2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem? (beszélgetés)
Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!
Csatlakoznék én is hozzátok. Egy éve is csatlakoztam egy fórumhoz, sajnos nem sikerült leadnom semmit. Majd októbertől egy fogyiversenyre is jelentkeztem... hát eddig csak híztam. :(
De most megint megpróbálom, hisz nem törődhetek bele abba, hogy 32 évesen már plusz 15 kiló van rajtam és sajnos később csak nehezebb lesz lefogyni.
Holnap fogok csak mérlegre állni és centizni. Amin változtatni fogok, hogy elhagyom a kenyeret és az édességet, napi 3-4l víz és este 6 után már nincs kaja. A futást pedig rendszeresítem. Esetleg ha valaki hasonló módon szeretne fogyni, úgy jó lenne, ha tarthatnánk a kapcsolatot, hogy a tapasztalatokat megosszuk. Természetesen mindenkit próbálok majd követni, hisz mindig tanulhat valamit az ember. :)
Szép napot mindenkinek és sikeres fogyást! :)
BÚÉK Lányok :)
A hivatalos indulósúly ma reggelről 94.3.
Alig eszek, csak iszok, iszok, iszok.. Holnaptól meg meló, az legalább kellően leköti majd a figyelmem :)
Én 179 cm, 88 kg most. (ez meg is lepett, mert szülés után voltam 93 kg is, és biztosra vettem, hogy az ünnepek alatt ezt sikerült újra elérnem, de úgylátszik nem toltam be elég bájglit... :)
Cél -20 kg, persze ez úgysem fog menni, tehát a -15-tel is kibékülnék :)
Vibrációs tréningre vissza: ez a Reviber plus jó lehet?
Tekercselésről mi a véleményetek?
A Callanetics az tuti, ajánlom mindenkinek!!!
SZiasztok!
Én ma megyek haza, úgyhogy holnap tudok küldeni kezdősúlyt.
Szép napot mindenkinek!
Másik klubban vagyok, nem feltétlenül jelentkezek, de olvasok és válaszolok, ha nem baj.
Nem centizgetek, nem jegyezgetek méreteket. Az én motiválóm a tükör. :)
Amúgy jerlenleg 164 cm és 74 kg vagyok. 10-12 kg-ot szeretnék és fogok is fogyni, kb 3-4 hónap alatt. Ez egészséges fogyás szerintem. Mozogni, tornázni is fogok, illetve már el is kezdtem a fegyencedzést. Ezért is nem mérlegelek, mert ahogy nő az izomzat és fogy a zsír, lehet hogy a mérleg nem mutat változást, mivel az izom súlya nehezebb a zsírnál. Szóval becsapós.
Én tükröt használok!! :)
Ó, hogy örülnék én, ha a 164 cm-hez annyi lennék mint te, 60 kg.
Szerintem, (ezt én gondolom) nem kellene fogynod.. :)
Sziasztok!
Csatlakoznék én is :) Nekem nincs nagy súlyfeleslegem,inkább az alakformálás a cél. De egy 5-10 kg közötti fogyásnak örülnék.
168 cm és 60-61 kg a "versenysúlyom",de az ünnepek eredményeként jelenleg picit több,mint 62 kg vagyok. Nem fogok semmilyen diétát követni,csak igyekszem figyelni a kajára és mozogni,amennyit lehet.
Naplót is vezetek,szóval ha gondoljátok,szívesen látlak ott titeket :)
Sok sikert mindenkinek! :)
Juhejj! Fenn vagyok a fogyi listan! :) 21-es versenyzo vagyok :) Hat, kb.annyit szeretnek fogyni az elso korben, akkor mar lenne kedvem tukorbe nezni (legalabb neha...)
Fuu, de most :/ Na azt hagyjuk inkabb!
En most ezen a heten meregtelenitek kicsit, mert a majam nekem soha nem mukodott 100%-osan... es emiatt ugye a mereganyagok kiuritese, meg az emesztes se a legjobb... :(
Szoval en most gyogyteazok ezerrel, mellette keves gyumolcsot-zoldseget fogyasztok, ennyi. De ezt csak vasarnapig csinalom, utana hetfotol PALEOLIT dietaba kezdek. Van merlegelom is (publikus) ugyhogy majd ott nyomonkovetitek aki akarja hogy hogy megy sorom :) Most keresek egy par cikket paleolit taplalkozassal kapcs., meg eddig nem csinaltam, szoval nem ismerem nagyon, de a rovid leiras alapjan, amit talatam, ez all legkozelebb hozzam.
Valakinek esetleg van jo tapasztalata a paleolitos dietaval kapcsolatosan? Vagy valami jo kis reszletes leirast ha tudnatok? Nekem nincs meg a konyv. Erdemes megvenni?
Én is csak holnap indulok igazán. A mai feladat, hogy mérsékeljem a az ünnepek alatt bekövetkezett zabálási lázat :) :)
Én szeretnék tavaszig 5 kg-ot leadni. 164 cm vok és 60kg.
A szénhidrátokat én is elhagyom egy időre az biztos!
Ti tudtok alacsony kalóriatartalmú dolgokat? Én tojást, gombát,párolt brokkolit szoktam enni, ja meg konzerves halat.
Sziasztok!
Induló állapot 68kg, cél 52kg, tehát -16kg-ot irányoztam elő. (Ez min. 1 év lesz, ahogy saccolom.)
Pariah! Úgy tűnik 2x szerepelek a listán. (31. és 44.) Újabb jel hogy már nagyon le kell fogynom.:-)
Sziasztok!:)
Beállnék hozzátok a sorba:)
Szeretnék március végére,április elejére 10kg-tól megszabadulni,régebben is annyi voltam,annyival érzem jól magam,amúgy magasságom 168cm.
Elkezdem újra a futást, az nálam mindig beválik, illetve bizonyos napokon kombinálnám itthoni tornával, bár ezt jobban meg kell terveznem a 2 kislányom mellett:)
Étkezésben elhagyom a cukros dolgokat, tészta, burgonya, lisztes dolgokat.
Egyenlőre ennyi, holnap indulok!
Ma reggel megmértem magam!!95 kiló az ünnepek megtették a hatásukat de nem baj. ma reggeliztem egy virslit de nem vagyok éhes:) 165 cm-magas vagyok de centizgetni én sem fogok!!
Nagyon drukkolok mindenkinek nekem a cél 68-kiló:)
Sziasztok
van egy másik forum is ahova járok az a 2012 jan 1 fogyás de ide is bekukkantanék ha lehet:)
Adataim:164 cm jelenleg 88,7 kg (mérlegelőm publikus)CÉL 70 kg
Tavaly májustól lement 25 kg (abbahagytam a gyógyszereket szteroidot és inaktív lett a betegségem stb)
Amennyiben elérem a célom akkor írány a hasplasztika már egyeztetve volt előzetesben egy dokival:)
Diétám:napi 5 étkezés sok gyümivel és zöldséggel, jóformán semmi kenyér max rozs 1-1 szelet semmi süti nasi és bűnőzés
Napi 2 l viz minimum
Sok fogyást Mindenkinek BUÉK
Suora
1. Tutti frutti
2. moncsics83
3. fejeragi
4. Luciferia
5. pariah
6. Ezsi
7. Szilvia1975
8. Nehézvilág
9. tyereskova01
10. Annie1130
11. Dika-84
12. Mohika
13. Ariettina
14. KisMaki93
15. BettyBlue87
16. Timesz35
17. Kedvencecske
18. Szuszáá
19. Molettka1974
20. pintyo577
21. sweetie-pie
22. allinall
23. mini-manó84
24. Nagynéedina
25. Arer
26. Akinom-rock
27. grafzsu
28. freefruit
29. 670429
30. Muki75
31. Karolinna
32 . demon555
33. mamika2
34. orsibigyu
35. Clare
36. anna100
37. Marcsi1978
38. khirke
39. Timesz35
40. gviki
41. AniMama
42. zsírbomba
43. shany.d03
44. Karolinna
45. CheshireCat
jo reggelt es buek mindenkinek! :-)
mindjart frissitem a listat.
korabban irtam, hogy keszitek magunkrol egy nyilvanos excel tablazatot. hogy atlatlatobb legyen a forum (foleg nekem, mert halistennek mar kozel negyvenen vagyunk :-)), megkoszonnem, hogy amikor beirjatok ide az indulo kilokat (esetleg cel sulyt, dieta vagy eletmod) akkor ugyanezt ket sorban elkuldenetek nekem priviben. 2 hetente merlegeles es tablazatfrissites :-) (kiveve akinek nincs merleg vagy merleg allergias - azt hiszem ketten vannak -, de ok vagy centizzenek vagy ruhalotyogo-jelentest kuldjenek :-D)
na akkor, kis tanyer lencse es utana hajra! :)