2011 januári babák (beszélgetés)
Milán pedig betaknyosodott. Lázasnak nem lázas, csak tiszta takony, folyik is az orrából. Az a baj, hogy utálja az orrszippantást. A kézit nem is engedi. Az elektromos nagyon nehezen. Ha alszik, akkor könnyebb, de ébren olyan sírásba kezd, hogy ma már fuldoklott is.
Borzasztó, hogy én kínozom a saját gyerekemet. Adtam neki c vitamint kamillát csipkebogyót, és ennyi. Hétfőn megyünk a doktornénihez, ha nem múlik.
Nem tudom, hogy fog aludni, már kétszer felkelt 1 óra alatt....
JAj , ne tudd meg ! Nem kívánom senkinek az elmúlt napokat.
1. este hőemelkedés és enyhe láz
2. este durva láz
3. este láz, majd már csak hőemelkedés.
Visszatért a csak szopizni akarunk idő, már nincs láza.
A germicidből beadtam egy egészet és borogattam a csuklóját, ez használt.
A szuszpenziókat kihányta, ahogy az antibiotikumot is (csak 1x tudtam beadni).
Először amit bevittem pisi nagyon csúnya volt, gyulladásra utalt.
Vérvételre küldtek és újabb pisi mintát kellett vinnem (ez azért nem egyszerű).
Az eredmények igen jók lettek, szóval csak így hívom 3 napos ismeretlen eredtű láz.
Több ismerőstől hallottam, állítólag nem a fogzás miatt, de szerintem 100%..
Ahogy elmúlt a láz, másnapra pöttyös lett Melike (szerencsére erre felkészített a doki).
3 napja kezdődött, hogy esténként belázasodik a lányom.
Nem tudom miért, voltunk orvosnál, ma már kaptunk antibiotikumot is, mert sok a fehérje a pisijében.
Holnap beutaltak bennünket laborra.
Annyira fáj a szívem érte és nem tudom megszüntetni a lázat !!!
jaja, jó nagy fiú.
Amúgy Polett mond már valami szótagokat?
Milán azt nyomja, hogy babababu. :)
Mi érden lakunk, gondoltam ha a 11. kerület környéke jó lenne, mert odáig be tudunk buszozni.De Pesten még nem járkáltunk.
Ideje lenne ugyan....
Sziasztok!
Sajnos,nem tudlak benneteket visszaolvasni,alig van időm,beindultak a fogak,meg a mozgás.... :) Fáradt vagyok nagyon!
Egy kis helyzet jelentés:(remélem minél hamarább visszatérhetek közétek! :D)
Detti
9380g 74 cm
Jelenleg 6 kibúj fog és 2 db órák kérdése!
Kúszik-mászik,ül és áll,a járókát fogva már végig totyogja is!
Éjszaka többször sírva kel( újszülöttként nem kelt ennyit!),de csak a cumi kell neki! Éjjel sokat nyöszörög!
Meg volt az első betegség: tüszős mandulagyulladás!Vicces volt!
Remélem mindenki jól van!
Üdv mindenkinek!
Én is szoktam Polettet nézni. Nézem, h milyen ügyes. Milán ma 8 hónapos, és feltérdelt.:)
Amúgy merre laktok Bp-n?
Gondoltam összefuthatnánk akár ha valamerre a közelben.
Szoktam nézni mindig, nagyon kis cuki!
Polettnek nem hullott ki a haja, mondjuk most már remélem nem is fog. Amikor született sem volt pici a haja, de tényleg sokat nőtt, már agyalok azon, hogy le kellene vágni, de apa nem engedi
jaja, nagyon cuki, és milyen sok haja van!
Én is raktam fel képet Milánról nemrég. Szerintem nagyon sokat nőtt, pedig én minden nap látom.
Most volt itt a védőnő azt mondta, hogy napi 2x adjak főzeléket neki és az nagyon kevés ami főzeléket megeszik egyszerre (100 ml).
Nem hajlandó többet enni belőle (ennyit is csak a kedvenceiből), persze amint megkínálom utána gyümivel az jöhet.
Jól kibőgtem magam a védőnőmnek. Sztem hülyének néz. Anno anyukám nem volt egy ölelgetős anya, most is inkább én ölelem meg őt, mint fordítva.
Nagyon hiányzott ez a közelség és ő most nem érti, hogy Melikét miért kapom fel azonnal, ha sír. Hát az egyik oka az ahogyan ő nevelt engem. Nem akarom Melikét úgy nevelni.
Képzelhetitek ennek tudatában milyen kétségbeesett voltam amikor néhányszor sírni hagytam a kiságyban, hogy aludjon végre...
én az altatástól visszaszámolva 3-4 óránként etetem és este próbálom mindig a kedvenceit adni, hogy 200-250-et egyen.
Sajna nem egy nagy evő a gyerekem. Napközben max 170-et eszik egy evésre. Viszont este elég jól bekajcsiztatom.