is több napig szokott tartani. Te hányra mész holnap?
Remélem mi nem kééünk el,mert a páromnak be kellett menni éjjelre dolgozni,csak hnap este tudunk legközelebb együttlenni! Nekem egyre jobban fáj a hasam ...
Köszi :) A két nagyra mondta egyébként hogy esélyesek, a többiek nemigen fogják őket beérni (mondjuk nem is bánom :)) Tegnapra és holnapra kell időzítenünk az együttléteket.
Ez szép eredmény :) Hajrá, hajrá!
Váu... Clostival még teljesülhet is :)
Úr isten mennyiiiiiii!! Akkor már csak egy golgotavirág van,de az sokszor ;-)- CT y CT x
Na végeztem. Jobb oldalon van egy 20, egy 17 és egy 13 mm-es, bal oldalon egy 12 mm-es tüsző, a méhnyálkahártya 7 mm. :) A legnagyobbra azt mondta, hogy valószínűleg ma vagy holnap megreped, és még a 17 mm-es is esélyes :) Jövő héten vérvétel, aztán majd látjuk a továbbiakat. :)
Mindenképp!!!
Azt álmodtam ma, hogy voltam dokinál petéket keresni, de nem azt talált hanem hármasikreket ;)
Köszi, aranyos vagy :) 18:50-re megyek, majd megírom este az eredményt :)
Niki szorítok ma, mikor mész?
Szerintem nem normális. Most próbálom hívogatni őket, de eddig csak letereltek. Most az van, hogy az aszisztens majd visszahív.
És ez normális? Vagy mit mondott a doki?
Vissza kell majd menned kontrollra?
További ajánlott fórumok: