2011 januári babák (beszélgetés)
nem tudom, szerintem csak megfázott. de ezt a sok szart beadogatni, már kész vagyok tőle. C vitamin calcium, panadol, d vitamin.
utána jön az orrcsepp. Na azt nem tudom, hogy oldom meg....
Az jó lenne, mivel már nincs annyi kakis pelus, ezért gondoltam érdemes lenne venni egy párat, és
vegyesen használnám én is, ha elmegyünk eldobhatót. Milyen vírust szedtetek össze? ja és hol?
én is utána nézegettem, de én valami 45 ezer forintos csomagot láttam valahol a neten. És ez valami kezdő csomag, de ehhez még valami betétet is kell használni, amit meg kell hozzá venni.Azt tudom, hogy ők ha mennek valahova, akkor eldobható pelenkát használnak. Szerinte nagyon jó, és nagyon szeretik.
Én örülök, ha annyi ideig érintkezek a kakival, amíg éppen muszáj. Még mindig nem lett illatosabb,sőt és nagyon nem bírom. Már van olyan hogy nem öklendezek. Tegnap épp egy ajándék pelust adtam rá, és még a hóna alja is kakis lett mire leöltöztettem.
hello csajok! Gratula a sok foghoz, nekünk még mindig nem akar előtörni :-)
van köztetek aki mosható pelenkát használ? Érdekelne, hogy megéri-e vesződni vele, leginkább anyagilag gondolom a kérdést
Még valami.
Milyen zöldségeket adtok a babáknak? Milán mostanában nem eszi meg a zöldségeket. Gyümölcs jöhet minden mennyiségben, de a zöldség az nem.
Valamit lehet rosszul csinálok. Vagy sűrű, vagy tömény, vagy nem tudom. Ma kezdem előröl, az alapokkal. Krumpli almával.
Szia!
Nekünk van,és eddig nem volt semmi gond a fogzásnál.Néha napközben kicsit nyafizott,volt pár nap amikor 4-5 kaki is volt,de ennyi.Egész éjjel aludt,és én semmi fájdalom csillapítót nem adtam a Balázskának.Néha citromlével bedörzsöltem az ínyét.Még nem volt 4 hónapos ,akkor egyszerre nőtt ki az alsó kettő,aztán 5 és fél hónaposan egyszerre jöttek ki a felsők,majd megint egy alul.Így neki most fent 4,lent 3 foga van,de lent megint úgy nézem,hogy jön egy új fog.
Szerintem segít a nyaklánc,vagy legalábbis én szeretném azt hinni,hogy ez is segítette azt,hogy nem szenvedett a baba annyit.Akik nekem ajánlották,azok biztosak a lánc hatásában,ezért vettem én is.
S.O.S.
Segítsetek, akinek van borostyánlánca, az mondja meg hogy szerinte tényleg segít? Mivel tud segíteni? Igazából én nem hiszek benne,mert nem értem hogy hogyan segít.
De ha tényleg megkönnyíti a drágám életét, azonnal beszerzek egyet.
Úgy látszik, hogy a lányok ügyesebbek. Nektek van borostyánláncotok?
Az én kis drágám taknyosodik, és nyűgös, és este felkelt tegnap is, ma éjszaka is, de ma már vigasztalhatatlanul sírt. Csak a fájdalomcsillapító segített.
Sziasztok!
A kislányomnak kibújt az első fogacskája, ma vettem észre!
Olyan büszke vagyok rá, hogy nem is sírt, semmi jelét nem mutatta.. egyszer csak ott volt :)))
Szia!
Milyen fura,mindenhol mást mondanak! Nekünk a védőnő ill.a gyerekorvos közölte,hogy ne merjek neki adni 1 éves kora alatt semmiféle tejet,tejszármazékot,stb.!
De az olajat meg a lisztes rántást,azt adhatok neki 6 hós kora óta! (azért nem vittem akkor még túlzásba,most is 1 héten 2x-3x kap ilyen főzit!)
Akinek a Babucija Tápszeres attól kérdezném:
Meddig adjátok neki a tápot?(életkor,hó ilyesmire gondolok) Vagy meddig gondoltátok?