2014. őszi Clostysoknak (beszélgetés)
Én már nem tesztelek.
Várok, hogy meg jön, vagy sem. Még most türelmesen.
Na, kivel mizu tesztügyben????
Köszönöm a jókívánságokat, ma lázmentesen kelt vvégre :)
Jobbulást a kislányodnak.
Abban a táblázatban azt is lehet vezetni, hogy mikorra várod a következő menstruációt. Így tudjuk követni, hogy ki hogy áll :)
Na és persze a babákat is lehet követni benne :)
Sziasztok! Gondolok ám rátok, izgulok hogy jöjjön össze!
Milyen táblázatra gondoltok? Egy babás fórumon láttam de de itt miket írnátok bele? Vagyis írnèk vagy mi a szösz...
Nekem nem is a rosszidö hanem a kislányom állapota lomboz le,nagyon beteg, lázas már egy hete náthás köhögős,.ma voltunk vele megint dokinál, remélem nem lesz a vége tüdőgyuszi!
Niki várjuk együtt a hőhullámra :)
Itt is köd volt, de már süt a nap.
Azért amíg nem jön meg van remény!
Én egyre jobban érzem a menstruációs fájdalmakat. Még 4 napom van, ha nem jön meg előbb.
Megkérdeztem privitől az egyik fórum táblázat szerkesztőjétől. Amint lesz válasz, már írom is.
Amúgy kivel mi újság ezen a ködös reggelen (legalábbis erre felé az van)
Velem semmi különös, abba hagytam a tesztelgetést, mert totál negatív, és várom a nem vártat. Ma vagy holnap valszeg be is köszönt!
Lányok!
Nem gondoljátok, hogy jó lenne ide is kérni egy táblázatot? könnyebb lenne követni, hogy ki hol tart, nem?
Vagy csak én kezdem már elveszteni a fonalat? :\
Szép napot!!
Én már mindenkinek egy egész kocsival kívánok! :)
Tudom, ameddig magánrendelésre jártam ugyanez volt, csak a pénzt hordat oda. Sajnálom a történteket. :(
Igen, ez az első clostis hónapom, én is csak rásegítésnek kaptam, mert a hormon vizsgálatom tökéletes eredményt mutatott. A párom meg tegnap volt andrológián.
Neki nem kell vizsgálatra mennie, mert 1 évvel ezelött voltam már tehes, csak sajna elvesztettük a babócát. Megnéztem az akkori hőgörbémet is, akkor is magas volt az alaphőm.De ha most sem sikerül, megfogadom a tanácsod. Csak tudod az a szomorú, h ezt nekem kell kérni,és nem a dokinak jut eszébe. Súlyos 1o ezreket hagyok ott nála :(
Te is szeded a Closty-t?