2014. őszi Clostysoknak (beszélgetés)
Igen, ez ismerős :D Én is egy tól-ig időszakig nem vártam :D
Amúgy annyira nem vagyok magam alatt, szomorú igen, de az ember szervezete, szelleme jó előre tudja, mikor nem szabad megtörténnie!
Amimiatt magam alatt vagyok az a fogam, amióta kihúzták fáj mindegyik körülötte lévő fog. A bölcsesség fogam is beindult, sőt még egy 7 évvel ezelőtt kihúzott fogam is szellemfájdogál. Esténként már 2 óránként kell szednem a fájdalomcsillapítót.
Ennyiből örülök, hogy nem most sikerült, nagyon aggódtam volna, hogy mennyire viselheti meg ez az egész a babát. Plusz még lehet antibiotikumot is kapni fogok...
Tegnap este is úgy fájt lüktetve a hármas kombó (kihúzott mellett lévő, bölcsesség, szellemfog), hogy kocogtak a fogaim.
Sajnálm Fagyi23 :( Nagyon magad alatt vagy?
Én hétvégére nem várom, de nem tudom pontosan mikorra, mert az egyik oldal szerint szombaton volt peteérésem, a másik szerint hétfőn (múlt héten). Hőgörbe alapján.
Sajnálom Fagyi!
De majd most mindenkinek akkora-de-akkora babája lesz :)
Sziasztok!
Nekem csütörtökön megjött, szóval új kör indul.
Az első pihenős hónapom a 3 clostis ciklus után.
Mérnem kellene a hőmet, de még nem vitt rá a lélek.
Sajnos a fogamhelye is szenveszt, kedden kihúzták.
E vitamint egy darabig (utána sajna folyamtosan elfelejtettem) szedtem a mostani ciklusomban. 400mg-os van itthon, így két naponta szedtem. Részben ezért is felejtettem el a végén :D
Ma fájogat a pocakom! Remélem jó jel és jobb petéim lesznek :)
De a fejem úgy fáj 3 napja,h megzavarodok
Értem, de clostis hónap hanyadik volt?
Írtam hoxának, hogy szeretnénk táblázatot, egy ilyen témájú forumban találtam rá, ott kértem meg, de ahogy.visszaolvasgattam, 2 hónap.... :( remélem addigra mindenki babázik :)
Tényleg jó lenne egy táblázat most már, de én egyszerűn nem találom hol lehetne. Még olyat sem, mint pl más oldalakon, hogy saját fórumom kezelése vagy beállítások...
Annamari neked ez hanyadik hónap volt? És mit látott a doki középidőben?
Este nagyon későn ért haza, akkor nem akartam elmondani, meg várni akartam pár napot. Ismer és egyből kiszúrta sunnyogok valamit. :)
Megmutattam neki a tesztet, nagy szeretést kaptam.
Addig azért nem éljük bele magunkat amíg az orvos nem igazolja hogy élő terhesség.
Nagyon izgulok...
Ez egyértelmű eredmény!!! :D
Gratulálok!!!! :)
De örülök!!
Szerintem pozitívat teszteltem. Remélem...