2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem? (beszélgetés)
Köszönet a receptekért,meg fogom nézni mindenképp!
Eltelt az első nap! Kinek, milyen volt?
Nekem mondhatni elment!-,de majd meglátjuk! A naplómban vezetem miket eszem,akit érdekel olvasson bele! A nyílvános mérlegelőt is vezetni fogom,tehát ott is nyomon lehet követni mindent!
Szia!
Dekára pontosan ennyi vagyok jelenleg én is :D Igaz,én 168 cm vagyok. De nagyon hasonló a célunk is,az enyém 50 kg :)
A bodyrock-kal én is kacérkodom,mostanában találtam rá és tetszik,teszek majd vele valószínűleg egy próbát :)
Ma 2 óra torna már volt is,csak úgy magamtól. Nagyon jólesett,kell a visszaszoktatás. Majdnem egy hónap telt el rendszeres mozgás nélkül,vissza kell rázódni.
Egyből lombik, vagy megelőzték inszemek is?
Kitartás, ha a baba jönni akar, úgyis jönni fog :)
Szia :)
Örülök,hogy megismertél. Sajnos a fórumból kimaradtam költözés meg egyéb miatt és mire vissza akartam menni már zárt lett :(. Nagyon szép a kislányod :)
Ez már egy nagyon komoly fogyókra osztálylétszám!
Remélem évégére mindenki sikeresen megszabadul a túlsúlyától!
Én még nem tudom milyen diétát fogok követni,pénteken kiderül mi lesz a tükrözésem eredménye!
Sikerekben és egészségben gazdag 2013-as évet kívánok minden kedves ,,osztálytársamnak,,!!
Olvastam a naplódat, sok sikert kívánok!
A fegyencedzésről még nem hallottam, sírtam a röhögéstől a jó magaviseleten meg a többin!:-DDDDD
A naplómban találsz egy párat, de fogok még kutatni és remélem találok annyit, hogy érdemes legyen vezetni! Ha nem, akkor átírom ide, amit találok!:)
Nem csak zabos sütik lesznek benne, hanem mindenféle diétás étel!
Szemezgessetek!
Khirke: a callanetics-ről már sokat hallotam,csütörkön megyek kipróbálom,azt mondják hatásos! Ha beválik,akkor heti egy lenne belőle és egy step aerobic v spinning!
Minden új csatlakozónak üdv a csapatban!
A zabkorpás recepteket még mindig várom,mert eddig nem találtam számomra kedvezőt!
Szia, üdv. köztünk!
Sajnálom a sikertelen lombikot, fel a fejjel, sok sikert a diétához és reméljük a következő lombiknál együtt örülhetünk majd veled!:)
Sziasztok! Csatlakozni szeretnék én is hozzàtok! én a nyáron kezdtem el fogyòzni, ahogy szoktam mondani h nem fogyòzok, hanem udatosan eszem! Nekem inzulinrezisztenciám vam, kisbabàt szeretnék. A nyárom 95kilò voltam, most 78-80kilò vagyok! Ezt a 160g szenhidràtos diétàval értem el. Azòta az eredményeim javultak. Hàzi kondiba is jàrtam, sajnos nincs fűtés a helyiségben, igy nem tudunk menni. Novemberbe volz egy sikertelen lombikom, ennek hatàsàra a decembert végig ettem! Főleg az ünnepeket! Mondjuk lekopogom nem jött vissza semmi. Célom mèg kb 10kilò minusz, akkor leszek normàl sùlyban a 170centimhez!
Remélem sokat segítünk itt egymásnak! Holnaptòl ùjra indul a diéta!
Sziasztok!:)
Köszönöm szépen a fiúk nevében is!
Üdv. az újaknak, mindenkinek sikeres fogyást kívánok!
Már annyian vagyunk, hogy úgy érzem nem tudok majd mindenkit követni és mindenre reagálni, de igyekszem!:)))
A mérleggel én is úgy vagyok, hogy csak kezdésnek kell a mihez tartás végett, mert leginkább az számít, hogy a tükör mit mutat, fogytam én 17kg-ot régen és abszolút az ideális súlyomnál voltam, de a tükör nem azt mutatta, amit látni szerettem volna!!
172cm vagyok és 65kg voltam 2007-ben, na azóta született 2 kisfiam és most bőven 80 felett vagyok!
Sziasztok!
Boldogságos és fogyásban, szeretetben gazdag új évet mindenkinek!:))
Képzeljétek, lemerült a mérlegemben az elem így a mérlegelést 4.-én ejtem meg!:(
Nem baj, attól még elsején kezdem az új életemet!:)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Azt hiszem én vagyok itt a legsúlyosabb "egyéniség". Bőven 100 kg felett vagyok (pontos súlyt majd csak akkor tudok, ha megyek dolgozni, mert itthon nincs mérleg), egyenlőre 30 kg-tól szeretnék megszabadulni kb 1 év alatt.
Először a magas szénhidráttartalmú ételeket zárom ki és próbálok rendszeresen enni. Sajnos a munkám nem mindig engedi (nővér vagyok egy intenzív osztályon), így estére sokszor "éhen halok".
Ami nagy bajom, hogy lusta vagyok, úgyhogy a mozgásra úgy kell odarugdalnom magam...
Sziasztok
Katus
Sziasztok!
Búék mindenkinek! Én is csatlakoznék hozzátok. A 2012. évet jól zártam 74 kg.-ról 57- kg-ra fogytam :) 152 cm magas vagyok, így még van felesleg mielőtt elájulnátok :D. Az ünnepek alatt felszaladt 2 kg, így jelenleg 59 kg vagyok :( . Célom az 52 kg.
5 évig nem voltam képes lefogyni, de most sikerülni fog :) Kitartást kívánok mindenkinek, és jó tanácsként, hogy kis célokat tűzzetek ki mindig, azt könnyebb elérni :) .