2013 októberi babák (beszélgetés)
Sajnálom! :-(A Jó Isten adjon erőt és hamarosan 1 egészséges,erős kisbabát!Nem lehet,hogy progeszteron pótlásra lenne szükséged,ha teherbe esel?Vigyázz magadra!
Lexy ne hibaztasd magad, ne gondolj olyanokra,hogy te nem erdemled meg. Igenis mindenki megérdemli ezt az örömöt az életben! Gondolunk rád, és sok sikert!
Nagyon sajnálom tudom mit élsz át nekem is csak harmadikra sikerült de most itt van már lassan két éves. Ne add fel!
Nagyon sajnálom Lexy! :(:(:(
Nagyon sajnálom:( Nem lehet most könnyű neked! Kitartást!
Sziasztok csajok! Most értem haza a dokitol de nem szolgálok jo hirekkel mivel nem latott szivmozgast pedig multheten volt meg:-( sajna bekell fekudnom ismet a korhazba mutetre:-( pedig annyira vartuk a kis jovevenyt de ugy latszik en nem erdemeltem meg az elettol nekem ez a masodik ugyanez volt 3 eve de nem tidom miert :'( :'( :'( :'( nektek jo babavarast es vigyazzatok nagyon magatokra!!! Puszi mindenkinek
Mi is ma léptünk a 8. hétbe:) Olyan izgalmas egyrészt repül az idő, másrészt meg olyan lassan telnek a napok. Majd csak 03.08-án megyek legközelebb a dokihoz.
Tényleg igaz, hogy kirúgás ellen csak akkor vagyunk védettek, ha elmondjuk a munkáltatónak, ez nálunk fent van a honlapon. De az igazolásról még nem hallottam, elég furán hangzik, de köszi bbunny, hogy megírtad:)
Flora nagyon sajnálom! De tényleg tök jó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá. 1-2 hónap és lehet újra beköltözik a babó, aki aztán ott is marad 9 hónapig. Akkor majd feltétlenül gyere a jó hírrel:)!
Jaj igen akartam mondani, nézzétek utána már most, hogy a ptk. Szerint milyen jogok illetik a kismamat a munkahelyén. Fontos annak aki jelenleg dolgozik sokat változott idén, pl tudom ,hogy a kirúgás ellen csak akkortól vagy védve,ha bejelented és orvosi papírral alátámasztod a munkáltatódnak.
Én meg nem láttam a pirinyot , remélem nem üres a petezsak és szerdán ot is láthatom a monitoron. A tunetekbol minden megvan kivanossag,emelyges,hányinger,érzelmi hullámok, érzékenység,szomjúság,éhség,fáradtság,derék fájdalom,pocak nyilalas, fejfájás, csak a cicim nem feszül, lehet azért mert a lányomat néha meg megszoptatom. Már nagyon várom, hogy a genetikai uhn minden rendben legyen, és lezarhassuk ezt az első trimesztert. De az meg 6het :(
Flóra igazán sajnálom, de az jó, hogy a pozitívumot szurod le. Lehet komoly baja lett volna a babdnak. Kívánom,hogy hamarosan egészséges erős magzat fejlődjön a pocakodban! Kitartást!
5+3 naposan láttuk meg az uh-n, hogy van, akkor volt 2,5 mm-es. 5+5 naposan kezdtem barnázni, és ma töltöttem (volna) a 6. hetet.
Sajnálom. :-( Remélem,hamar jobban leszel. Hány hetesek voltatok?Pihenj sokat!
Hát csajok a babám nem akart tovább velem lenni. Jól tudjuk, hogy 50% az esély, hogy egy terhesség megmarad-e, ha rendszertelen lenne a menzeszem, vagy nem akartam volna teherbe esni, szerintem észre sem vettem volna. A mai uh-on 14 mm-es nyálkahártyát láttak, a jobb petefészkem pedig 4 mm-rel kisebb lett, felritkulást sehol sem találtak. Az előző uh tekintetében felküldtek vizelet tesztre, ami csont negatív lett. Majd azt mondták, hogy hamarosan rendes vérzésnek kell jelentkeznie, és menjek vissza a dokihoz majd pár nap múlva. Valószínűleg a kis felritkulás nem is lett nagyobb annál, mint amit szerdán láttak. Reggel úgy ébredtem, hogy kevésbé fájtak a melleim, már akkor éreztem, hogy na akkor gond van. Délutánra már a barnázás mellé jött pár csepp vér, este 7-kor pedig elöntött. Nincsenek nagy fájdalmaim, néha nagyon szúr a hasam pár mp-re, de semmi több. Direkt rákérdeztem, hogy meg lehetett-e volna előzni a vetélést, de átrágtuk a tényeket, hogy szedtem vitamint az elejétől kezdve, a családomban nincsenek meddőségi problémák és amúgy sem erőltettem meg magam. Ha egy baba nem életképes, mielőtt még egyáltalán kifejlődnének a fontos szervei, akkor ott semmi sem segít. Már csak egy dologtól félek, hogy jó lenne, ha lezajlana magától és nem kéne műtéttel befejezni. Tehát ennyi volta mai napom. Sajnálom, sajnálom, de nem vagyok semmiről sem lekésve, elvégre kiderült, hogy igenis teherbe tudok esni, a méhem be tudja fogadni, a többi pedig a szerencsén múlik. Majd máskor.
Én ma vagyok 7+7,csak 2 nap a különbség ;-)
De jó!Nagyon örülök!:-)Mi 6hét3naposan voltunk 8,3 mm-esek.:-)Te hogy érzed magad?
Halihó!Én nem vagyok jól.alig tudok enni-inni,szinte egész napos a gyomorprobléma,az émelygés,hányás még nem volt.viszont böfögés az van.ma sem tettem ki a házból a lábam.ágy és ágy,erötlenség.igy a hangulatom is elég rossz.Sokan vagytok így,mint én?Most kezdjük a 8.hetet babócámmal!:-)
:)Ez jó!:) Mi ugyanígy vagyunk, január 10-én volt az utolsó mensi, február 10-én első pozitív teszt, igaz elég halványka volt még akkor. Én dokihoz vagy a hét vége felé, vagy jövő hét elején megyek. Jajjj, nekem is olyan rossz, hogy még nem beszélünk róla, de úgy egyeztünk meg, hogy a 12. hétig hallgatunk:) ááá...ráadásul tesóm is terhes, ő 15 hetes, ikrekkel:)első terhességnél én már a 6. héten szóltam a munkahelyen, de csak azért mert az első 3 hónap borzasztó volt, és sokat hánytam, szóval nem lett volna egyszerű titkolni, de nekik is a 12. héten szóltam volna, ha nem így alakul.
Nagyon örülök :) Szép méretek :)
Sziasztok!
Voltam ma dokinál és van szívhang! :)7+5 naposak vagyunk és 13.9mm :)
Mi a szűk családnak elmondtuk már a pozitív tesztnél,de a többiekkel még várunk.
Szép Estét!
Szia! Akkor hasonló cipőben járunk. Az én első pozitív tesztemet február 11-én csináltam, azóta még ellőttem kettőt és az eredmények csak erősödnek. Az utsó mensim január 14-én volt. Én is alig hittem a szememnek, mert mi meg most mentünk volna vissza a fagyi babáinkért. Most mi is úgy vagyunk vele, hogy a 12.hétig nem mondjuk senkinek, a negatív tapasztalatok miatt. Ja persze a főnökömnek már mondtam. Én holnap megyek dokihoz, hogy nézzünk hcg és progi szintet.
Hát ez az. Én se tudom hogy titkolom majd.
Ti most hányadik héten vagytok?
Én még nem tudom felfogni az egészet, már várom az első doki látogatást, hogy mit mond, remélem csak pozitív dolgokat.
Szia! Mi is csak a 12.hét után szeretnénk elmondani még a szülőknek is, de nem tudom, hogy meddig fogom tudni titkolni, mert már most is szépen látszik.
Sziasztok!
Én február 10-én csináltam egy tesztet. Pozitív lett :-) Rá 3 napra még egyet az is pozitív és ráadásul nem is halványan.
Január 10-én jött meg utoljára, ezután kezdtünk bele a babaprojektbe, és úgy néz ki elsőre sikerült. Jövő kedden megyek dokihoz. Már nagyon izgulok. El sem tudom hinni, ugyanis nem gondoltam hogy ilyen hamar sikerülhet. Csak a férjem és én tudjuk. Ez a legrosszabb hogy senkivel sem lehet beszélni róla.
Gondoltam írok ide, hátha egy kicsit könnyebb lesz. Eddig abban egyeztünk meg hogy 12.hétig nem is mondjuk el.
Apropó ti hogy gondoljátok mikor érdemes elmondani családnak illetve munkahelyen?
Azért drukkolok, hogy hátha észbe kapott az a kistesó és elkezdett fejlődni:)
Sziasztok!
Aranyosak vagytok!Holnap megyek megint dokihoz de ugye szerinte mivel csak 2mm nőt a petezsák 10 nap alatt.tuti nem fejlődik.Azért még holnap megnézi és akkor hétfőn műtét.majd lassan csak csak összejön ez a kistesó.
Örülök,hogy jól vagytok és minden nap olvaslak titeket.Holnap jelentkezem.
sikerült orvost választani, ma megyünk a magánrendelésre. remélem jó hírekkel tudok majd jönni.
Fvikk, tudom mit érzel most és min mész most keresztül:( kitartást és nagy lelki erőt kívánok neked a következő vizsgálatig. írj, hogy hogy alakulnak a dolgok.
További ajánlott fórumok: