2013 januári babák (beszélgetés)
Jó hogy nincs semmi baj!!!Nem nem olvasom azt a fórumot,de befogok kukkantani... szép napot mindenkinek!
Olvastátok az "áldott - áldatlan állapot" fórumos cikket? Eszméletlen. El sem tudom képzelni, hogy állhat ennyi negatív érzéssel valaki a terhességéhez...
Új típusú panasz... most voltunk ügyeleten. Egész délután szúrt a mellkasom, de ezt leszámítva semmi gondom nem volt. Inkább biztos ami biztos alapon elmentünk az ügyeletre, csináltak ekg-t, de szerencsére minden ok. A doki jobb hijján azt mondta, lehet, hogy valami kisugárzik. Csütörtökön megyünk a 30 hetes genetikaira, már várom :-)
okés! :) Nekem is kicsit jobb a hangulatom így estére kelve...jó éjt!!
Ki tudtam volna, csak a hülye hormonok miatt nekem semmi nem volt jó.:)Úgyhogy bent sajnáltam magam.:) Estére elmúlt.:))
miért nem tudsz kimenni a szabadba?
Borzasztó..ma mindenki, aki tehette kiment a szabadba a szuper jó időben..én meg idebent bőgtem, de úgy, mintha lenne rá bármi okom is...
Most meg csokitortát ennék és sült halat.
nem vagy egyedül...én is utálom!
Hogy én mennyire utálom ezeket az idióta hormonokat....
Megvan az eredeti kivonatom,de a neten azt olvastam,hogy 300 napnál nem régebbi hiteles "másolat" kell,most meg azt mondták a hivatalban,hogy 1 hónapnál nem lehet régebbi.Úgy látszik mindenhol más a szokás,lehet,hogy tényleg rákérdezek a kórházban.Köszönöm a válaszokat.
Utána akartam nézni a neten,de nem találtam olyan lapot, ahol külön kiemelné,hogy újból ki kell kérni.Szerintem is kérdezd meg a kórházban.
Nálunk azt mondták, hogy nem kell frisset kérni, elvileg le tudják kérdezni az adatbázisban is (ha akarják), de szerintem kérdezzétek meg a kórházban, biztos meg tudják mondani, az a tuti :-)
Hát, nem tudom, már nem vagyok házas.:)
Az apasági nyilatkozatot meg már kiállították, azt ki lehet bármikor, és lezárt borítékban ideadták, azt kell odaadnom, ha jön a kórházba az anyakönyvvezető.
de egy falubeli csajtól hallottam tehát nem hivatalos
nekem valami olyasmit mondtak, hogy friss kell mert csak ezzel igazolod a házasság meglétét.
Mert nincsen meg a kivonatod? Nekem nem kellett sehonnan kikérni semmit. Nem rémlik ilyesmi.
Sziasztok!
Ti hogyan tudjátok,a gyerek anyakönyvezéséhez a házassági anyakönyvi kivonatot mennyi idővel lehet kikérni a születés dátuma előtt?Nekem most 1 hónapot mondtak,de emlékszem hogy 4 éve még kb.3 hónappal kértem ki a kislányom születése előtt.
Sziasztok!
Régen nem írtam már,de minden nap olvastam csak ettől a hülye időtől tiszta nyomi voltam.Jó idő beköszöntével én is és a pici is aktivizálta magát.:)Azóta meg se áll,de nem baj én örülök neki,bár néha olyanokat kapok, hogy rendesen fáj.:)
Mi most vagyunk 27 hét+3 naposak,de kíváncsi vagyok,hogy mit mérnek majd a következő UH-on, mert múltkor is nagyobbnak mérték...
Mi szerintem a kórházban kilövetjük a fülét,mert akkor talán még nem akkora a trauma,mint később...bár apa szerint fölösleges a fülcsi,de nagyi nagyon szeretné és meg is akarja neki venni.
sziasztok, sajnos meló téren semmi :-(
Éjjel másfélórát görcsöltem, most fáj a fejem és iszonyatos hányingerem van. Ma még enni sem tudtam :-( Kedvem semmi....... Nekem a felüléseknél vannak fájdalmaim de elviselhetők napról napra erősebb mozgásokat érzek :-)
Mi is pont 27 hét+2 naposak vagyunk... :)
Nekem sem volt ilyen az elsőnél, az első a vesémet nyomta.:)
Jól vagyunk köszi.:) 27 hét+2 napos, és 1090 grammnál tart.:) Azért már várom a végét.:))
Köszi!! a fiúk sosem csináltak ilyet...nem emlékszem.. Jól vagytok?
Nyugi, szerintem épp a baba nyom valami ideget.:) Ahogy majd lesz kedve másabb pózt felvenni, kis idő múlva meg is szűnik a fájdalom. Nálunk is van egy ilyen helyzet..ha úgy helyezkedik, akkor nekem meg felfelé a tarkómig nyilall a fájdalom, és zsibbad, míg el nem mozdul onnan.:)
Sziasztok!!Hú nekem nem túl jól alakul a napom...tegnap egész nap nagyon fájt a bal lábam,főleg bokából indult...aztán ma zsibbadt...és ma délelőtt elkezdett fájni a derekam de csak azon az oldalon...alig bírok mozogni...ha lépek nagyon fáj,deréktól végig a lábamba végig fut a fájdalom... és nem jó mert a hasfalam is ilyenkor feszül...mit lehet tenni?? Nem vagyok kényes a fájdalomra,csak a Manónak ne legyen rossz!!
Sziasztok csajok.
Én ezzel a kilóval ugy vagyok hogy nem zavar.Az első terhességemnél 25hetesen már 10kg-ot híztam a szülés végére 20kg-ot.Még is lement utána hamar szinte 1év alatt.Most 27hetesen híztam 5kg-ot eddig még,eleinte az étel sem maradt meg bennem meg a folyadék sem.tehát nekem többet ér az hogy a baba jól van és ha én hízok ő is tud miből fejlődni szépen:D Tehát ne foglalkozzatok a kilókkal lefog menni szépen mindenkinek.:D pedig az elsőt is mint most 56kg-val kezdtem ja és nem fogyóztam csak nem hagyott enni rendesen a lánykám a sok sírással remélem a következő babuci nem lesz ennyire síros :D
szia.igaz nekem a lányom 8éves már,de születése után történt a dolog vagy 3hónappal :( hamarabb kellett volna csak mindig húztuk a dolgot,szerintem a kórházban csináltasd meg ,mert mi éppen akkor kaptuk a kötelező szurit meg a fülét is lyukasztották elég volt szegényt megnyugtatni :(
Én is arra gondoltam, hogy akkor úgyis elég "stressz" éri, akkor egy körön ez is meg lenne :-)
Én ugyan fiús anyuka, de ha lány lenne én is túlesnék rajta minél előbb.:)
További ajánlott fórumok: