Nem vagyok ugyan a téma szakértője, de épp tegnap írta elő nekem a doki, hogy ha új ciklus jön, akkor hőmérőzzek!
Nekem most indul majd a closti 3 hónapja után a 3 hónap pihenés, és azért kell, hogy lássuk, hogy mi a helyzet a pé-mmel. Mondta, hogy a closti alatt nem kell, mert rendbeteszi a ciklust, plusz a hőbe kicsit bele is kutyulhat.
Amúgy nekem a hőmérőzés 2 éven át nem vezetett eredményre. Kíváncsi leszek, hogy most változik-e a dolog.
Kb fél éve rendesen mérem a reggeli hőmet. Eddig mindig nagyon szépen látszott, h peteérés után egyből megugrott a hőm. Majd 2 honappal ezelőtt felírta a dokim a Closty-t egy kis rásegítének. Azóta volt egy kis menszi utáni barnázás, majd peteérés után csal lassan lassan emelkedett a hőm. Meg is jött.... Most vagyok a = ik napnál,de a hőm össze vissza ugrál.
Sziasztok! Én is szeretnék hozzátok csatlakozni. Én két honappal ezelött kaptam meg a Closty-t rásegítésnek. De úgy érzem több kárt csináltunk mint hasznot.Jó lenne valakikkel megbeszélni... :(
Sziasztok, szeretnék csatlakozni hozzátok :) Kb. 1 évvel ezelőtt már volt egy 3 hónapos Closty kúrám, cikluskövetés nélkül, eredménytelenül. Most vasárnap kezdem megint egy új orvossal, ezúttal lesz UH és vérvétel is. Drukkolok mindenkinek! :)