2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem? (beszélgetés)
Igen, csak írni nem tudok bele
Én konkrétan még bírom, főleg, hogy sokszor eszem keveset. Nem vagyok hajlandó koplalni, mert attól félek, akkor egyszer csak kipakolom a hűtőt. A hulahopp nagyon klassz dolog és kb. 2 hét alatt tökéletesen meg is lehet tanulni. Jó karikázást! Majd mesélj, hogy milyen. Ja! Használat után tiszta vörös lesz a derekad, de ez ne rettentsen el. :)
Húúúú! Nagyon ügyes vagy! :) Le a kalappal. Te már látod az alagút végét. :D
Azért legyél egy kicsit óvatos. :) 18 alatt NŐKNEK nem egészséges a bmi! Hormonális problémákat, menstruációs zavarokat, elmaradást is okozhat. De biztosan okos vagy és tudod hol a határ. :)
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan tudnék a táblázatba írni? Nekem nem megy... :( úgy látom tök béna vagyok....
Sikerült elérnem a linket, felíratkoztam.
Szuper, köszi!
És kinek is köszönhetem?
Húúúúúúúúúúú...jó sokat írtatok! Holnap tudok visszaolvasni,de azért gyors beírom a menüt!:
R: 2 db virsli,feta sajt
T: egy kisebb marék dió és cappucinó
E: -
U: -
V: 2 szelet abonett,2 sonkával,szendvicskrémmel,sajttal,ubival
UV: ez az ami nem kellett volna,a gyerek maradékából kiettem a sjtot,husit,zöldségeket és még volt egy harapás hurka is :-((((((((((
Most nagyon szomorú vagyok,holnap biztos többet fog mutatni,megint a mérleg,de egyszerűen időm,nem volt ma enni,aztán jött a zaba! :-(((((((((((((
:::(((((
na,holnaptól mégjobban odafigyelek,most go! Jó éjt mindnekinek!
Kitartást nektek!
Sajnos nem tudom a táblázatot elérni :( Nem tudom beírni a link-et, mert az én billentyűzetemről valaki örökre száműzte az "and" billentyűt :( Annélkül pedig sajna nem megy.
En mar egyszer nagyon szepen lefogytam.de utanna visszahiztam jo lenne ha ugy is maradna a sulyom ha lefogyok.van egy kaloriaszamlalo a neten betudom irni hogy mennyit ettem es ez tok jo
szia.
Én használtam a kókuszzsírt, de akkor még pálmazsír volt, Norbi még nem kapta fel. Szerintem jó, szerettem. Bármit ugyanúgy meg lehet vele csinálni. Először nekem furcsa volt, mert volt egy érdekes illata, de az ízeken semmit nem lehetett érezni.
De sajna már nem tudom megfizetni :(
Sziasztok.ma narancsot ettem 3dbt.meg parizsit csalamadeval.teat ittam 3bogrevel.sztepper gepen birtam tiz percet.
Áhhhhá, megvannak a betűk jelentései!:)
Párom nővére is kapott ilyet ajándékba, de eddig még nem használta, most akarja elővenni. Kíváncsi vagyok, milyen eredményt ér el vele!
Jaaa igen és megírnátok, hogy milyen zabpelyhet esztek?
Nekem magic hoop van, csak Nemetben talaltam ilyet. Barki tudna hajtani, ajanlom azoknak is akik " nem tudnak " hullazni. Atmeroje 105, sulya 1,6 kg, de vannak nehezebbek is. Magnes van benne, es masszazsgolyok. Minnel nagyobb az atmeroje annal konnyebben megy. Sogornom ajanlotta, mert o bar vekony volt, de a derekabol alig ment le, hiaba a hasizmozas. De ezzel jopar cm-t karcsusodott pedig sulyra ugyanannyi maradt.
Valaki leírná, hogy a táblázatban szereplő betűk mit takarnak?:)
Persze van, amit kitöltöttem, de nem mind tiszta nekem!
Sziasztok! :) Csatlakozhatok?
én a paleóból a paleós kenyeret meg a sütiket szeretném átvenni, a liszt elkerülése miatt
Sziasztok :) en is itt vagyok am! En most eloszor ugy egy hetig maj-meregtelenitek, azt hiszem mar irtam rola. Sok gyogyteat iszok, gyumolcsot, zoldseget eszek, semmi hust vagy feldolgozott elelmiszert. Sokat jar az eszem a kajan... de kezdek atlendulni a holt ponton. Jovohettol paleoval folytatom, ill.kezdem a fogyit. Van paleos koztetek? Ha nincs, akkor majd benezek arra a forumra is.
Mohika!
Ezt másold be, de ha nem megy írd meg az adataidat és beírlak.
[link]
Sziasztok én hülye vagyok ezekhez a táblázatokhoz bemásolni se tudtam maradok csendben a háttérben.Fogyizok figyelek drukkolok.
köszönöm mindenkinek a hozzászólást...
nekem 21,97 jelenleg a bmi-m,szóval bőven a normál határon belül van,mégsem vagyok elégedett.
a célom 50 kg,ami 17,72-es bmi. ez már így kevésnek hangzik mondjuk,de úgyis a tükör a mérvadó,nem a számadatok. nem szeretnék azért átesni a ló másik oldalára. nem is fogok :)
:)Hát igen le a kalappal:)
Sziasztok!
Most csatlakoztam hozzátok, mert már nem tudom elviselni magamat. 4 éve szépen lement gyógyszerrel jó sok kiló, ami mostanra vissza is jött kamatostól. Jó titeket olvasnim ert erőt ad a kitartáshoz :) Én megpróbálom a kalóriákat számolni, meg tornázni, futni. Az estéket nehezen bírom, olyankor szoktam össze-vissza nasizni, de most megfogadtam, hogy 6 után semmi. Mindenkinek boldog újévet és sok-sok akaraterőt!
Lányok!
Ti is láttok olyat, hogy xy szerkesztette utoljára a táblázatot? Mert nekem ír ilyet.. és amit ott mutat, egy olyan nevű hölgyet én ismerek - persze, tudom, hogy lehet véletlen egybeesés is, de valamelyikőtök nem miskolci esetleg? :)
Sziasztok!
Mindenki bírja? :)
Engem a meló kellően lefoglalt ma, alig ettem, csak ittam, ittam, ittam... a szobatársam nevette is, mennyit jártam a wc-re.
Ebédszünet környékén kitöltöttem a táblázatot, a BMI-m elég elkeserítő, de nem sok kell és búcsút mondok az elhízott kategóriának :D
Amúgy rendeltem ma masszázsos-fogyasztós hullahoppot, reményeim szerint legkésőbb hétfőn már nálam lesz..
Kitartás :)
A nyírfacukrot próbáld ki vegyesen az édesítőszerrel. Én is úgy szoktam használni, hogy a sütés/főzés végén teszek bele csak egy kicsit és akkor elnyomja az édesítő kesernyés ízét.
Köszi a recepteket, biztos megcsinálok belőlük párat!
BMI ide vagy oda le a kalappal, nagyon ügyes vagy! :)
További ajánlott fórumok: