2012 februárjában érkező babák (beszélgetés)
akkor nektek mar latszik rendesen a pocakotok? en 62-rol indultam (157 magas vagyok), amolyan husisan, es most 65-nel jarok. Nalam meg szodaval elmegy, ha nagyon megneznek akkor feltuno csak a pocak. Eddig csak egy ember volt aki rakerdezett, es ma volt megegy aki erosen meregetett de csak nem kerdezte meg.
56 kilo most, de feneken tuti kover...
De jo lehet! Vekony vagy? Azt mondjak ok hamarabb erzik. Rajtam van kis felesleg.
Az én orvosom az AFP-re kikötötte a betöltött 16 hetet, szóval a 17. héten veszik le :)
En vegig erzem bugyorgast es lotyizest :-), most olyan nyomogatast is amikor hanyatt fekszem.
Tenyleg jut eszembe a matekrol: ha nalatok mondjuk a 18. hetet irjak a vizsgalati lapra (mondjuk hogy a 18 heti uh) akkor az azt a hetet jelenti 18 vagy az hogy betoltott 18 es akkor persze a 19. het? Ezt sosem ertettem...
en meg azt hiszem nem. neha azt sem tudom eldonteni hogy mim faj odalent, a mehem, vagy a beleim vagy micsoda. egyenlore mindent osszekeverek, csak azt erzem hoyg "ott" kellemetlen es ennyi :)
Remelem azert idovel nekem is megjon az erzes! (a vegen meg amikor ketten boxolnak lehet majd a nyugalmas napokat sirom vissza :D
nem azert mondtam :) csak ugy latszik ma ilyen matekos napom van :DDD
egyebkent valszeg en sem februarban fogok szulni, ikrekkel ritka a 40 het
Igen nem mindenkit kuldenek, de az AFP teszt amit a kombinalt is mer mindenkinek kotelezo + a tarkoredo meres.
Hehe :) Az én számított dátumom február három, a méretek szerinti pedig január 31 :))
Igen en Januar 30-ra vagyok kiirva, elvileg nem Februar, de ez a topik van hozza a legkozelebb :-)
Igen lehet nagy szamokat persze oregkorban is produkalni, a tablazat a kor szerinti ertek azt jelenti, hogy melyek a hatarszamok. Pl ha 33 evesen 1:570hez akkor minel tobb, mint 570 akkor jo, ha az alatt akkor erdemes boholy-mintavetelre menni. Ugyanez az eletkor novekedesevel csokken, vagyis 34 evesen mar 1:470hez vagyis itt mar 470 alatt erdemes mintavetelre menni. En az adott honlapon levo cegnel csinaltattam, nagyon jok! a labort nem is itt hanem angliaban keszitik el, az uh gep pedig az orszagban az egyik legjobb. :-) Ingyen kaptuk a DVDt plusszban is hiaba irjak a honlapon h 2000 Ft.
Ti már éreztek mozgást? Én tegnap kezdtem el valamit érezni, szerintem már ő az. :)
Akkor ne aggódj, nem lesz semmi gond. Húgomat el sem küldték 32 évesen tesztre, mert az uh-n minden rendben volt. És így nem is aggódott feleslegesen arányszámok miatt.
ertem, akkor te mar elottem vagy. en meg csak aug 29-en megyek, akkor leszek 16+5.
igen, rendben volt minden. mutattak is, en meg probaltam latni amit mutat :) azt mondta a doki hogy mind a ketto gyerkoc rendben van. ugyhogy a masodik vervetelig most varakozom :)
Igen, mar betoltottem a 16ot es most jarok a 17 vegenel.
Persze, ne aggódj, lehet, hogy neked még nagyobb szám jön ki. Az uh-d amúgy rendben volt, láttak orrcsontot?
vagom, egyszeruen megorultem a nagy szamodnak (hogy nem lehetetlen 34 evesen ezer felettit produkalni holott a tablazat 470-et ir), es konstataltam hogy ha 500 akkor sincs gaz :)
Na ezt most nem igazán értem, mit nem értesz...
Igen, elvileg mind spekuláció, mert azt mondja a azám, hogy 3400 terhességből 1 lesz down kóros, de nem azt jelenti, hogy az enyém lesz az. Az a lényeg, hogy minél nagyobb a 2. szám, annál jobb. Ha már 1000 felett van és az uh is jó volt, láttak orrcsontot, akkor már nem lehet baj, ne aggódj.
itt egy tablazat, ami a Te 3400-hoz kepest teljesen mast mutat, es ezt nem ertem. Ha 34 evesen lehet 3400 akkor ez azt mondatja velem hogy 470 felett minden jo, ami nyilvan csak arra jo hogy megnyugtasson ha esetleg nem er el ezres koruli erteket az enyem. Ez persze mind spekulacio, mert erteni nem ertem. Mondjuk persze nem baj ha nem ertem, cask legyen jo az eredmeny :) Lehet csak agymenesem van :DDD
[link]
A baratnom aki egyidos velem, tavaj 34 evesen 290-es adatra ment szurasra....
Nem biztos, hogy hülyeség. Az a lényeg, hogy kor szerint adják meg az arányszámot és annál kell kisebb kockázatnak kijönni. Nekem asszem 1:470-hez volt, tehát már az 1:500-hoz elvileg jó. Akinek 1:5-höz 50 éves kor felett, annak megint más a jó eredmény, 20 évesen 1:10 000, stb. Valahogy így van, de összességében 1:1000 felett már jónak számít, azt írták.
Hogy lehet hogy mar megvan az integralt eredmenye? Tul vagy mar ezek szerint a 16. heten is?
Na ez jo hogy irod hogy hany eves vagy, mert akkor nyugodtan kovetkeztethetek arra hogy az a netes szrsag amit olvastam hulyeseg.
En majd csk szeptember elejen tudom meg az eredmenyt.
Én azért megvárom, hogy kitől mit kapok esetleg ajándékba, de főleg egy saccolást majd a 30-akárhányadik héten, hogy mekkora babi várható
(ne vegyünk 50-es ruhákat, ha 55 centire becsülik :))
Pedig olyan csábítóak. Mondjuk én nem ellenzem a használt ruhát, pár hét alatt úgyis kinövik, hiába veszünk újat drágán.
Szívem szerint már a babaszobát is berendezném :))))
Egyet értek :)
Két vérvizsgálat + UH = sokkal kisebb esély, hogy valaki "elnéz" valamit!
Integralt :-)
Igen messze van, de mar most nem tudom mit kezdjek a ruhakerdessel. :-/
Hiaba olyan csoppek iszonyat dragak a ruhak ha nincs kitol orokolni. Hasznaltat pedig nem szeretnek.
Szerintem erdemes tesztre menni. Ki tudja valoban alapos-e az uh. Olvastam en mar Kende konyveket el tudok kepzelni barmit...
További ajánlott fórumok: