2011 januári babák (beszélgetés)
Szia antonka!
Hogy vagytok?A kis Milánka hogy van?
elvileg én kértem a gyed idejére. Év közben lehet kérni?Mert év elején nem kértem, a gyedes papírra meg beírtam, h kérem.
ezért gyanús nekem, h kevés.
én is kész vagyok, mert a hitel rezsit ha leveszem marad mindenre kb 20 ezer ft-om............
Ebből éljen meg az, és neveljen gyereket az összes aki ezt kitalálta. És én még max gyedet kapok... Mit csinál az akit nem, és hogy neveli a gyerekét az aki minimálbérből él??? MIre szülnek az emberek 3-4 gyereket?
Á hagyjuk....
Azta 5 fog, az nem semmi, gratula. Polettnek még úgy nézem van pár hét mire az első kijön, látom előlről, de az íny felszínén nem látom, hogy nagyon szeretne áttörni...
bili: Valaki akkor kezdi amikor már járni tud a gyerek, szerintem ne erőltesd még, korai, de ez csak az én véleményem
Mikor megjelenik az első fog, már kell mosni neki, vannak szupi kezdőkészletek, ha nem sikerül, tán egy textilpelussal is érdemes áttörölni a fogait.
tojássárga asszem 8 hótól, fehérje 1 év. (ha jól emlékszem)
Kibújt az 5. foga is :-) (Semmi nyűglődés, ma reggelre kint volt.)
Van valakinek tapasztalata angol nyelvű játszóházzal ?
Néhány nézőpont szerint amint ül a gyerek szoktassam néha a bilihez, nehogy megutálja. Mások szerint 2 éves korig érdemes várni. Szerintetek ?
Mossa valaki már a picúr fogát ?
Tojássárgát (főve) mikortól lehet adni a kicsinek ?
Szia!
Köszi! (azóta nem csinálunk mást,csak az ácsorgás a tuti :D )
Gratulálok a már kibúj 4 foghoz és jövendő 5.hez! :D
De jó!!!! Sok sikert hozzá!
Mi is most fogjuk ismét beindítani a Baba-mama Klubot!
Sziasztok!
Megkaptam az első havi max gyedemet, elég karcsú.
Aki maximális gyedet kap, az mennyit kapott? Fontos lenne tudnom, mert akkor reklamálok. Az már úgyis olyan jól megy.....
Fél hónapra 53000 Ft. gyedet kaptam, egészre meg 76000-et. Ez hogy van szerintetek?
Sziasztok !
Sajna nem sok időm van olvasni és írni sem, a gyerekem örökmozgó, érdekli minden.
Most jön az 5. fogunk és megállíthatatlan lett Melike.
Én a környékbeli anyukákkal ismerkedek, lelkes társadalmi összefogásba kezdtünk, hogy kerítsék körbe a játszóteret
Köszi!
Most éppen a "sétálunk, sétálunk, egy kis dombra lecsücsülünk, csüccs" van porondon. Így tudom pihentetni neki a sétálást, mert már az én derekam is alig bírja. egyszer ha rájön,hogy megy ez neki egyedül is, asszem végem lesz,pedig már mászni is úgy mászik mint egy kis rakéta
Igen én is ott néztem,de hiába van a honlapjukon feltüntetve,sem a raktárkészleten nincs,sem a szállítási időpontot nem tudják megmondani! Sajnos,mert elég olcsó lett volna... :(
Igen most nem hajlandó sem leülni,sem kúszni,csak kapaszkodik nyögdécsel közben és feltápászkodik! :D Majd hangosan kurjongat,sikongat mikor sikerült neki! MEg lehet zabálni! :D
Gratulálok nektek is! Jól haladtok! Nagyon ügyike! :D
Köszi! Igen szerintem is nagyon gyors volt a tempó!
Igen mindenki az mondta,hogy kössem fel a bugyeszt! :D :D
Már ez is nagy segítség lenne,mert nem szeretném,ha esetleg le enné a lakkot illetve nehogy esetleg szálka menjen a szájába! :D Köszönöm az ötletet!
Valami ilyesmit láttam az ik.ában is. Kicsit olcsóbban, de később kerestem azt mondták már nincs, most nem tudom árulják-e még, mert nekünk nem kell, így nem is jártam utána.
Elvileg most egy ideig azt fogja gyakorolni, hogy tud állni.
Mondjuk nálunk 4 hónaposan kúszott, 5 hónaptól 4kézláb hintázott, 6 hónaposan felállt, másnap elkezdett mászni, azóta meg sem áll, az állás már nagyon profin megy, mindenhol feláll és pár lépést már megtesz kapaszkodva.
Gratula az álláshoz!!!! :)
Vagy inkább azt kellene mondani,hogy "kösd fel a gatyád!"? :)
Tényleg nagyon pikk-pakk ment! Azt hiszem (legalábbis úgy olvastam),hogy most egy darabig stagnálás lesz, inkább csak finomítják a mozgást.
Van valami szilikonos rácsvédő,amit rá lehet húzni a tetejére. Erre gondoltál?
Szia! :)
Én is egy pár napja csatlakoztam! :)
Mesélsz magatokról?
Csajok!
A lányom tegnap egyedül felállt a kiságyban!(ezt többször gyakorolta is a nap folyamán!) :D
Alig,hogy egy hete kezdett el rendesen előre kúszni :) és pár napja ült fel magától... Lehet,hogy minden ilyen gyorsan fog történni ezentúl????
Segítség,vkinek vmilyen jó ötlet kiságyrágcsálás ellen?????? Tegnap ugyanis a kis drága rájött,hogy feltérdelve is simán eléri a kiságy szélét és lelkesen elkezdte enni! Hiába szóltam rá,hogy nem szabad csak mosolygott,aztán mikor már hangosan,mérgesen és igen erélyesen rá szóltam(gondoltam én elég lesz!) úgy elkezdett röhögni,hogy elengedte a kiságyat hanyatt dőlt és úgy nevetett tovább!!! Mit csináljak??? ha már most kiröhög fegyelmezés közbe,mi lesz később!! (ütni végképp nem ütök!) ?????
Szia!
Az én lányom is jan.12-s! :D!
Üdv köztünk! :D
Sziasztok!
Nekem január 12-én született a babám, láttam, hogy itt jó a társaság :)Gondoltam, csatlakozom. :)
Igen, igazad lehet ezzel a kaja előtti pelus cserével,mert velünk is egyre többször fordul elő! Ezért lehet,hogy mi is áttérünk a kajcsi utáni cserére! :D
Miért lenne ciki!Én még mindig ezt a mosakodókrémet használom neki és olyan szép a bőröcskéje!Mi megpróbálkoztunk elhasználni a kapott John...s fürdetőket,de sajnos az nekünk nem jött be!Szegénykének annyira kiszárította a bőrét,hogy már azt hittük,hogy ekcémás lett! Én azért még jó darabig nem szeretném neki lecserélni,ha ciki,hanem, ha jó akkor nincs miről beszélni! :D :D :D