2013 januári babák (beszélgetés)
Köszi.Neked szerencséd volt,de itt még azt nem ismerik:( maradiak sajnos.Borzasztó volt.Ráadásul a védőnő mondta hogy édességet vagy amibe cukor van vasárnaptól nem ehetem,hát nem vagyok egy csoki evő de mikor a lányom eszi akkor majdhogynem megkívánok.Aranyos mert ugy eszi meg hogy elfordul azt mondja nehogy megkívánjam.:)
Oh igen az én Manóm is csinál ilyet...múlt héten keresztbe feküdt,most farfekvéses...néha olyan erővel tud rugdosni hogy hihetetlen...
Majd gondol egyet és "lemegy".:)))
Én 26 hét, de még mindig megcsinálja, hogy egyik nap farfekvés, másik nap fejvég..a hasam meg mintha ki akarna szakadni, ahogy ilyen lelkesen forgolódik.:)))Épp 2 hete volt 2 uh egymás után követő napon, és egyik nap farfekvéssel volt, másik nap meg fejvéggel. Azt bírom, amikor kifli formájában oldalirányban vízszintesen fekszik, nem harántnak mondanám, bár lehet az..szerintem még az a legkényelmesebb neki..csak nekem nem.:))
Tegnap voltam az orvosomnál és azt mondta hu nagyon fenn van a Babi...dehát még csak a 25 hétnél járunk...
Tökéletes a szívhang, és szívritmus.:)
Kérdeztem a védőnőt a harisnyáról..azt mondja átlagban 10ből 7-8 anyuka ad harisnyát az újszülöttre. és nem nyűgösködnek tőle.:)
Én nem tudom mennyit nő a hasam. Sokat és gyorsan.:)) Nem mérjük, csak fotózzuk minden héten. Zokni-, cipő felvétel nálam is katasztrófa.
Cukros löttybe én a múltkor tettem 2 citrom levét, és majdnem savanyúnak éreztem tőle.:)
Viszont a belgyógyra vissza kell mennem, mert hiánycikk az a vas és vérpótló, amit felírtak. És ma még megyek a védőnőhöz is, megnézik a baba szívhangját.:))
Nektek mennyit és milyen gyorsan nő a hasatok? Nekem az elmúlt 3 hétben 11 cm-t, el se tudom képzelni mekkora lesz még :-)
Tényleg nagy a "csend", de lehet, hogy most mindenkit megvisel ez az idő is... Én tegnap nem voltam kint, így kicsit felkészületlenül ma reggel. Pulcsit vettem ugyan, de nálunk mélygarázs van, így a kocsihoz csak lemegyünk a lifttel, autóból nézve tök jó idő volt, amikor kiszálltunk az volt a szerencsém (mivel alapból is fázós vagyok), hogy mindig van a kicsiban pulcsi és kabát is :-( Ti hogy viselitek a hideget? Ja, a zoknihúzás... :S katasztórfa.
Nekem szerencsém volt és csak reggelizni kellett :-) Kitartás, drukkolok! :-)
Az nem jó... egyébként ezt a vérvételed alapján írták elő?
sziasztok holnap kapom a cukros löttyöt.:(
hu de nagy ma a hallgatás....mi újság csajok?
Bizony olyan kis csöpp ruhácskák vannak!!! :)
Ma voltam az első injekciómon,amit a vashiányra kapok...
Szép napot!
Örülök, hogy jobban vagy.Igen én is sokat szoktam nézegetni őket...múltkor mutattam egyet páromnak,hogy nézd milyen aranyos...kezébe vette és elveszett a tenyerébe...:)
Köszönöm kicsit jobban vagyok!!!Én is épp ma pakolásztam és néztem meg mi van és mi kell...
Jaj olyan jó volt kézbe fogni azokat a pici ruhákat....
Én butorokat meg ilyesmit nem tudok ilyen oldalakon venni mert nincs mivel elhoznunk. nem tudom, hogy oldom meg valószínű a pelenkázólap lesz nálunk is babakocsit meg fogalmam nincs hogyan hozom haza.
Apródot én is csak ajánlani tudom.Nekünk onnan van a babakocsi,pelenkázó és a kiságy is.A babakocsit 13e-t vettem nagyon szép állapotban van.A pelenkázót,ami alul szekrényes és később sima szekrénynek is használható 5e-t, a kiságy is ennyi.Szerintem érdemes böngészgetni,csak több napot kell rászánni,de megéri.
Gratulálok a kiscsajhoz!A rosszullétek lehet, hogy a frontoktól vannak,de azért ha sokáig nem múlik,1-2 nap,beszélj dokival,mert sajna megint int van a remek vírusos időszak.De ez csak az én véleményem.
Jobbulást neked!
Teljesen igazad van szerintem, ez mind a pénz körül forog mostanában. Amúgy ajánlomfigyelmetekbe az aprod.hu-t és a jofogas.hu-t. Rengeteg olcsó babaholmikat lehet találni, és szépek. Saját megyéteken belül is keresgélhettek, így nem kell postaköltséget fizetni, ha személyesen veszed át.
Nah, most, hogy teleírtam az oldalt, lépek is.:)))
Nézz szét vaterán, teszveszen, jófogáson. Egy forintról is indulnak aukciók, megnézed mennyi a szállítási költség, és kalkulálsz, hogy mennyit tudsz azzal együtt érte adni. Érdemesebb a csomagokat nézni, és úgy textilpelushoz, meg bodykhoz tényleg fillérekért lehet hozzájutni, szépekért.
Gratulálok!!
A rosszullétek szerintem a frontoktól vannak, nálam is játszanak megint, vagyis az émelygés szerencsére nem, de tegnap kétszer megint elájultam. Szerencsére itthon voltunk.:))
Jah, és a kórházba is feleslegesen vettem anno a hálóinget, mert nálunk adtak bent, és lehetett kérni is mindig tisztát.
Én sem veszek szoptatós melltartót. Az elsőnél volt, de sose használtam.
Akkor régen vettem pelenkázószekrényt is, de azt is kb 1 hétig használtam, úgyhogy most azt se veszünk, csak egy pelenkázólapot vettünk, azt is szinte csak azért, hogy ha jön majd a doki, ne az ágyra kelljen neki lehajolnia...
Én szerintem nem veszek szoptatós melltartót, elég durvának tartom, hogy bármi, ami a terhességhez vagy a gyerekekhez köthető min. 3-szoros szorzóval vannak árulva. Mivel a szoptatás itthon lesz, esetleg a mamánál, ott ki tudok bújni a simából is, meg a barátnők akik babáztak azt mondták, hogy nekik is csak macera volt vele, hamar "letették". Nincs felétek bababörze? A barátnőm tavaly ott adta el a kicsi ruhákat, és azt mondta nagyon nevetséges áron tudta eladni a dolgokat, volt amit inkább el sem adott. Pl. rugik 5-600 Ft, kombidressz 200 Ft és ezek tényleg jó állapotúak voltak, keress rá a neten, most vannak az őszi börzék, hátha találsz valami hasznosat jó áron :-) Mi pestiek vagyunk, így kicsit könnyebb, jövő héten lesz a babaexpo, már nagyon várom :-)
Hú Te szegény! Azt én nem szeretném mégegyszer... nem lehet, hogy valami nyavalyát kaptál? Vigyázz magatokra! :-)
Sziasztok!!Mi csütörtökön tudtuk meg hogy kislányunk lesz!!!Ma reggel újra kezdődtek a reggeli rosszulléteim,hányás és szédülés.....
Akkor én levagyok nagyon maradva. Pár ruhát kaptam és vettem de azok 3-4 hónapos korától lesznek jók. Pici még nincs. Van ugyan egy babahordozóm de aza baj, hogy mőanyag és csak egy huzat van rajta még szivacs sem. Nekünk áprilisban vadbalesetben összetört a suzukink sajnos nem tudunk egyenlőre kocsit venni és kártérítést nem kaptunk. ja van kád és kiságy a Levikémről, de más nem se ruhák se kocsi stb. de ígéret van bár kocsira nincs amiket meg kaptam azok... nem fogom használni max. veszünk a szülésiből mert nekem már csak egy félfizum lesz. és még mennyi minden kéne, új ruhák, textil pelenka, pelenkázó a kiságyra, és még kitudja én nem. nekem sem ártana valami mélyen gombólós háloing de nem kapok ilyen nagyot és még szoptatós meltartó is kell.
Szerintem az a hazahozatali pakk még párszor biztos átrendeződik mindenkinél :-))
További ajánlott fórumok: